X

Fujitsu a lansat recunoașterea biometrică a venei palmare

biometric palm vein scanning

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

BioSec Group a prezentat la Forumul Fujitsu Forum de la Munchen, linia de produse PalmSecure biometrică, denumită Fujitsu BioSec.

BioSec a demonstrat diferite cazuri de utilizare a aplicației și le-a oferit participanților posibilitatea de a testa produsul și recunoașterea venei palmare într-un mediu simulat. În cadrul Social Media Night, personalitățile și jurnaliștii au trebuit să se înregistreze biometric și apoi să folosească recunoașterea venei palmare pentru a deschide o siguranță.

Participanții la eveniment au avut ocazia să afle mai multe informații despre portofoliul de produse Fujitsu PalmSecure care integrează tehnologia BioSec, cum ar fi soluția de autentificare personală ID LifePass, sistemul de control al accesului fizic ID GateKeeper și soluțiile de conectare la computer ID Login V2.

Recunoașterea venei palmare ar putea fi utilizată, în multe cazuri, cum ar fi:

  • o celulă închisoare
  • o stație de încărcare a mașinilor electrice
  • diferite integrări pentru călătorii aeriene, precum căderea bagajelor, verificarea securității, plata fără numerar, îmbarcarea sau închirierea mașinii .

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button