X

Becali către procuror: „Fă-i și Sfântului Mina dosar penal de favorizarea infractorului!”

Image result for gigi becali
Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a reacționat după ce a scăpat de sechestrul pus pe avere în dosarul în care e acuzat de spălare de bani.  El a avut un mesaj la adresa procurorilor DNA.

„Mi-au pus sechestru pe avere. Mi-a zis episcopul de la Teleorman să fac un acatist pentru Sf. Mina. E un sfânt care îi ajută pe păgubiți. Și am făcut cinci zile acatist pentru că așa mi-a zis episcopul, că nu există cineva care să rămână neajutorat după ce l-a chemat. Mi-a dat în cap că judecătoarea scoate sigur sechestru. După ce l-a scos, i-am dat mesaj procurorului: ‘Acum, fă-i și lui Sf. Mina un dosar penal pentru favorizarea infractorului pentru că a venit în ajutorul meu’”, a zic Becali.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Joi, 19 decembrie, Tribunalul București a decis să ridice sechestrul pus pe suma de 184.819.120 de lei, aproximativ 39 de milioane de euro, în dosarul în care Becali e acuzat, împreună cu nepotul Vasile Geambazi, de spălare de bani.

El ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul

Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro, scrie gsp.ro.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Domnul Gigi Becali este un om foarte credincios si un mare filantrop. Mai nou a facut un spital privat, Imunomedica, in București, la preturi foarte bune comparativ cu cele din Occident si a cheltuit milioane de euro pe aparatură.
   De exemplu, o procedură de hipertermie (pt cancer) este 500 lei, iar in alte țări este 1000 euro!
   In ce privește unele iesiri “ecumeniste”, Dumnezeu nu il va lăsa si il va lumina, pentru milosteniile pe care le-a făcut si o să le mai facă!

   1. Sa dea DUMNEZEU sa fie MILOSTENIE !
    Dar dacă cumva e trufie( cam multa publicitate)atunci pe unde-si va scoate cămașa doar el CU DUMNEZEU.vor stii.
    ASTA e ,smerenia este o floare prea rară .
    Eu nu-l judec!
    Bine ca face MILOSTENIE,cu sau fara publicitate cert e ca cei aflați în mare ,mare si crunta nevoie ,sinonim cu mortea multi dintre cei ajutati au de ce sa-i pupe tălpile ,desii ca banii li se cuvin ,avind in vedere ca in 90 am fost egali toti iar venitul trebuia dupa ,repartizat decent in primul rind pentru fiecare roman ,SI apoi puteau sa faca pe ei mîncînd la bani cu vagoanele ,mi-ar.fi fost scirba si privesc spre ei,sau sa pronunt vreo vorba despre neamprostia si ticalosia lor ODIOASA .
    Or mai fi si altii in secret dintre miliardarii de carton ,zic si eu,poate ca sint ,dar mie nu-mi vine a crde la cit ii vad de primitivi,adica de un EGOISM sinonim cu crima.si chiar se poate zice SADISM si terorism.
    Oricum sint criminali ,prin genocid national si subminare economie nationala si depopulare fortata ,toate din impostura si lacomie . .
    Nu scapa unul incepind cu ACADEMIA STIINTIFICA ,UNIUNEA SCRIITORILOR SI ARTISTILOR,ASE BUCURESTI ,SECURITATE SI terminind cu politicul de partid si stat.
    Dpmdv,nu cred ca vor vedea careva si neamul lor cel adormit si viitor mîntuirea.
    DREPT E DUMNEZEU !Si e singur in masura sa stabileasca ce si cum !
    DOAMNE MILUESTE !

 1. Pa bune , se foloseste de SPIRITUAL , ca sa-i fie buine , poate in mintea lui crede in DUMNEZEU , dar lipsa de SMERENIE , de evlavie pt cele sfinte , nu le are cand sta in jiltul cu aur si da interviuri .

 2. Să îi fie rușine acestui miștocar (Nea Gigi Becali)de cele Sf,adică la adresa Sf .M.Mc.,crede că banii fac totul,nu ci te întunecă mintea

 3. Și, adică, ce?! Mântuitorul, când vameșul Zaheu, care a declarat public, că jumătate din avere o da săracilor și dacă a nedreptățit pe cineva cu ceva, va întoarce împăturit, a fost declarat fățarnic de către Mântuitorul?! Nu, ci a spus :”astăzi s-a făcut mântuire casei acesteia!” Nu suntem noi mai drepți decât Mântuitorul! Doamne, iartă-mă! Să nu fim fățărnicie. Asa și cu Becali…

   1. Vamesul Zaheu dupa ce L-a cunoscut pe Domnul si a fagaduit ca jumatate din averea sa (oare facuta cinstit?) o da saracilor si daca a nedreptatit pe cineva cu ceva intoarce impatrit, si-a corectat viata si nu s-a mai intors la nebuniile ce facea inainte. Da pe Becali il vedeti voi pocaindu-se sincer cind el distruge tineretul dand exemplu “bun” cu nebunia asta de fotbal si i-a bani de la oameni din pariuri si alte biznisuri care nu sint placute Domnului? Mai bine s-ar retrage in post si rugaciune facand o meserie cinstita si folositoare cu adevarat oamenilor ca din gura nu-l intrece nimeni.. Concluzie: „Mai bun este puţinul celui drept decât bogăţia multă a păcătoşilor” (Ps. 36, 16)

 4. DESPRE ,,milostenii” si MILOSTENII…Sf Ioan Gura de Aur,Comentariu la Epistola catre Corinteni 1
  Omilia 43,pag 608
  Nici nu cer un lucru atat de mare, ci voesc ca noi, cari aşteptăm impărăţiea
  cerurilor, să punem măcar atata, pe cat puneau Iudeii, cari erau incărcaţi de mii de ră’le.Acestea le zic, nu legiuind, şi nici impedecandu-ne a da şi mai mult, ci cerand ca in cutiea de mili să nu puneţi mai puţin de a zecea parte, şi nu numai vinzand,ci şi cumpărand. Această regulă s’o păzască şi cei ce au ţarini, in ceia ce priveşte veniturile ce le trag de acolo,şi in fine TOŢI CEI CE ADUNĂ VENITURI DREPTE. Căci CĂTRĂ CEI CE CER CAMĂTĂ LA BANI EU NU FAC NICI O VORBĂ, ŞI NICI CĂTRĂ OSTAŞII CARII CLATINĂ PE ALŢII, ŞI SE OCUPĂ CU NENOROCIRI STRĂINE, FIINDCĂ DUMNEZEU NU VOEŞTE A PRIMI NIMIC DIN ASEMENEA BANI,ci eu spun acestea numai cătră CEI CE ADUNĂ AVERILE PRIN OSTENELE DREPTE……..Iertati-ma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button