X

Pedofilul olandez a fost adus în România de firma de IT Centric

EXCLUSIV! Dezvăluire bombă: cine l-a adus pe pedofilul olandez prima dată în România! Rețeaua! Ce-l atrăgea pe Joop Visscher la țara noastră

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Joop era bătut cu scândura și încuiat ore în șir în dulap fără lumină. 

„La începutul acestui an chiar ne-am văzut și mi-a povestit la un moment dat că se poartă urât cu femeile, le înșeală, le agresează pentru că așa a făcut și tatăl lui și i se pare normal”, a dezvăluit un prieten apropiat al pedofilului olandez, în exclusivitate, pentru Capital, dar care dorește să nu-i publicăm numele.

„Am fost și la nunta lui. Sunt încă foarte șocat. Nu-mi vine să cred că a murit. Cu mine întotdeauna s-a purtat exemplar. Chiar m-a invitat să merg și eu în România în vacanță. Acum mă bucur că nu am acceptat. Mi-a spus că aveți băutura ieftină. Dar nu știu de ce-i păsa că este băutura ieftină pentru că avea mulți bani. Acum îmi pun tot felul de întrebări. Doamne, ce bine că nu am mers cu el”, a spus acesta.

Spunea că nu are nimic cu femeile și copiii

„Joop se schimba total când consuma alcool și droguri. Era alt om, dar în rest avea un comportament normal. Nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva. Știam că are un trecut cu TBS (un spital unde sunt internate persoane care au fost închise pentru diverse agresiuni sexuale). L-am întrebat o dată de ce a fost închis, dar a trecut imediat la alt subiect și mi-a răspuns scurt: n-am avut niciodată nimic cu femei sau copii”, a povestit prietenul acestuia în exclusivitate pentru Capital.

Joop Visscher avea o fiica de care era foarte mândru și le povestea tuturor despre ea. O iubea mult, ne-a mai spus sursa noastră.

Cine l-a dus pe Joop Visscher în România, a fost întrebarea pe care am adresat-o prima dată prietenului acestuia.

„Centric. El lucra pentru ei. Este ceva ciudat cu această firmă, cu unii oameni de acolo. Ei au multe joburi pentru România. Eu nu cred că Joop a fost singur în asta și cred că ar trebui început cercetările cu Centric. Cred că este o rețea în această ecuație”, a spus prietenul lui Visscher.

Centric este o companie IT care are sediul la Iași, locul unde se presupune că pedofilul a agresat prima fetiță, care din fericire a scăpat cu viață. Probabil de atunci olandezul a început să frecventeze țara noastră și cineva trebuie să-i fi deschis „apetitul” pentru copile.

De ce iubea pedofilul olandez România

„Nu cred că a fost doar de patru ori în România. Eu știu că mergea destul de des. Joop era un afemeiat, era mereu în contact cu multe femei. L-am perceput ca pe un tip lipsit de empatie. Nu-i părea rău că rănește. Îmi era prieten, dar părea că nu-l mișcă nimic atunci când venea vorba de femei. În România îi plăcea mult. Era încântat de femei. O dată mi-a spus că a băut o sticlă întreagă de votcă într-o singură seară”, a spus bărbatul.

„Îi plăcea mult și Miami, în special pentru petrecerile techno. Și acolo prefera să meargă. Joop avea bani. Lucra în IT ca freelancer. Câștiga bine. Era foarte extravagant. Îi plăceau lucrurile extravagante”, ne-a mai dezvăluit prietenul lui Visscher, care lucrează în același domeniu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Pai traim, se pare, vremurile din urma daca lumea nu vrea familie normala si homo sau lezbi (neiesind la referenduum sub motivarea ca-i face scor lui Dragnia…), iar patriarhii Bartolomeu si Daniel se inchina (intrucat vor UNIUNE/FRATIE) la proocul mincinos (Papa Ecumenic… care-l va adeverii pe Antihrist… supusul satanicesc al Balaurului Lucifer). Interesant va fi cand vor iesi la predica Enoh & Ilie… unsii lui Dumnezeu-Domnul Adevarului !

 2. Butoiul cu pulbere din Orientul Mijlociu este pe cale sa explodeze!
  Haos politic în Israel – Netanyahu și Gantz NU reușesc formarea unui guvern de uniune și se acuză reciproc
  https://www.stiripesurse.ro/haos-politic-in-israel-netanyahu-i-gantz-nu-reu-esc-formarea-unui-guvern-de-uniune-i-se-acuza-re_1387668.html
  Zilele Arabiei Saudite sunt numarate!
  Rebelii huthi au capturat un număr mare de militari saudiţi
  https://www.stiripesurse.ro/atac-de-proportii-la-granita-dintre-yemen-si-arabia-saudita-rebelii-huthi-au-capturat-un-numar-mare-de-militari-sauditi_1387575.html
  Militari saudiţi sunt de fapt o adunatura de indivizi fara pregatire militara si fara uniforme, care au fost spulberati de armata Yemenului
  https://www.presstv.com/Detail/2019/09/29/607432/Yemeni-Army-release-footage-of-Victory-from-God-Almighty-offensive-against-Najran
  Garda de corp a regelui Arabiei Saudită, ucisă într-un schimb de focuri de un prieten.
  Generalul a fost împușcat mortal sâmbătă seara de un prieten pe care îl vizita.
  https://www.libertatea.ro/stiri/garda-de-corp-personala-a-regelui-arabiei-saudita-ucisa-intr-un-schimb-de-focuri-de-un-prieten-criminalul-a-refuzat-sa-se-predea-si-a-fost-ucis-de-autoritati-2759029

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button