X

Au votat românii sau din nou băieții de la butoane au aranjat voturile? Cum rămâne cu sondajul exit-poll?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform rezultatevot.ro/web rezultatul votului după numărarea paralelă a 98% din voturi, arată ca în imaginea de mai sus. Știm că alegerile nu exprimă realitatea din societatea românească, căci sunt ușor de falsificat prin intermediul softurilor deținute de STS. Așadar, iese câștigător… cine trebuie – marioneta perfectă pentru ocultă.

Image result for rezultate exit-poll prezidentiale 2019

Dar cum rămâne treaba cu sondajul de exit-poll care de cele mai multe ori exprimă destul de exact rezultatul final (după cum se poate vedea și în imaginea de mai sus)? Nu rămâne decât o singură explicație. Astfel de exit-poluri sunt tot apanajul serviciilor și nu fac altceva decât să acopere o fraudă, să confirme rezultatul stabilit de păpușari, astfel încât să nu dea nimănui vreo bănuială. Totul este o mascaradă, la care ar trebui să nu participăm și să facem precum ne sfătuia Părintele Justin: “Puneți ștampila pe toți!”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. personal eu nu am votat pentru că sunt sigur de vorbele lui nea Stalin ” nu contează cine și cu cine votează ,contează cine numără voturile ” ,deci știa el ce știa ,căci și el a fost pus conducător tot de băieții de la butoane ,nu ?Așa și la noi tot băieții de la butoane .

  2. Nu este cazul sa ne mai miram, ca iluzionistul de la Kremlin scoate presedinti din joben si la case mai mari, precum SUA si UK.
    Iohannis a pleat în SUA, in a doua vizită oficială la Casa Albă la bordul unui avion charter privat, un bussines jet, din Rusia, același cu care a efectuat și prima deplasare, în iunie 2017.
    https://www.stiripesurse.ro/acesta-este-avionul-de-lux-cu-care-pleaca-klaus-iohannis-in-sua-are-baza-in-rusia-i-un-traseu-ciud_1376097.html
    De ce nu-i pasă lui Iohannis de Rusia
    Președintele în funcție, cu toate că are atribuții mai ales în acest domeniu, nu le spune alegătorilor săi ce va face pentru a opri agresiunea tot mai mare a dezinformărilor care vin prin mass-media și internet, nici ce-ar trebui să facă România pentru a se feri de amenințările lui Vladimir Putin și cum ar fi bine să-și reconstruiască apărarea, mai ales că după anexarea Crimeei, țara are o graniță comună cu Rusia pe Marea Neagră. Se teme să nu-i supere pe ruși sau, poate, doar nu a citit sondajele din care se vede cât de îngrijorați sunt românii de marele său vecin de la răsărit.
    https://romania.europalibera.org/a/programul-lui-iohannis-%C3%AEntre-doxologie-%C8%99i-locuri-comune-rusia-nu-l-intereseaz%C4%83/30220261.html

    Moscova şi-a construit o reţea de diplomaţi, avocaţi, parlamentari britanici şi alte persoane influente din tot spectrul politic. Un martor a descris situaţia ca fiind „posibil cea mai semnificativă ameninţare la adresa instituţiilor Regatului Unit şi a modului său de viaţă”
    https://adevarul.ro/international/europa/rusia-s-a-infiltrat-varful-politicii-britanice-1_5dc93ea65163ec4271e57086/index.html

  3. Totul este o mascaradă, la care ar trebui să nu participăm și să facem precum ne sfătuia Părintele Justin: „Puneți ștampila pe toți!”

    Unde a spus Părintele Justin sa punem stampila pe toti? Va rog sa oferiti detalii.

  4. Dancila sustine ca scorul slab obtinut se datoreaza neimplicarii unor filiale PSD si nu incompetentei si prostiei ei.
    https://www.stiripesurse.ro/surse-dancila-a-rabufnit-in-cex-amenintari-voalate-cu-retragerea-din-cursa-prezidentiala_1401681.html
    Viorica Dăncilă după vot: „Eu nu am plâns deloc. Poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată”
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-prezidentiale-2019/primele-declaratii-facute-de-viorica-dancila-dupa-vot-eu-nu-am-plans-deloc-poate-barbatii-ca-si-barbatii-plang-cateodata-1214782
    Dancila: “Am văzut că toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă, toţi vor să se lupte cu premierul României.”
    https://www.stiripesurse.ro/surse-dancila-a-rabufnit-in-cex-amenintari-voalate-cu-retragerea-din-cursa-prezidentiala_1401681.html
    Feminista asta este mai proasta decat prevede legea!

  5. Dancila a distrus PSD-ul prin prostia si aroganta ei si acum cauta vinovati!
    Dăncilă i-a reproșat lui Claudiu Manda că a spus că partidul pierde deoarece merge „cu o proastă” iar Olguța Vasilescu a anunțat că renunță la funcția de șefă de campanie a lui Dăncilă după reproșurile acesteia.
    https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23486333-sedinta-cex-psd-inceput-dupa-pierdut-fiefurile-din-moldova-liderii-psd-sustin-nu-impun-sanctiuni-oprisan-marele-absent-sedinta.htm

  6. @oarecine, crestin in piele satanista, Hristos îți interzice sa faci pe orice om, prost! Oricum, te va judeca Hristos! Nu știu ce cauți pe un site ortodox! Singurul “prost” ești tu, deoarece nu înțelegeți nimic din Ortodoxie și vii cu o “ortododoxie” new age pe aici. Nu are nici o legătură cu persoana Vioricai Dancila, pe care nu o agreez, ci cu raportarea la alte persoane care nu trebuie să fie diabolica, cu dispreț și mândrie. Și, încă ceva :am și eu harul lui Dumnezeu și cu acest har iți spun că nu vei avea iertare de la Dumnezeu până nu vei avea iertare de la mine,. Pe alții îi prostești, dar pe mine, nu!

    1. Parinte Gabriel, te rog sa-ti retragi blestemul, caci nu e crestineste. Oricat ar fi gresit un frate suntem datori sa iertam, nu sa blestemam. Dancila, Iohannis si mai toata sleahta politica sunt o adunatura de prosti și hoti. Ce e rau in a spune adevarul despre ei?

  7. Ce reprezinta Votul ?
    de Cosmin

    Prin semnatura si stampila “votat”, fie chiar si un vot nul, semnam inconstient urmatorul pact nescris: “Eu, prin aceasta semnatura si stampila, renunt la liberul meu arbitru, la libera mea cugetare si la toate celelalte drepturi, inmanand puterea de reprezentare si decizie, in favoarea elitelor conducatoare, imi dau acordul si ma angajez sa respect si sa ma supun regulilor impuse de catre acestea, chiar daca nu imi reprezinta interesul meu, al semenilor si al tarii. Orice manifestare de nemultumire ulterioara a mea si a semenilor ce am participat la scrutin, e total neavenita, iar reprimarea in orice forma de catre elita conducatoare e perfect legitima”.
    Prin prezenta la vot, se acorda legitimitate clasei conducatoare tradatoare si suntem partasi la tot ceea ce se intampla cu credinta noastra, cu noi si cu tara.
    La ultimele scrutinuri, prezenta la vot abia ca a ajuns la 50% din populatia cu drept de vot. Vazand aceasta, elita conducatoare, a creat cadrul legislativ avantajos pentru a contracara non prezenta la vot.
    Experienta ultimilor 22 de ani sta dovada de neclintit ca fortele care au guvernat Romania de dupa `89 au fost ostile interesului national. Partide ale caror nume si blazoane s-au schimbat continuu, oamenii din spatele lor ramanand aceeasi.
    Migratia de la un partid de la putere la altul ce se intrezarea sa aiba succes, prealabila perioadelor electorale, e un alt factor ce dovedeste mentinerea la guvernarea Romaniei a acelorasi forte oculte.
    O tara se conduce asemenea unei companii, adica in interes propriu. Nu iti vinzi factorii de productie strainilor, printre care cel mai important: pamantul.
    O conducere sanatoasa pentru Romania trebuie sa fie cu Hristos deasupra.
    Ce se petrece cu Romania de 22 de ani, trebuie sa inceteze, altfel riscam sa disparem ca entitate nationala in aceasta parte a lumii.
    In razboiul mediatic indreptat impotriva noastra, ei s-au folosit de urmatoarele utopii:

    Utopii

    U1. E dreptul tau sa votezi, e un drept democratic pe care trebuie sa ti-l exerciti, e o responsabilitate cetateaneasca

    Aceasta prima utopie e probabil cea mai ordinara din multe altele pe care le vom enumera. A vota nu e un drept. Drepturile si liberatile se acorda sclavilor, nu oamenilor liberi. Noi suntem un popor de oameni liberi. Nu suntem proprietatea nimanui, nici macar a conducatorilor fie ei buni sau rai. A vota sau a nu vota, este o alegere. Este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in sistemul de vot si in cei ce il organizeaza. Prin analogie, este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in candidatii participanti.

    U2. Alegerea e a ta, votul tau conteaza

    O alta utopie ordinara, care pacaleste omul simplu si de buna credinta. Insasi termenul de „alegere” e din start compromis deoarece nu alegi tu pe cine vrei, ci alegi ceea ce ti se vara-n bot, adica dintr-un numar de n candidati, pusi sa candideze de catre oricine altcineva inafara de tine si conationalii tai.
    Nu votul tau conteaza, ci prezenta ta acolo la scrutin, sa semnezi si sa stampilezi, sa te dezici de toate drepturile tale, sa oferi puterea ta unor slugoi ai iudeomasoneriei. Mediteaza profund la urmatorul aspect: esti mituit cu maruntis, mici, bere, sarmale, fanfara, circ, pixuri, tricouri, baloane, brichete etc, doar sa intri acolo si sa pui stampila, nu conteaza unde, fie si un vot nul. Au ei grija dupa aceea cu numaratoarea.

    U3. Alegerile sunt corecte si democratice

    Acest lucru e imposibil de realizat, deoarece nu poate fi controlat cu exactitate sistemul de numerotare, de depozitare si de transport al sacilor cu voturi. Este cel mai simplu de a inlocui sacii cu voturi. E un lucru imposibil sa detii controlul pe intreg traseul sacilor cu voturi. Oricine va contesta un scrutin, ii va fi imposibil sa demonstreze ca Popescu a votat cu X sau Y, deoarece buletinele de vot nu sunt nominale. Ce nu poate fi falsificat insa, sunt semnaturile alegatorilor in registrele sectiilor de votare. Din acest motiv, esti indemnat sa mergi la vot, nu conteaza cu cine votezi sau daca acorzi un vot nul.

    U4. Ma voi razbuna si voi acorda un vot nul

    Multi dintre noi, ne lasam convinsi de utopiile 1,2 si 3, si mergem la sectia de votare plini de frustrari cu gandul sa pedepsim clasa politica, pe buna dreptate vinovata de mediul social creat de catre aceasta, in vederea acordarii unui vot nul. Din moment ce sacii cu voturi sunt inlocuiti nu mai conteaza numarul voturilor nule, chiar daca ar fi in proportie de 100%. La ultimele alegeri prezidentiale cuantumul voturilor nule, a fost de aproape 14%, oficial raportandu-se nici 3%. Diferenta a mers in contul cui trebuie sa iasa.

    U5. Daca nu voi merge la vot, vor vota altii pentru mine

    Daca te prezinti la urne nu faci altceva decat sa-i ajuti pe cei ce fraudeaza alegerile, deoarece semnezi in registrul sectiei de votare, lucru de care ei au nevoie, pentru a demonstra ca alegerile au fost corecte. In alta ordine de idei, acorzi legitimitate pentru tot ceea ce urmeaza sa se intample, in concluzie esti partas la dezastrul national.

    U6. Daca nu ma prezint la vot, vor fi consecinte nefaste pentru tara

    Fals! Actuala clasa politica, vazand ca la ultimele scrutinuri prezenta populatiei a fost de nici 50%, au creat un cadru legislativ de asa natura incat alegerile sa poata fi validate. Disperarea clasei politice este atat de mare, incat au in plan sa introduca prezenta la vot obligatorie. Atata timp cat noi nu suntem proprietatea lor, nesemnand vreun angajament sa respectam vreo lege data de aceasta hidra veninoasa numita clasa politica, nu ne pot obliga la nimic! Din contra, o clasa politica ce nu se poate dezlipi de ciolan, daca nu este sustinuta prin prezenta la vot, cu atat mai mult ea devine nelegitima si orice lege data de catre ei devine de asemenea lipsita de legitimitate. Prin lipsa tradatorilor din scaunul puterii, tara numai mai bine poate sa o duca.

    U7. Daca nu ma prezint la vot, Romania nu va avea conducere si ne paste dezastrul

    Cu siguranta va fi cel putin radical mai bine, condusi fie si de scolari de clasa a V-a, cu conditia ca acestia sa aiba credinta in Dumnezeu si dragoste de tara si popor!
    Dar nu ducem lipsa de oameni de valoare, doar trebuie lasati sa isi afirme valoarea.

    U8. Un scrutin implica cheltuieli insemnate pentru bugetul tarii, de aceea trebuie sa ne prezentam in numar cat mai mare la vot, pentru ca alegerile sa se poata valida si a nu fi necesara repetarea scrutinului

    E adevarat ca un scrutin presupune alocarea unor resurse financiare si umane considerabile. Cu atat mai mult, clasa politica nu trebuie sa isi bata joc de popor si sa terfeleasca prin furt acest efort suportat tot de catre popor. Dar dupa cum bine stim, acest lucru nu-i intereseaza pe cei ale caror principii de conducere sunt de inspiratie talmudica.

    U9. O prezenta slaba la vot ar avantaja minoritatile nationale ca reprezentare in conducerea tarii

    In perversitatea ei, actuala clasa politica, apeleaza la sloganuri patriotice, populiste, pentru a-si mentine si asigura continuitatea si legitimitatea conducerii tarii, dar renunta la aceste sloganuri si principii in momentul cand trebuie sa apere interesul national. De aceea se strecoara prin intermediul mass-mediei vandute cluburilor iudeomasonice, in subconstientul populatiei idei de genul: trebuie sa mergem in numar cat mai mare la vot ca sa nu ne conduca ungurii sau alte minoritati conlocuitoare. Sa privim in ansamblu oamenii simplii, alegatorii: toti oamenii muncitori din aceasta tara lucreaza pentru 250 de euro pe luna, indiferent de etnia din care fac parte, la un cost de trai comparabil cu al englezului, germanului, francezului sau italianului cu salarii de cel putin 4-5 ori mai mari. Nu exista per ansamblu in randurile populatiei, un grup etnic care sa o duca mai bine decat altii, in schimb clasa politica, e formata dintr-un grup care nu isi recunoaste sau isi ascunde etnia pentru a putea accede in structurile de conducere, grup etnic ce nu are nimic in comun cu credinta acestui popor, cu aceasta tara si cu oamenii de rand ce formeaza acest popor. Se seamana o vrajba intre populatia majoritar romaneasca si celelalte etnii conlocuitoare pentru a genera dezbinare. O masa de aleagatori dezbinata e usor de manipulat. In realitate, populatia majoritar romaneasca traieste in armonie cu majoritatea etniilor conlocuitoare, eventualele divergente sunt cazuri izolate si de cele mai multe ori sunt provocate de clasa politica. Sa nu uitam unul din sloganurile dupa care clasa politica, membra in cluburile luciferice, conduc aceasta tara: „dezbina si condu”. Asa ca nici un partid politic aflat in conducerea tarii, fie la putere fie in opozitie, nu doreste binele acestui popor si al acestei tari si cu atat mai mult, nici macar partidele sau uniunile create pe baze etnice nu vor apara cu adevarat interesele minoritatilor pe care le reprezinta. Ele au rolul de a crea disensiuni in randul populatiei si de a mentine o vrajba constanta intre oamenii de rand.”

    Asa poate intelegeti sau nu!

  8. Daca din cadidatii la presedentie, este cineva care are duhovnic, sa se prezinte cu acesta la televiziune si sa afirme ca va lupta pt tara, o va iubi, o va respecta. De asemenea, trebuie luate masuri asupra traiului din tara, diminuand astfel plecarea tinerilor in strainatate.
    In concluzie, ar trebui votata doar persoana ce indeplineste conditiile de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button