X

Camelia Smicală, presată prin intermediul copiiilor să accepte tratament psihiatric pentru tulburări inexistente

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doamna doctor Camelia Smicală scrie pe Facebook că Serviciile Sociale din Finlanda, care îi țin abuziv copiii în centre de stat, îi presează pe aceștia să-și convingă mama că are nevoie de tratament psihiatric.  Ea însă deține dovezi că nu suferă de nicio tulburare și anunță că în prezent DIICOT România îl cercetează pe tatăl copiilor, de la care au pornit toate problemele actuale ale familiei. Redăm postarea Cameliei Smicală:

„Mihai a fost torturat psihic astăzi, timp de o oră și jumătate, de către lucrătorul social. Timp de o oră și jumătate au aplicat tehnica de tortură din închisorile comuniste și lagărele naziste: au încercat prin toate metodele să îl intimideze. Mihai a fost amenințat că nu vor ajunge acasă dacă eu nu mă recunosc nebună și nu accept tratament. De-a lungul anilor am fost toți 4 acuzați că suntem nebuni.

Problema lor este că mi-au fost făcute, la cererea mea, toate testele posibile și totul este scris, raportat și înregistrat. Problema lor este că am fost la 3 psihiatri diferiți, unul dintre ei cel mai reputat din Finlanda,(șeful spitalului penitenciar din Finlanda timp de 40 de ani), la cel puțin 4 psihologi diferiți care nu mi-au găsit nici măcar PTS (sindrom post-traumatic) și nici ceva de tratat.

Problema lor este că îngrijesc bine zeci de oameni zilnic, iar copiilor nu le-a reproșat niciodată nimeni ceva tulburare de comportament. Problema lor este că defăimarea este infracțiune în Finlanda, iar noi avem destule probe, pe când ei nu au decât cuvântul lor, fără acoperire.Problema lor este că tatăl copiilor este cercetat de DIICOT România.

Problema lor este că rugăciunile voastre ne țin să nu cădem.

Pe 7.10 urmează tortura Mariei, iar pe 9.10, a mea. Toate convorbirile au fost și vor fi înregistrate. Pentru posteritate, pentru ca poliția cercetează mâța noastră [care a fost reclamată că a atacat o altă pisică, din vecini – n.n.și nu are timp de infracțiuni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Finlanda apare in statistici ca are cel mai performant sistem de invatamant din Europa, dar in realitate este praf!
  Atac cu sabia la un liceu din Finlanda: Un mort si zece raniti
  In 2007, un tanar in varsta de 18 ani a impuscat sapte elevi si directoarea unui liceu de la Tuusula, la nord de Helsinki, inainte sa se sinucida.
  http://www.ziare.com/international/stiri-externe/atac-cu-sabia-la-un-liceu-din-finlanda-un-mort-si-zece-raniti-1579546
  Finlanda, țara care a grațiat un pedofil pentru că nu s-a demonstrat că victimei de 10 ani i-a fost frică
  https://www.activenews.ro/externe/%E2%80%9ELegalizati-violul-Consiliul-Europei-impotriva-Finlandei-tara-care-a-gratiat-un-pedofil-pentru-ca-nu-s-a-demonstrat-ca-victimei-de-10-ani-i-a-fost-frica-157684
  Camelia Smicală demontează mitul educației Finlandeze, dă de pământ cu el
  https://www.cocoon.ro/camelia-smicala-medic-demonteaza-mitul-educatiei-finlandeze-da-de-pamant-cu-el/

 2. Avva Antonie:

  “va veni o vreme când vor înnebuni oameni, şi dacă vor vedea pe unul nesmintit, se vor ridica împotriva lui, zicând: aiurezi – pentru că nu va fi ca ei.”

  Iar aceste vremuri au sosit. Vor umple spitalele de nebuni cu fundamentaliști religioși și oponenți ai sistemului https://ortodoxinfo.ro/2019/06/30/vor-umple-spitalele-de-nebuni-cu-fundamentalisti-religiosi-si-oponenti-ai-sistemului/?fbclid=IwAR16zqgrYJEqZm9c2eSYpRgCV5RqRxKTrN-2qcmnMy9yLfo52WVS9uzNHBo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button