X

Halucinant! Asociația Medicală Americană susține VACCINAREA FĂRĂ ACORDUL PĂRINȚILOR a copiilor cu vârste de peste 12 ani

Asociația Medicala Americană spune că tinerii de peste 12 ani pot să consimtă să fie vaccinați fără acordul părinților, eliminând astfel ultima barieră care proteja copiii nevinovați de Big Pharma

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La recent încheiata întâlnire anuală a Asociației Medicale Americane (AMA) în Chicago, delegații AMA au adoptat o nouă politică, de-a dreptul șocantă.  Puternicul grup comercial a agreat să dezvolte un model legislativ care să pună presiune pe legislațiile statelor americane pentru a permite minorilor „să treacă peste părinții refuznici să-și vaccineze copiii”. [n.tr.: în textul original refuznik – persoană care refuză dar din prostie, spălată pe creier – aluzie ironică la spălarea pe creier din blocul sovietic]

În anul 2000, Curtea Supremă  a reiterat dreptul fundamental al părinților de a alege, de a controla și de a decide ce este mai bine pentru copiii lor, un drept recunoscut până la vârsta de 18 ani a copiilor.

Când vine vorba de vaccinuri, Legea Națională privind Vătămările Cauzate de Vaccinuri – votată în 1986 – obligă furnizorii de servicii de sănătate să distribuie părinților sau tutorilor legali ai oricărui copil materiale de informare de la producător asupra vaccinului pe care urmează să-l administreze înainte ca vaccinul să fie administrat.

Își pune oare AMA problema că declarațiile ei sunt contrare precedentului juridic dar și cutumelor sociale?

Aparent nepăsători că „se distanțează de drepturile părintești”, reprezentanții AMA sunt în schimb foarte entuziasmați de noua politică a organizației.

Nu numai că ei vor ca minorii de peste 12 ani să aibă posibilitatea de a se vaccina fără să țină seama de „părerile învechite” ale părinților – în timp ce, evident, se așteaptă ca părinții să plătească vaccinarea – dar ei cred că doctorii ar trebui să fie aceia care să-i declare pe copii „suficient de maturi” pentru a-și da consimțământul asupra vaccinării.

Întrebarea pe care ar trebui să și-o pună orice medic familiarizat cu istoria AMA este: de ce ar trebui eu să am încredere în AMA pentru a lua o asemenea decizie vitală în locul părinților?

Influențe uriașe

Numărul membrilor AMA s-a prăbușit în ultimele decenii.

O analiză din 2011 a membrilor „cu jurământ” ai AMA estimează că asociația înglobează doar cca 15% dintre medicii practicieni, în cădere de la 75% în 1950!

Problemele pe care AMA le are cu numărul membrilor nu înseamnă însă că organizația nu dispune de resurse. De fapt, AMA are la dispoziție o largă varietate de instrumente puternice pentru a se asigura că „va rămâne relevantă la nivel național”.

Un raport din 2016 despre lobby-știi din Dealul Capitoliului situează AMA printre „agitatorii” de frunte de la Washington, încadrându-i în „grupul select al celor foarte puțini care au arătat capacitatea de duce lucrurile la bun sfârșit”. Un fost președinte AMA admite, cu modestie, măcar atât, spunând:

Ceea ce AMA face, și face cel mai bine, este în arena influențării.

O analiză a celor mai puternici 20 de lobby-ști din domeniul sănătății o plasează pe AMA pe primul loc în privința „cheltuielilor din toate timpurile” și pe locul cinci în privința cheltuielilor „printre toți lobby-știi, indiferent de industria în care activează”.

Firmele de lobby pe care AMA le angajează sunt foarte des aceleași pe care le folosește și industria farmaceutică.

Lista Mesei Rotunde a Corporațiilor-membre de nivel înalt ale AMA include aproape toți jucătorii din industria farmaceutică – inclusiv cele patru comapanii care produc toate vaccinurile copilăriei în SUA (Merck, GlaxoSmithKline, Pfizer și Sanofi). Reclamele companiilor de medicamente domină paginile publicației-stindard a asociației, JAMA, deși multe dintre ele sunt „aceleași medicamente care… ucid anual zeci de mii de americani, potrivit unui cercetător senior privind siguranța medicamentelor din cadrul Agenției Americane pentru Alimente și Medicamente (FDA)”.

Nici AMA nu se dă în lături în a promova și a pune ștampila de „Certificat” pe produse și medicamente – pentru care câștigă tarife grase din publicitate – în ciuda faptului că asociația nu are capacitatea de a testa asemenea medicamente.

Forbes indica, în 2011, că AMA culege recompense financiare uriașe de pe urma sistemului de coduri din serviciile medicale, numit și Terminologia Procedurală Curentă (engl.abr. CPT), folosit de furnizorii de servicii de sănătate, de plătitori dar și de clinicile și spitalele de pe cuprinsul Statelor Unite.

Datorită importanței date sistemului de codificare elaborat de AMA – prin folosirea lui în marile programe publice, așa cum este Medicare – acesta a devenit „un monopol dăruit de guvern” și, în consecință, o binevenită pleașcă pentru AMA.

[N.Tr.: În SUA există trei niveluri de codificare a serviciilor medicale, primul nivel  – și cel mai general – fiind cel conceput de AMA, așa-numitul CPT. AMA deține drepturile de autor pentru aceste coduri, acestea fiind una din sursele principale de venituri ale asociației. Toți cei care folosesc aceste coduri trebuie să plătească pentru drepturile de autor, deși există dispute serioase în SUA privind plata unor drepturi de autor pentru un sistem de coduri care este folosit și impus inclusiv în reglementările guvernamentale ale sistemului de sănătate din SUA. Mai multe detalii aici și aici.]

În 2010, un sfert din veniturile totale ale AMA proveneau din drepturile de autor pentru CPT – și reprezentau, totodată, de două ori mai mult decât sumele încasate din cotizațiile membrilor. Acest „gigantic conflict de interese”, potrivit editorialistului de la Forbes, face din AMA mai degrabă „o unealtă a intereselor Washingtonului decât pentru cele ale doctorilor”.

AMA are și un sordid istoric al manipulărilor.

Economistul Milton Friedman scria, cu ceva ani în urmă, despre atacurile concertate ale AMA asupra chiropracticienilor și specialiștilor în osteopatie iar în 1987, într-un proces antitrust inițiat de chiropracticieni, judecătorul a fost de acord că AMA a conspirat pentru „a bloca și elimina o profesie care era licențiată în toate cele cincizeci de state”.

Judecătorul a deplâns, de asemenea, „lunga istorie a comportamentului ilegal” a Asociației. La începutul anilor 2000, instanța o va găsi din nou (la pachet cu companii din domeniul medical) vinovată de manipulare prin modificarea software-ului de codificare medicală al AMA.

Subminarea părinților

Eforturi pentru a împiedica părinții să se implice in sănătatea copiilor lor se fac de ceva vreme, mai ales în zona reproducerii.

Pentru serviciile de contracepție și infecții cu transmitere sexuală, furnizori de servicii medicale sunt foarte bucuroși să dărâme obiecțiile părinților, argumentând că nevoia tinerilor de a beneficia de servicii medicale confidențiale este „mai importantă” decât dreptul părinților de a fi informați despre starea copiilor lor.

Cercetătorii încearcă acum să facă același lucru cu vaccinurile.

În 2014, experți de primă mână în sănătatea adolescenților descriau consimțământul parental drept „o barieră pentru vaccinare” și cereau:

strategii care să crească posibilitățile minorilor neînsoțiți de a fi vaccinați, în contextul unor principii legale, etice și profesionale.

Oare după „principii legale, etice și profesionale” s-o fi ghidat zeloasa asistentă medicală de școală care a administrat recent un vaccin HPV unui băiat de 11 ani – fără consimțământul părinților – pretinzând în fața lor că i-a pus doar o pungă cu gheață?

Criticii AMA spun că această organizație  promovează, aproape de la înființarea ei, la mijlocul anilor 1850, un stat totalitar polițienesc din punct de vedere medical și farmaceutic.

Deși o asemenea retorică poate fi exagerată, e clar că măcar în privința vaccinurilor AMA este foarte decisă să sprijine și să adopte o asemenea poziție draconică. După ce AMA a anunțat că intenționează să ignore dorințele părinților, un scriitor mai conservator a subliniat contradicțiile:

Așadar, în timp ce oamenii trebuie să ajungă la vârsta de 21 de ani pentru a putea bea băuturi alcoolice și la 18 ani  înainte de a avea dreptul să cumpere țigări sau să-și aleagă un președinte, copiii de orice vârstă pot alege singuri dacă să se vaccineze sau nu, indiferent de riscurile asociate și care sunt suficiente pentru a justifica nevoia unui Program Național de Compensații pentru Vătămări cauzate de Vaccinuri.

Legiuitorii tentați să sară în barca AMA ar fi bine să se gândească de două ori înainte de a arunca peste bord drepturile părintești într-o manieră atât de cavalerească.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Este mai mult decât izbitoare frenezia cu care „sistemul” ține să impună vaccinarea, cu orice preț,  a tuturor dar mai ales a copiilor. Cine nu vede asta ori e naiv, ori e pur și simplu un Gică-contra. Nu i-am luat în calcul pe cei care ar avea de câștigat de pe urma industriei vaccinurilor și care pentru treizeci de arginți ar fi în stare să spună orice. Vă reamintim câteva titluri, toate cu link-uri active către articolele originale și, după caz, și către sursele pe care acele articole s-au bazat:

Comitatul Rockland (New York): INTERZIS copiilor NEVACCINATI în școli, mall-uri sau lacase de cult / Vanarea lor din ușa în ușa / Părinții lor dați pe mana procuraturii

Se strânge lațul: judecător din statul New York hotărăște că elevii nevaccinați nu pot participa la ore

Tribunalul Constituţional al Ungariei: MINORII pot fi SEPARAȚI temporar de părinţii lor dacă aceştia din urmă nu permit VACCINAREA

Comunicat Facebook: Mesajele anti-vaccinare din grupuri sau din feed-ul utilizatorilor vor fi eliminate

Ministrul Sănătății declară că vaccinarea este unul dintre obiectivele României la președinția UE: „trebuie să menţinem cuvântul obligativitate’”

…Iar lista ar putea continua pe multe pagini…

Cineva nou venit și complet neutru ne-ar putea bănui și pe noi la fel de bine fie de naivitate, fie de prostie, fie chiar de rea-voință. Site-ul nostru se „bucură”, deși nu pare, de atenția cuvenită din partea sistemului:

MASS-MEDIA despre OrtodoxINFO: site naționalist, conspiraționist, anti-imigranți, anti-vaccinare

În mod firesc, persoana neutră și-ar pune întrebarea de bun-simț: de ce ar avea cineva ceva împotriva vaccinurilor? Principial vorbind, ele sunt făcute în beneficiul nostru, ca să ne imunizeze împotriva unor boli care altfel ne-ar putea crea în viitor mari probleme de sănătate sau chiar moartea, nu…? Păi, dacă tot ne dăm creștini, cum putem vrea răul celor din jur, lăsându-i pe oameni la cheremul virușilor? Corect…!?

Foarte corect, CU O SINGURĂ CONDIȚIE: să avem certitudinea că vaccinurile sunt produse într-adevăr din dorința reală de a ne face bine, că nu sunt făcute din substanțe nocive sau contrare eticii, moralei și (de ce nu?) convingerilor religioase și, în același timp, că au fost testate realmente și că nu produc efecte adverse, nici imediate și nici în timp! Ce ne spune însă practica, și nu de ieri, de azi? Hai să vedem…

La capitolul „dorință de bine”, ar fi bine dacă n-ar fi rău:

Siguranța vaccinului antigripal este practic nulă. Cui folosește acest vaccin?

INTERZIS LA TV (așa că vă rugăm RĂSPÂNDIȚI): Un video piratat ajuns pe internet dezvăluie ADEVĂRURI TERIFIANTE discutate în INTERIOR de PRODUCĂTORII DE VACCINURI: “noi nu știm cum acționează vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminați cu virusuri ce produc cancer”

Cercetatorii recunosc ca VACCINUL contra tusei convulsive este PUTIN EFICIENT / Explicatia lor: BACTERIA A SUFERIT MUTATII / Soluția lor: ALTE VACCINURI…

Merck a FALSIFICAT cercetarile privind vaccinul pentru oreion şi a pus pe piaţă vaccinuri false, ce nu funcţionează, spun virologi într-un document numit False Claims Act

În privința conținutului din seringile buclucașe, treaba nu e diferită deloc:

Vaccinul ROR (MMR) este contaminat cu ADN fetal. Este produs de Merck si se foloseste si in Romania

10 lucruri despre industria vaccinurilor pe care mass-media refuza sa le prezinte

Alfie Evans: în 4 luni, 21 de vaccinuri conținând in total 57 de antigene și 3125 micrograme de Aluminiu

VIDEO (si transcriptul): Dr. Maurice Hilleman (de la Merck) recunoaşte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile colosului farmaceutic

BOCANCUL PE GÂT: După ce doi oameni de știință au descoperit nanoparticule în vaccinuri, chiar înainte de a depune mărturie în Parlament, autoritățile le-au percheziționat casa și au confiscat dovezile …

SORINO, de asta ce zici? Revista “Scientific Research”: VACCINURI cu substante chimice pentru DEPOPULARE

Despre efectele adverse ale vaccinurilor nici nu mai are rost să vorbim:

Efecte letale ale vaccinurilor, confirmate de un amplu studiu științific desfășurat de-a lungul a 30 de ani

Simpozion internațional organizat de Universitatea din Tokyo: dezastrul produs de vaccinarea HPV – mai multe victime decât în cazul oricărui alt vaccin!

Eurobarometru: jumătate dintre europeni consideră că vaccinurile produc efecte secundare grave

Inovatia din secventierea genetica tomai a demonstrat ca epidemiile de rujeola sunt cauzate chiar de vaccinul rujeolic

„Descinderea în iad” a unei adolescente de 15 ani din Franța, după vaccinul Gardasil – paralizată într-un scaun cu rotile

Tabel: MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

Reuters: episoadele de tuse convulsivă sunt MAI DESE printre copiii vaccinați…

Reacții adverse ale vaccinurilor – Mărturii din România

În mod curios (pentru unii), sunt și contra-exemple pe subiectul „provaccinare”:

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

Japonia: Cea mai scăzută rată a mortalității infantile în urma interzicerii vaccinurilor obligatorii

INTERZIS IN MASS-MEDIA: Declarația Asociației medicilor și chirurgilor americani despre VACCINAREA OBLIGATORIE, adresata Senatului

Date fiind toate cele de mai sus și multe altele pe care nu le-am mai menționat aici, ca să nu lungim pelteaua, revenim la problema de început: de unde înverșunarea guvernelor de a ne vaccina toți? Ce are „establishmentul” cu copiii? De ce trebuie toți să ne înțepăm cu zemurile astea, dacă tot nu sunt bune de nimic, ba chiar fac rău, de fapt?

Aparent, răspunsul ar fi: banii! Sigur, se storc miliarde anual iar Big Pharma o duce foarte bine dar e doar jumătate din răspuns. Cealaltă jumătate (evident, „conspiraționistă”…!) a tot pâlpâit prin media. Spunem „pâlpâit” pentru că de strălucit n-avea cum, nu era în mainstream. Iată niște idei:

Ce spunea acum 10 ani prof. dr. Petru Calistru (Institutul de Boli Infectioase „Victor Babes”) despre VACCINUL împotriva GRIPEI porcine: „TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS ÎN SLUJBA BIG PHARMA”

Motivul pentru care Amazon interzice filmele ”anti-vaccin”, dar vinde bucuros cărți sataniste, cu capitole despre ”adolescenți satanici” și ”sacrificii de animale”

VIDEO: Intenţii criminale – presă, specialişti şi politicieni despre vaccinare

România, între vaccinuri și masonerie. [VIDEO] Intenții criminale ale vacciniștilor

OMS, Big Pharma, Bill Gates si Guvernele: Cine cere vaccinarea?

Vaccinurile și chemtrails facilitează posesia demonică?

Ipoteză: VACCINAREA OBLIGATORIE pregătește psihologic mentalul colectiv pentru ultimul asalt: IMPLANTUL CU CIP

Știm, suntem „conspiraționiști”, „anti-vaccinare”, retrograzi, medievali, habotnici. Lista de epitete e lungă, n-am început-o și n-o s-o completăm noi, că are cine… Ea vizează nu doar portalul Ortodoxinfo dar și pe creștini, inclusiv pe cititorii noștri și mai ales pe cei care nu prea acceptă compromisuri, în general, și în privința credinței – în particular. Celor care ne tot onorează cu asemenea caracterizări le cerem doar un lucru: lăsați-ne așa! Nu obligăm pe nimeni la nimic, așa cum vor stăpânii să facă cu noi. Nici Hristos, Stăpânul nostru, n-a legat pe nimeni de El cu forța!

Doamne-ajută!

 

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Articol de colectie mai ales prin extraordinara sinteza facuta in nota de OrtodoxInfo. Felicitari!

    Acum se vad roadele muncii asidue duse de-a lungul anilor. Ati ajuns in punctul in care puteti documenta pe larg un subiect atat de sensibil astfel incat numai cei rau intentionati nu inteleg Adevarul.

  2. Voi ați observat că se tace masiv, și la ei, și la noi?!
    Ce-i înfricoșează atât de tare pe părinți, încât să nu protesteze și să se facă auziți, respectând decizia de a-și vaccina sau nu, copilul?
    Idioții ăștia pro-vaccin, inclusiv medici…nu creează o alternativă, așa cum e în privința femeilor însărcinate din SUA, chiar dacă nu e creștinește, nici moral: NU te supui controlului medical pre-natal, investigațiilor medicale, NU naști într-un spital și nu primești asistență medicală.
    Deci, poți să naști acasă, cu moașă, cu cine vrei tu!

    Așa și în privința vaccinurilor = nu-ți vaccinezi copilul ca să nu ți-l aducă în stare de legumă fiartă, frizând autismul sau alte forme de atac al minții, dacă face o formă mai ușoară de boală a copilăriei, îți asumi consecințele de după….
    Adică, Dumnezeu ne-a lăsat liberi, ăștia ne leagă cu lanțul de calorifer, nu?
    Copilul ăla NU e al Statului, este al părinților care l-au conceput, l-au născut, se chinuie să-l crească, asigurându-i hrana, îmbrăcămintea și un acoperiș deasupra capului, apoi educația, șamd…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button