X

Multinațională din România: salariile românilor să fie mai mici

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România îşi pierde din competitivitate în faţa altor ţări din Europa de Sud-Est în ceea ce priveşte investitorii străini, consideră managerul pentru România al concernului german Continental, potrivit RRA. 

În opinia sa creşterile de salarii impuse de autorităţi nu au ţinut pasul cu creşterea productivităţii.

Christian Albrichsfeld a făcut această declaraţie la Sibiu, unde renumita companie germană din domeniul componentelor pentru industria auto a inaugurat cel de-al şaselea modul de producţie şi o nouă clădire pentru centrul de cercetare şi dezvoltare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. “În opinia sa creşterile de salarii impuse de autorităţi nu au ţinut pasul cu creşterea productivităţii.”

  Si de aceea: “renumita companie germană din domeniul componentelor pentru industria auto a inaugurat cel de-al şaselea modul de producţie şi o nouă clădire pentru centrul de cercetare şi dezvoltare”

  Deci, nu e rentabil sa lucrezi in Romania, dar pentru aceea dezvoltarea continua.

  De ce nu au curajul sa spuna faptul ca fiecae angajat, pentru munca pe care o presteaza, asa cum e ea neproductiva si nerentabila, este furat cu cel putin 1000 de euro pe luna, bani din care renumita companie se dezvolta ???

  Iar unii angajti sunt furati cu si mai mult: de ce nu spun ca in Germania un tehnician care se plimba de colo colo si doar supravegheaza ca totul sa fie ok, ia 7000 de euro, iar acelasi tehnician in Romania ia cel mult 1500euro.

  Ciorba cu productivitatea muncii e veche si vesnic reincalzita.

  Romania are probabil cel mai avantajos pentru investitori, raport bani platiti/productie din UE.

  Daca suntem atat de nerentabili, sa ramana la ei in Germania, unde trebuie sa plateasca cu minim 2500 de euro muncitorul de rand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button