X

Papa Francisc ia din nou apărarea refugiaților, folosind în mod fals citate din Biblie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Creştinii au o „datorie morală” de a ajuta migranţii, refugiaţii şi alţi oameni asupriţi, a afirmat Papa Francisc, duminică, în cadrul unei slujbe speciale pe care a oficiat-o în Cetatea Vaticanului, relatează DPA. 

Mii de migranţi s-au adunat în Piaţa Sf. Petru din Roma pentru a asista la slujba oficiată de papa Francisc în mai multe limbi, cu ocazia Zilei Mondiale a Migranţilor şi Refugiaţilor, creată de Biserica Catolică.

„Domnul manifestă o grijă deosebită pentru străini, văduve şi orfani, pentru că aceştia sunt lipsiţi de drepturi, excluşi şi marginalizaţi.

Această grijă iubitoare pentru cei mai puţin privilegiaţi este […] de asemenea necesară, ca datorie morală, de la toţi cei care aparţin poporului său.

Creştinii nu pot fi indiferenţi la tragedia vechilor şi noilor forme de sărăcie” şi trebuie să fie „angajaţi ferm pentru clădirea unei lumi mai drepte.

Este un adevăr care doare: această lume devine din ce în ce mai elitistă şi crudă faţă de cei excluşi”, a spus papa care a deplâns totodată ipocrizia comerţului mondial cu arme.

„Războaiele afectează doar anumite regiuni ale lumii, totuşi armele de război sunt produse şi vândute în alte regiuni care apoi nu doresc să preia refugiaţii generaţi de aceste conflicte”, a spus suveranul pontif.

Papa Francisc, fiul unor emigranţi italieni în Argentina, a făcut din solidaritatea faţă de migranţi şi din critica la adresa inechităţilor la nivel global teme esenţiale ale papalităţii sale.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ereticul papa Francisc face o confuzie voită între imigranți, care într-adevăr, sunt persoane aflate în suferință de pe urma unor prigoane, războaie, însă valul de refugiați creat special de planul Kalergi, prin care se dorește schimbarea rasei albe din Europa. Iar papa nu pomenește nimic nici de atrocitățile pe care le comit acești refugiați, care în mare parte sunt bărbați cu vârste sub 35 de ani. Să nu uităm de amenințările ISIS care spuneau că se vor regrupa în Europa și vor comite mii de atentate.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. De ce Papa Francisc nu ia apararea si “refugiatilor” romani, dat fiind ca au plecat mai multi decat din orice alta tara europena si se pustieste tara?
  Românii, cei mai numeroși cetățeni comunitari nou-stabiliți în Germania în 2018
  https://www.dw.com/ro/rom%C3%A2nii-cei-mai-numero%C8%99i-cet%C4%83%C8%9Beni-comunitari-nou-stabili%C8%9Bi-%C3%AEn-germania-%C3%AEn-2018/a-49604227
  9.700.000 de români trăiesc în străinătate
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/ministrul-intotero-anunta-noi-date-oficiale-97-milioane-de-romani-traiesc-in-strainatate-1163989
  Jumătate dintre românii emigrați își doresc să se reîntoarcă în România, dar numărul lor e cu 10% mai mic decât în 2017
  https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-23322291-jumatate-dintre-dintre-romanii-emigrati-isi-doresc-reintoarca-romania-dar-numarul-lor-10-mai-mic-decat-2017.htm

  1. “O premieră în premieră”: Papa Francisc recunoaste statutul de migranti/refugiati romanilor din Italia!
   Doi români au cântat în limba maternă în faţa Papei Francisc, de “Ziua Migrantului”
   „Nu s-a mai cântat în limba română până acum de „Ziua Migrantului”. Mai mult, este prima dată când Papa celebrează o Sf. Liturghie de acest fel. Deci, o premieră în premieră”
   https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23395638-video-doi-romani-cantat-limba-materna-fata-papei-francisc-ziua-migrantului-parintele-adrian-danca-radio-vatican-premiera-premiera.htm

 2. Papa minte constient-ca doar si el lucreaza pentru planul Kalergi – este de mirare cum crede si el in ceea ce spune. Minte cu o mina de sincera compatimire pentru ada- zisii imigranti.E mare amagitor, viclean fara pereche!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button