X

In ciuda unui mandat european de arestare, Polonia nu-l preda Suediei pe rusul ce a fugit impreuna cu cele trei fiice de Protectia Copilului din Suedia

Foto: https://www. rt.com/russia/455659-poland-court-russia-children/

Tatăl rus a trei copii nu va fi predat Suediei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După ce ce a fugit din Suedia de serviciile suedeze pentru protecția copilului împreună cu cele trei fiice, și a găsit refugiu în Polonia, rusul Denis Lisov nu va fi predat autorităților suedeze, în ciuda unui mandat european de arestare, a decis miercuri Tribunalul din Varșovia.

“Instanța a decis că mandatul european de arestare emis de autoritățile suedeze încalcă libertățile și drepturile omului în cazul cetățeanului Denis Lisov …”, a declarat judecătorul Dariusz Łubowski, adăugând că “el a fost pus într-o situație în care un rezultat favorabil este imposibil, un adevărat impas. Copiii i-au au fost luați, și, în același timp ,el se confrunta cu condiții imposibile în baza cărora nu puteau fi recuperați, deoarece nu i s-a acordat dreptul de ședere permanentă. Autoritățile [suedeze] nu i-au garantat dreptul de a-și contacta copiii. Familia adoptivă selectată locuia la o distanță considerabilă de locul lui de reședință. ”

Judecătorul Łubowski a spus că autoritățile suedeze i-au luat pe cei trei copii ai lui Lisov sub motiv al “bolii mintale a mamei lor, care a fost apoi dusă într-un azil”. Judecătorul a mai spus că boala mintală a mamei a împiedicat executarea autorității părintești, și “a fost legată de limitările exprimării voinței de către cel de-al doilea părinte.”

Potrivit opiniei unui psiholog, copiii sunt strâns atașați de tatăl lor și doresc să trăiască cu el. “Nu s-au simțit în siguranță în familia în care au fost duși în plasament, lucru care ar fi putut să le adâncească stresul și să ducă la tulburări”, a spus judecătorul, adăugând că “tatăl nu a putut să urmărească acest lucru, iar acțiunile autorităților suedeze au încălcat binele copiilor. Acțiunile autorităților suedeze au ignorat în mod vădit sensibilitatea copiilor proveniți dintr-o familie ruso-europeană”.

Potrivit avocatului familiei, faptul că copiii au fost plasați într-o familie musulmană de origine libaneză, în ciuda faptului că au fost crescuți în credința creștină, a fost de asemenea un factor important în decizia dlui Lisov de a scăpa de Suedia luându-i cu el.

În aprilie, Denis Lisov și fiicele sale de 12, 6 și 4 ani au fost reținuți de gardianul polonez de frontieră de pe aeroportul din Varșovia în timp ce se îndreptau spre Rusia.

sursa: TVP.INFO

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

      1. Sau si mai alternativ la pedofili pentru ca politicienii, sau reprezentantii religiilor, sau oamenii cu putere financiara, sau omul necesar realizarii planurilor criminale ale criminalilor internationali sunt usor de manevrat cand fac lucruri interzise la greu de legi internationale.

      2. Protecția copiilor…și denumirea este o bătaie de joc la adresa normalității.Care protectie!? Să distrugi familii,relația normala dintre părinte și copil,sa traumatizezi pe viață suflete nevinivate!? Asta i protecția?

  1. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ………………….
    ÎN POLONIA, CREȘTINUL PROPRIETAR DE IMPRIMERIE CONDAMNAT, ÎN 20 IUNIE 2018, DE CURTEA SUPREMĂ, PENTRU CĂ A REFUZAT O COMANDĂ DE LA UN GRUP LGBT, A OBȚINUT CÂȘTIG DE CAUZĂ, ÎN 24 IULIE 2019, LA TRIBUNALUL CONSTITUȚIONAL POLONEZ, CARE A DECIS CĂ LEGEA PE BAZA CĂREIA A FOST CONDAMNAT ERA NECONSTITUȚIONALĂ. (articol în engleză din 24 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/in-polonia-crestinul-proprietar-de.html
    ……………….
    ÎN POLONIA, DUMNEZEU NU POATE FI CENZURAT CHIAR DACĂ AȘA AR VREA PATRONII GIGANTULUI SUEDEZ VÂNZĂTOR DE MOBILĂ “IKEA”. “IKEA” A REZILIAT CONTRACTUL ANGAJATULUI THOMASZ K., DIN CAUZĂ CĂ ACESTA A REFUZAT SĂ ȘTEARGĂ DE PE FORUMUL DE DISCUȚIE INTERN AL COMPANIEI DOUĂ CITATE BIBLICE CONTRA POLITICII COMPANIEI DE ÎNDOCTRINARE PRO GAY A ANGAJAȚILOR, POSTATE ÎN LUNA MAI 2019. ÎN 6 IULIE 2019 UN GRUP DE EPISCOPI POLONEZI A CRITICAT “IKEA” ȘI L-A LĂUDAT PE THOMASZ. THOMASZ A DAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ IKEA ÎN JUDECATĂ. (articol în engleză din 8 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/in-polonia-dumnezeu-nu-poate-fi.html

  2. Iaca de asta n-are ursul coada… Cum la ei se poate și la noi nu?! Cred ca în viitorul război Dumnezeu va apară mult țările care au luptat pentru dreptate. Pe la noi, când, dar mai ales, cu cine?! Ultima soluție, inc-o revoluție!

  3. Demnitatea este un atribut exclusiv statului român. Tot ce ne mai apără în fața tăvălugului antihriști este pronia dumnezeiască. Vai de noi când aceasta ne va părăsi. Țări ca Polonia există ca să avem mustrare dar și nădejde că se poate și altfel.Ei au însă o tradiție de secole în a fii demni deși au suferit mult pt.asta.Și acum vor plăti scump manifestările de genul acesta pt.că ,,marșul distrugătorului ” este necruțător și răzbunător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button