X

Fujitsu a lansat recunoașterea biometrică a venei palmare

biometric palm vein scanning

BioSec Group a prezentat la Forumul Fujitsu Forum de la Munchen, linia de produse PalmSecure biometrică, denumită Fujitsu BioSec.

BioSec a demonstrat diferite cazuri de utilizare a aplicației și le-a oferit participanților posibilitatea de a testa produsul și recunoașterea venei palmare într-un mediu simulat. În cadrul Social Media Night, personalitățile și jurnaliștii au trebuit să se înregistreze biometric și apoi să folosească recunoașterea venei palmare pentru a deschide o siguranță.

Participanții la eveniment au avut ocazia să afle mai multe informații despre portofoliul de produse Fujitsu PalmSecure care integrează tehnologia BioSec, cum ar fi soluția de autentificare personală ID LifePass, sistemul de control al accesului fizic ID GateKeeper și soluțiile de conectare la computer ID Login V2.

Recunoașterea venei palmare ar putea fi utilizată, în multe cazuri, cum ar fi:

  • o celulă închisoare
  • o stație de încărcare a mașinilor electrice
  • diferite integrări pentru călătorii aeriene, precum căderea bagajelor, verificarea securității, plata fără numerar, îmbarcarea sau închirierea mașinii .
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.