X

Viceprimarul Bădulescu, amendat cu 5.000 de lei, pentru ”discriminare” la adresa unui membru al comunităţii evreieşti

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminări a dispus, miercuri, amedarea cu 5.000 de lei a viceprimarului Aurelian Bădulescu, pentru afirmaţiile făcute la adresa lui lui Marco Maximilian Katz, şeful MCA România, pe care l-a numit „musafir în ţara mea”.

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, întrunit în şedinţa de soluţionare a petiţiilor în data de 17.07.2019, a dezbătut scrisoarea domnului Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, referitoare la adresa unui cetaţean aparţinând comunităţii evreieşti <<[…] este evident ca sunteti străin de acest neam si pe cale de consecinţă de istoria poporului român[…]. Recomandarea mea este să vă întoarceţi de unde aţi venit […]. Nu vă voi saluta cu deosebită consideratie, aşa cum este normal, pentru ca nu vă bucurati de consideraţia mea. În altă ordine de idei, sunt bucuros, că oamenii ca dumneavoastră sunt preocupaţi de subiecte pe care domnia voastra le tratează, sigur, în calitate de musafir în ţara mea>>” reprezintă discriminare si atinge dreptul la demnitate conform art. 2 alin. 1 coroborat cu art. 15 din O.G. nr. 137/2000, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de CNCD.

Potrivit sursei citate, lui Aurelian Bădulescu i s-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în cuantum de 5.000 de lei, cu un vot în unanimitate (6 voturi).

Scrisoarea lui Bădulescu i-a fost trimisă lui Marco Maximilian Katz, şeful Centrului pentru Combaterea Antisemitismului în România, asta după ce MCA România a sesizat CNCD, în luna martie 2019, cu privire la faptul că Aurelian Bădulescu ar fi intenţionat să ceară Consiliului General al Municipiului Bucureşti o aprobare pentru amplasarea unui bust în Capitală a mareşalului Ion Antonescu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

 1. Nu înțeleg ce a spus greșit. Luată din context, așa cum am avut-o eu la îndemână, afirmația nu are nici un cuvânt jignitor la adresa cuiva. Și românii sunt “musafiri” în alte țări, pe unde lucrează și sunt tratați așa cum sunt, dar nu am auzit să fi fost amendat cineva pt că românii ( de exemplu)sunt plătiți mai slab decât locuitorii țării respective. Și asta ar intra la discriminare, sau când e vorba de noi, nu se pune? (Am dat doar un exemplu)

  1. Păi, cum să-i spui MUSAFIR când el se crede STĂPÂN, datorită fraților băgați peste tot?
   Nu vezi că românii sunt discriminați la ei în țară, iar autoritățile DORM sau se întorc împotriva propriilor cetățeni, cu satisfacție sadică?
   Îți bagă pe gât nu știu ce lege adoptată de cretinii din Parlament, care NU ȘTIU CE VOTEAZĂ..ei doar ridică mâna ca proștii, la semnul boului de partid, iar boul de partid, la ceea ce li se livrează în camerele unde vin ordine și unde zac, având birouri permanente strategicii ”noștri”…de orice fel/gen?

   TRĂDAREA E 100% APROAPE, CU FOARTE MICI EXCEPȚII!

 2. Șeful de la Discriminare mi se pare că este alogen, NU român…nu știu berbecii votanți…

  Cert este că reprezintă un ABUZ în toată regula amenda dată viceprimarului Bădulescu…ceea ce arată/confirmă A NU ȘTIU CÂTA OARĂ că jidanii, alogenii fac LEGEA și se ușurează în capul românilor, golindu-i de buzunare (deocamdată) pentru că nu fac CIOCUL MIC!
  Descreieratul, psihopatul KK-atz să plece în Israel dacă nu-i place aici, NU să vâneze vrăjitoare!

 3. Au o țară (Israel), mulți dintre ei au emigrat acolo (ca și personajul în cauză – încă din 1977), la ce mai vin pe capul nostru dacă se simt amenințați? Ce, noi ne ducem pe capul lor și facem presiuni să schimbe legile. Nu le place de noi? Valea! Poarta e deschisă.

 4. În curând o sa vina vremea când si dacă îți faci cruce ii discriminezii. Sa va vad atunci…

   1. Politicul, administrativul, serviciile, mass-media e majoritar aservită sistemului antihristic…se vede de pe Lună!
    Se strânge CERCUL în jurul nostru!
    Dar lumea…DOARME!

  1. Ăsta nu e de-un neam cu fostul șef de la SRI?
   MĂGUREANU!
   Păi atunci, ce ne mai miră?
   Și în închisorile comuniste unde au pătimit atât de rău, de inuman, de scârbos, de animalic, de inimaginabil, cum NU a fost nici la ruși…au fost gardieni bozgori, dar și români cu probleme psihice, inclusiv psihopați școliți de către KGB…de alte etnii!

 5. Sunt curios daca grupul celor 4 actori retarzi care au taiat ceapa pe o poza a Mantuitorului, in spectacolul Gay Pride de la Cluj, au fost amendati, caci eu personal am depus plangere la CNCD.

  Pana acum nu mi s-a comunicat absolut nimic in directia respectiva.

 6. Caricatura asta de CNCD, ca și AVOCATUL POPOULUI trebuiesc DESFIINȚATE!
  Nu reprezintă interesele poporului român, decât al clasei politice corupte, vândute, cu curu-n două luntre!
  Apropos de CNCD…ei se BAGĂ în mod expres, doar dacă este vorba de discriminare la locul de muncă acolo unde cineva s-a devoalat că ar fi gay, în rest…pe conflicte de muncă sau ceva legat de DISCRIMIARE, nu apelați pentru că va ține cu Conducerea instituției, nu cu voi!
  Au pățit-o mulți! E o FĂCĂTURĂ!!!!
  Mai bine dai în judecată, dacă ai bani….

  P.S. Dacă românii ar fi UNIȚI, ar trebui ca, din pricina abuzurilor țiganilor, ungurilor, alogenilor de tot felul…să trimitem atâtea reclamații ca fiind discriminați în propria țară NOI, ROMÂNII…încât să li se facă dor de demisie și să ceară ei înșiși desfințarea!

  1. @ Magda

   Sunt constient ca demersul meu e degeaba. Am vrut doar sa le dau de lucru daca tot ii platim.

   Discriminarea, ca termen, e atunci cand pe un individ, sau grup de indivizi, ii frustrezi de anumite drepturi pe care majoritatea le are, invocand anumite teme.

   In afirmatiile lui, nu vad unde a discriminat viceprimarul respectiv. Actul de discriminare lipseste cu desavarsire. Poate fi acuzat maxim de o tentativa de calomniere sau jignire, dar nu vad decat niste afirmatii foarte obiective si juste.

   Din punctul meu de vedere ii poate spulbera in orice instanta neavand nevoie nici macar de avocat. De platit amenzi nici pe departe.

   Daca totusi se ajunge la asa ceva, inseamna ca avem o veritabila politie politica in dellina functiune.

   Eu as milita pentru o lege a reciprocitatii: orice strain sau alogen care emite vreo pretentie de orice fel fata de Romania sau poporul roman, se obliga sa ofere in compensatie aceleasi efecte in tara s-a de origine.

   Ex: daca o entitate evreiasca vrea muzeul holocaustului in Romania, Bucuresti, Centru, atunci ma lasi sa fac Muzeul Holocaustului Rosu in Israel, Ierusalim, Centru. Idem cu regimul vizelor si alte aberatii la care noi romanii suntem supusi.

   Daca nu se poate, ce ne opreste sa zbieram DISCRIMINARE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button