X

S-a redeschis dosarul fostului episcop de Huși. Se spune că ar mai exista alte probe video

Image result for
Corneliu Bârlădeanu alături de unul dintre preoţii care l-au şantajat, Sebastian Jitaru, aflat în prezent în puşcărie
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus redeschiderea cercetării penale împotriva fostului episcop de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, după ce în presă a apărut informaţia că procurorilor le-ar fi lipsit o probă esenţială atunci când, în primă fază, au închis dosarul.
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. E, fc(fără cuvinte). Episcop, sa faci asa ceva?! Ca avea o neputință, am înțeles, dar ca a persistat în ea, nu. Putea sa se retragă din timp la o munca de birou și sa nu batjocoreasca biserica lui Hristos. Și încă ceva. Am stat și m-am gândit mult. O, îndelunga Ta răbdare, Doamne. Măcar dacă, cu noi preoții ar fi fost pâinea lui Dumnezeu (ca un tată). Dar, nu! Alcoolicule, desfranatule (fără motive întemeiate), dispari din fata mea! De asta nu (l-a mai răbdat Dumnezeu.

  1. SA MA IERTE DUMNE,EU !
   Oricit l-ar fi rabdat DUMNEZEU ,omul nu trebuie sa ingaduie astfel de semeni :

   CRIMINALI,homosesxuali,pedopfili, curvari,perversiuni.si alte.apucaturi SEXUALE ,nefiresti,violatori .TOATE aceste apucaturi DIABOLICE ar trebui stirpite din start prin OMOR IMEDIAT.
   Omul citov la minte ar trebui sa reactioneze BRUTALsi DE INDATA in astfel de cazuri NEFIRESTI.
   Este nepermis sa-ti ingadui tu CA FIINTA UMANA astfel de PRACTICI RUSINOASE ,PAGUBOASE SI CRIMINALE ..Cine a incalcat O PORUNCA obligatoriu e capabil sa o incalce pe oricare alta si astfel omenirea a intrat in colaps ireversibil.OMUL cu apucaturi sexuale NEFIRESTI ,este OBLIGATORIU un RATAT PROFESIONAL SI SOCIAL si trebuie stirpit.Daca celelalte vicii sint scuzabile intr-o forma sau alta APUCATURILE SEXUALE nu au scuze ,si OMORITUL CU PIATRA este o IGIENIZARE NECESARA.
   Dar OMUL a ajuns mai rau decot dobitocul,TOCMAI ca cei CITOVI LA MINTE nu vor sa se JERTFEASCA PE ALTARUL DREPTATII SI ADEVARULUI.
   SINT DIABOLIC de drastic in aceste cazuri,tocmai pentru ca educatia SEXUALA PRIMITA DE LA TATAL MEU a fost FERMA !
   „Daca iti permiti sa strici FATA OMULUI,te scopesc cu mina mea !”si nu glumea,stiu ca ar fi fost CAPABIL ! „PRIVESTE BINE ,CINTARESTE,INTRABA-MA CU CINE VREI SA FACI COPII ,CASA SI MASA pina LA MOARTE ,SI MERGI urgent ca FICIOR IN FATA ALTARULUI,daca vrei sa-mi mai zici TATA!”.”SAU Mergi LA CALUGARIE,daca nu pui ochii pe nimeni !”
   Aceasta e educatie care trebuie sa se REPUNA IN FAMILIE,BISERICA,SCOALA.
   Omul care are STAPINIRE asupra instinctelor sale,ESTE OM in orice imprejurare,pentru ca are sapte rinduri de k..ie !
   NU POFTESTE FEMEIA ALTUIA si nu SIGUR nu se va deda la nici UN FEL DE IMORALITATE.
   Liviu Rebreana prin romanul ION a surprins GENIAL caracterul infect al romanului care se vrea si cu s…a -n c rsi cu sufletul in rai,ceea ce este IMPOSIBIL,si atunci OMUL este OBLIGAT sa aleaga doar DREPTATEA daca vrea sa nu moara.
   OMENIREA va continua doar in conditii de CASTITATE SI FIDELITATE!
   Celelalte.practici morale sau imorale deriva de aici .
   Indicatia SFINTILOR PARINTI pentru FUNCTIILE DE CONDUCERE ESTE STRICTA ; BARBATUL UNEI SINGURE FEMEI CARE ISI STAPINESTE SI CHIVERNISESTE BINE CASA,FEMEIA SI COPIII!
   STRICT SI LA OBIECT !
   EXCEPTIA FIIND CALUGARIA FECIORELNICA,cu trupul,ochiul ,auzul si sufletul !
   DECI NEINTINAREA !
   DE ACEEA dupa INVIERE cine pacatueste va muri pe loc !
   Si raul tot nu se poate abtine !
   Va pacatui si va muri pe loc.
   Deci sa credem ca avem solutie pentru RAUL ABSOLUT stipulat mai sus care este SEXUALITATEA NEFIREASCA ,alta decit EXECUTIA IMINENTAsi deindata ,
   ESTE PROSTIE CRASA ,deci.satanism.
   MUSAI SA NE DELIMITAM de diavol prin orice gind !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.