X

Uber concediază un șofer pentru că a dat afară din mașina două lesbiene care începuseră să se sărute

Image result for Uber fires driver who kicked gay couple out of car for kissing

Uber a exclus din rețeaua sa un șofer din districtul Camden, care a dat afară din mașină două lesbiene care au început să se sărute, a confirmat compania într-un comunicat.

Una dintre femei, Kristin Gauthier, a înregistrat incidentul și l-a postat pe pagina personală de Facebook – și a devenit viral.

This woman picked me up as my uber driver. We took off. I gave my girlfriend a kiss on the cheek and she pulled the car over and said “you need to get out of my car.” I asked why. She said “I won’t have that in my car.” I asked what she was referring to. She said “you need to get out of my car because you are gay.” #uber #illegal #trumphatewithlove CynthiaToyota Highlander C29CPT

Gepostet von Kristin Michele am Freitag, 6. September 2019

Ea spune că șoferul le-a spus să coboare din mașină, deoarece stilul lor de viață i-a încălcat credința.

Potrivit NJ.com, femeile erau în drum spre un concert al trupei Zac Brown, vineri seara, în Camden, când una dintre femei s-a aplecat și i-a oferit celeilalte femei un sărut pe obraz.

După aceea, șoferul a tras pe dreapta și le-a cerut să iasă.

Într-un comunicat, compania spune:

„Uber nu tolerează nicio formă de discriminare și am fost în contact cu acest șofer. Am eliminat accesul șoferului la aplicație imediat ce am fost informați despre acest incident.”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Fac orice pentru a provoca, iar după aceea pozează în victime. Cred că dacă ar fi fost decente, nu le-ar fi dat nimeni afară din mașină. Sunt și ei oameni, pot trăi liniștiți, dar să-i lase și pe alții să fie liniștiți … foarte rău că a fost concediată femeia, era plătită să transporte pasageri, nu să le suporte atitudinea indecentă. Replica uneia dintre ele e cat se poate de provocatoare. Aceiași întrebare pusă de câteva ori, așa că să înțeleagă oricine de ce sunt date jos din mașină. De unde reiese motivul pentru care s-au ajuns aici? Mie nu mi-e nimic clar. Și atunci, care e vina șoferului?….

  2. Am lăsat un comentariu care nu a fost publicat. Înțeleg că suntem cenzurați și nu avem dreptul la opinie. Asta nu e discriminare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.