X

DIGI lansează 5G în următoarele orașe

După ce Vodafone a anunțat primele abonamente 5G, Digi anunță de unde începe cu rețeaua. RCS-RDS a stabilit primele orașe pentru 5G

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Digi promite, pentru 5G, că fiecare site va avea acoperire prin fibră optică pentru viteze de până la 10 Gbps.  Primele stații de bază, instalate în iulie și august cu suportul Ericsson și Huawei, vor fi în București – la food court în mall, câteva parcuri și în centrul vechi. Vor fi și în orașele Constanța și Mamaia, Oradea, Cluj și Iași.

Apoi, în septembrie, vor fi stații instalate în Brașov, Timișoara, Craiova, Sibiu, Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov. Vor fi utilizate echipamente de la principalii furnizori de tehnologie, cum ar fi Ericsson, Huawei și Nokia.

Pe ce telefoane vei avea viteze 5G de la Digi | RCS-RDS

Partea și mai bună: pornesc precomenzile pentru telefoane compatibile cu 5G. Astfel, vor putea fi cumpărate modelele Xiaomi Mi Mix 3 5G și Huawei Mate 20X 5G. Cel dintâi e disponibil în două versiuni: 6 GB RAM cu 64 sau 128 GB spațiu de stocare la 3.000 de lei, respectiv 3.150 de lei. Huawei Mate 20X 5G va fi 6.300 de lei. Ambele vor fi disponibile în rate, la portare.

Odată cu planul pentru 5G, Digi promite trafic nelimitat – dar cu viteze limite, după ce depăsești cantitatea de internet. Traficul de 50 GB pe lună, până acum în abonamentul 4G, va putea fi folosit și pe 5G. Totodată, e introdus programul: Digi Mobil Smart 5G – „cel mai accesibil serviciu 5G”.

Astfel, dacă ai un telefon compatibil, din 27 iunie ai acces la 5G în centrul vechi, de exemplu. Detaliile despre acoperire și telefoanele disponibile sunt și pe site-ul operatorului.

“România este acum pe harta mondială a tehnologiei de ultimă oră 5G disponibile live, în teren. Aceasta este o veste bună pentru clienții Digi Mobil, care, prin intermediul primelor stații de bază, vor avea chiar de azi acces la servicii de date mobile cu viteze 5G și latență mică. Este încă un pas important făcut de compania noastră spre viitorul convergent al comunicațiilor, după testul pe platforma prototip 5G realizat acum un an.”

Valentin Popoviciu, vicepreședintele Consiliului de Administrație Digi | RCS-RDS

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

  1. Daaaaa ….., Minunata Lume Noua a veniiiiit!

    Oare ce mai asteptati? Va este bine la oras? Da, sigur ca este biiiiine. La tara nu prea este asfalt, mai miroase a caca de vaca …, de, nasol.

    1. Daca as avea posibilitatea, m-as muta la tara in cea de maine. Dar nu oriunde, ci pe un varf de munte, sa fiu eu si Domnul, ca m-am saturat de starea in care a ajuns lumea din zilele noastre.

  2. Dar planul este ca 5G-ul sa fie dus si la tara! De fapt 5G este infrastructura necesara pentru semnul fiarei, pentru implanturile cu cip! Au declarat foarte clar ca vor sa acopere FIECARE CENTIMETRU din lumea asta, sa existe 5G chiar si “in gaura de sarpe”! Exista planuri pentru sateliti cu 5G (sa ai net de la satelit direct!). Lupta e mare, fiind vorba de semnul fiarei, care “trebuie” implementat!

    Al doilea rol al 5G este decimarea populatiei. Antenele 5G emit radiatii foarte puternice, cauzand cancer! Anticristul vrea sa domneasca peste o populatie de maxim 500 de milioane, nu 8 miliarde cati suntem in prezent! E foarte greu de redus populatia, se pare ca nici prim chemtrails + vaccinuri + sterilizarea populatiei + promovarea pornografiei sau a homosexualitatii + …multe altele tot nu se reuseste! TIMPUL S-A SCURTAT! Vine judecata! Iar pentru ca anticrist sa domneasca peste doar 500 de milioane de oameni, slujitorii lui trebuie SA SE GRABEASCA — cu planurile de decimare a populatiei.

    Intrebarea e alta: CAT DE MULTE VA INGADUI DUMNEZEU?? Nu le va ingadui astora chiar totul!! *NU* VOR REUSI sa decimeze populatia pana la 500 de milioane!! Vor ucide dar nu atat de multi!!

    1. Te pot identifica si dupa bataile inimii ( https://www.blacklistednews.com/article/73505/mass-surveillance-the-pentagon-can-now-id-you-by-your-heartbeat-with-a.html ) insa asta este o alta poveste. Chiar daca supravegherea va ajunge peste tot intr-un final, mutarea la tara reprezinta niste ani castigati in care omul se poate intari si in cele lumesti (o viata mai sanatoasa fizic si psihic) dar si in cele duhovnicesti (vrei, nu vrei, viata mai grea te apropie mai repede de Dumnezeu decat viata imbelsugata de la oras).

    2. Adevărat ați scris, nu ne rămâne decât să împlinim ce scrie in Cuvânt, și să grăbim venirea Lui Hristos prin dragostea și dăruirea pe care trebuie sa o avem în fiecare zi fata de semenii noștrii. Trăirea pocăinței in fiecare zi, și speranta revenirii Lui. Fiți binecuvântați.

  3. Dronele pot sa te gaseasca oriunde, la tara sau pe varf de munte, si pot transmite imagini in timp real oriunde prin 5G.
    Singura scapare este lupta.
    “Mai mulţi mor în fugă decât în luptă.”
    “Cine este de neînvins fără resemnare şi cine e sigur de izbândă fără răbdare?”
    – Selma Lagerlof

    1. Sper ca nu idemni la baricade. Orice dar asta NU este o solutie. Capacitatea lor de manipulare este atat de mare incat va f convertita imediat in directia dorita de papusari si, evident, initiatorii zdrobiti.

      1. Lupta pe baricade este de domeniul trecutului, dar mai sunt si alte moduri de a lupta. Important este ca papusarii sa inteleaga ca nu avem de gand sa fugim nicaieri, ca suntem mai neclintiti decat papusile lor.

  4. Acum cativa ani ,nu aveam dureri de cap odata la doua saptamani,dar de la un timp sunt tot mai frecvente ,oare de la ce sa fie…?

    1. si io aveam tot asa la cateva saptamani, acum am la cateva luni. la mine era de la indulcitorii fara calorii din bauturi : aspartam, acesulfam k si sucralose … acum si in mancare.
      poate o ajutat si mineralele sub forma de praf: potasiu magneziu cupru bor impreuna cu mult acid l ascorbic si renuntarea la mancarea fortificata cu fier si calciu, ca deasta is bagate acolo ca sa elimine cuprul si magneziul din organism.

  5. Pai si daca stai la marginea unui oras(10 km de centrul Iasului)langa o padure,mai esti afectat?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button