X

Noua versiune Google Earth a șters orice simbol creștin. Chiar și crucile de pe biserici!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Google, vrem crucile înapoi!

gigantul Internetului Google cu serviciul său Google Earth a îndepărtat cruci de pe turle.  Cel puțin așa susțin câteva articole de pe bloguri și numeroase postări de pe Twitter și Facebook.

“Chiar și crucile de pe Biserica Sfântul Petru din Viena și Piața Sfântul Petru din Roma/Vatican au fost înlăturate de pe Google Earth!”, scrie un utilizator indignat. Altul: “Sunt și semilunile de pe moschei cenzurate?”

Crucile lipsesc – dar și sculpturile și semilunile

De fapt oricine explorează lumea cu Google Earth, un glob virtual, nu poate vedea crucile de pe biserici precum Biserica Sfâtul Martin din Landshut – cu cea mai întaltă turlă din lume. Nu sunt cruci nici pe Catedrala din Speyer cu turle duble.

Dacă te orientezi spre sculpturile arhitecturale, copaci, semiluni pe moschei și alte obiecte de dimensiuni mai reduse, este observabil că nu sunt reprezentate delor sau simplificate. Un purtător de cuvânt pentru Google a declarat pentru Junge Freiheit: Este o eroare de procesare a imaginii. Lucrăm în momentul de față pentru a rezolva problema.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

      1. Au sters tot: cruci, semilune, stele ale lui David. Toate bisericile, moscheile si sinagogile din Romania sunt chele ….

  1. Salut,

    Tocmai am verificat cu google maps urmatoarele:

    – Catedrala Ortodoxa din Cluj-Napoca
    – Biserica Romano-Catolica Sf. Mihail Cluj-Napoca
    – Moscheea “Carol 1” din Constanta
    – Sinagoga Neologa din Cluj-Napoca
    – Catedrala Patriarhala din Bucuresti
    – Biserica Lutherana din Bucuresti

    si confirm ca de pe TOATE lipsesc simbolurile religioase: Crucea, Semiluna, respectiv Steaua lui David

    De asemenea, lipsesc si simbolurile de pe turnurile Bisericii Reformate de pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, respeciv biserica lutherana de pe B-dul 21 Decembrie din Cluj-Napoca

    Au eliminat toate simbolurile religioase de pe lacasele de cult, indiferent de religie. Se pare ca is ceva angajati sau ceva directive de corectitudine politica aici.

    E de prin 2017 povestea din cate am cercetat:
    https://www.rooshvforum.com/thread-64701.html?__cf_chl_jschl_tk__=a0331b9e677086f667a3f046add2522014007be9-1577651613-0-AQMSTuDW6upV58xMWEv24UPD-4dyqrJovcfuHAj_rOE0jMjMler8mYSwWdDJoEDjMpl688mshB3NMc2wcYiqmZ4UH_i3EJSH80BiYTWRM5hBaAHX0z22ME0gsw_iBtBsYHHUNPDpWMDlftmBgf5-k834mgmdHhBwc95SGmCbSJ0rPSICUk5UtmAH6M4CcDi_AGWuAxew5ATWGegYCSLk_BN-aI2Cfiua28sN4Cur7Ftchaic1z_SwJ4axGhM9WSRY68DI_uAM7ASw-MD6gDgnda7h2OesttpZ7HatcDFh1Ud

  2. Ce va place sa mintiti! Pozele din articol sunt din harta la o scara mica. Daca se mareste harta, nu numai ca bisericile au cruci, dar sunt si oameni pe strazi. Este o mizerie de articol.

    1. tu te referi la google street, unde apar si crucile, caci sunt poze reale… articolul era despre google earth, asa ca deschide ochii mai bine si citeste macar titlul cum trebuie

    2. Scrieti dv un articol mai bun daca acesta va pare o mizerie! Sau poate va arde evidentul, ca pe ei:” eeste o eroare de procesare a imaginii “, da ca sa nu le arda Crucea mintile indracite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button