X

[VIDEO] Un preot „sfințește” o cripto-monedă lansată de o companie din Moscova

Pe 28 iulie, în biroul unei companii din Moscova a avut loc o slujbă de sfinţire a cripto monedei Prizm. Preotul Vsevolod a sfinţit celor prezenţi portmoneele digitale şi criptomoneda

Notă: observaţi faptul ca toţi angajaţii acestei companii stau cu smartphone-urile în faţă, pe care sunt deschise portmoneele lor digitale. Împreună cu smartphone-urile aceştia au venit să ia binecuvîntare de la preot. Acesta ar fi primul ritual bisericesc legat de banii digitali.

Despre cripto-moneda Prizm aflăm următoarele:

Patru oameni neidentificaţi l-au răpit pe Yury Mayotov, creatorul criptomonedei PRIZM, şi i-au furat 20.000 de dolari, 300 de bitcoini şi trei iPhone-uri, potrivit cointelegraph.com.

Potrivit coinmarketcap.com, PRIZM are o capitalizare totală de piaţă de 15 miliarde de dolari şi se tranzacţiona, la momentul redactării articolului, la preţul de 0,99 dolari per monedă.

Potrivit declaraţiilor lui Mayorov, a fost luat cu forţa de pe strada Isakovskogo de către patru bărbaţi în data de 23 februarie la ora 22 în Moscova, împins într-un automobil marca Mercedes şi bătut în timp ce agresorii conduceau prin oraş.

Agresorii i-au furat 20.000 de dolari, pe care Mayorov îi schimbase din criptomonede în fiat în vederea unei călătorii în India, trei smartphone-uri marca iPhone şi laptopul care garanta accesul la portofelul virtual unde posesorul acestuia avea stocaţi 300 de bitcoin, care valorau la momentul incidentului peste 3 milioane de dolari.

Răpirile şi jafurile în care sunt implicaţi oameni din comunitatea criptomonedelor sunt din ce în ce mai frecvente în Rusia şi Ucraina.

Tot în data de 23 februarie, un investitor în criptomonede din Moscova a fost asaltat cu un cuţit pentru 100 de bitcoini.

loading...
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Deși par incredibile, imaginile sunt elocvente. Pe lângă faptul că această ierurgie este nulă, preotul săvârșind o blasfemie pentru care trebuie să fie pedepsit, ceea ce șochează este cum slujitorii Bisericii își aduc aportul pe față la edificarea noii ordini mondiale, pe lângă acceptarea cipurilor și a ecumenismului deja parafat sinodal.

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. să fim serioși! unde e epitrahilul acestui popă??? Și ce ritual urmează dumnealui? Pare o „învârteală” masonică, nu o ierurgie!

  2. „RITUAL BISERICESC” LEGAT DE … BANI ??? Aici se vede clar ca e vorba de un alt .. ritual – untold ” – ce fac, se „cununa cu banii” de inconjoara masa ????
    Primul exemplu de „ritual legat de bani” ni s-a dat prin Iuda, de asemenea si rezultatul final… ! Sa ne fereasca bunul Dumnezeu pe toti de toata ratacirea de la calea Dreptei Credinte. Cumplite timpuri….. Aproape de necrezut !!

  3. Asta e un fel de sfințire improvizat. Se pare că clericul nu se prea are cu ierurgiile.
    A zis Sfinte Dumnezeule, după care a înconjurat masa, ca la botez, cântând Câți în Hristos v-ați botezat și în final a spus: ”Sfințirea s-a terminat”.
    Cine știe ce fel de popă e, că și la ei sunt schismatici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.