X

În acest weekend a avut loc cea mai mare invocare demonică din Statele Unite

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Artistul satanist Rick Schreck din Salem, Statul American Massachusetts, a realizat cea mai mare Placa Ouija (sau Placa Spiritelor) din lume.  ca o expresie a dorinței umanității pentru o viață de apoi și a speranței sale de a comunica cu morții. Totodata Placa Ouija este, de asemenea, un canal către tărâmuri mai întunecate, genul favorizat de demonii înfocați.

În opinia artistului placa lui este de cel puțin de două ori mai mare decât actuala cea mai mare placă din Ouija din lume, care a fost pictată pe acoperișul hotelului Grand Midway din localitatea Windber, Statul Pennsylvania, unul dintre hotelurile cele mai bântuite de fantome din America.

Incantația demonică urma să aibă loc Sămbăta trecută la ora 13:00, cu așteptarea ca o armată de diavoli înnaripați vor năvăli în realitatea noastră fragilă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. “Sa nu se gaseasca la tine din aceia ce cheama mortii, nici de acei ce trec pe fiul sau pe fiica lor prin foc, nici mag, nici fermecator, nici descantator, nici vrajitor, caci cel ce face acestea este uraciune inaintea Domnului”(Deuteronom 18)

 2. Paine si circ marca Trump: fostul purtător de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, este acum dansator în concursul „Dancing With The Stars”, iar Trump isi incurajeaza audienta sa-l voteze!
  Ca purtător de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer a devenit celebru pentru declaraţii contradictorii, gafe, şi miniciuni evidente.
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/trump-a-luat-o-pauza-de-la-deciziile-catastrofale-de-politica-externa-pentru-a-si-sustine-un-fost-subaltern-intr-un-show-cu-dansatori-1201330
  Cine stabileste unde se termina circul si incepe infractionalitatea si tradarea?

 3. Se zgaltie scaunul Papei Francisc: politia italiana a vacut perchezitii la Vatican privind fraude financiare, iar Papa l-a demis pe seful securitatii Vaticanului pentru scurgerea informatiei in presa.
  În cursul percheziţiilor, poliţia a confiscat documente şi dispozitive electronice, Vaticanul afirmând că s-a dat astfel curs plângerilor depuse de Banca Vaticanului şi de Biroul Auditorului general şi având legătură cu ‘operaţiuni financiare derulate în decursul timpului’.
  https://www.stiripesurse.ro/ape-tulburi-la-vatican-pe-cine-a-numit-papa-francisc-sef-al-securitatii_1392545.html

 4. Nu cred că titlul exprimă o realitate și lipsește termenul de comparație. Cred că de Halloween se petrece cea mai mare invocare demonică din SUA, dintr-un an întreg. În timp ce placa respectivă, chiar dacă cea mai mare din lume, e „opera” unei singure persoane, la Halloween participă zeci de milioane de oameni, cel puțin (iau în calcul că poate nu participă toată populația, de peste 300 milioane). Și totul într-o singură seară sau noapte. Păi se compară placa respectivă cu forța a zeci de milioane de oameni ? N-are cum. Acum, ca să fim drepți, respectiva manifestare a fost importată, cu „succes” și la noi. Peste o săptămână ne vor veni „colindătorii”, ca și în anii precedenți, învățați de școală, în primul rând, apoi de părinți.

 5. Domnule Adi,diferenta intre cele zeci de milioane de oameni si cel care a creat acea placa este enorma;multi din cei care participa la haloween nici nu au habar la ce participa;multi di ei o iau ca o traditie;cel ce a creat tableta stie clar pentru ce a creat o;daca veti citi(sunt convins ca nu a ti citit pana la capat) toata poveste veti si intelege diferenta enorma intre cele doua care le expuneti;din fericire ceea ce vroia acel personaj creator de tampenii malefice nu i se va indeplini deoarece sunt chestii prea sensibile,sunt lucruri care sunt legate de Tatal Ceresc si oricat ar incerca cate un timpit din acesta nu va reusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button