X

[VIDEO] Revolta muntenilor din Făgăraș față de jefuitorii de păduri de la Conservation Carpathia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nemții care administrează fundația Conservation Carpathia, cea care a pus mâna pe 16,000 de Ha de pădure în minunata zonă Rucăr-Bran, față în față cu oamenii muntelui, cei direct afectați de acapararea munților noștri de către niște străini chitiți să ne lase fără casă, literalmente, în propria noastră țară. 

“Într-o după amiază” ministrul Paşca Palmer a fost convins de miliardarii Conservation Carpathia să înfiinţeze Parcul Naţional Munţii Făgăraş. Consecinţele sunt dezastruoase pentru comunitaţile locale, care se văd lipsite de beneficiile dreptului de proprietate privată: terenurile sunt fie cumpărate de miliardarii din Conservation Carpathia, fie vor fi afectate de restricţiile viitorului parc naţional. Sau, cum sintetizează unul dintre moşneni o istorie milenară în Munţii Făgăraşului:

“Nouă, oamenilor de la munte, nu a venit nimeni să ne dea nimic! Toată lumea a venit şi a luat!”

Să explic: prin declararea pădurilor și a pășunilor ca „zone protejate”, nu mai este posibil să locuiești în ele. Sunt interzise activitățile necesare traiului, adică pășunatul, agricultura de subzistență etc., iar străinii fac ce vor cu terenurile respective. Sigur, există voci care susțin că de fapt există interese materiale, adică defrișarea și asta e foarte plauzibil – nu ar fi I-a dată când suntem mințiți frumos pentru ca mai apoi să ne trezim că am fost de fapt furați.

Dar chiar dacă nu s-ar defrișa și fundația respectivă s-ar ține de cuvânt, răul tot e făcut. Oamenii vor fi strămutați forțat (din ce să trăiască dacă li se interzic activitățile generatoare de hrană?), iar zonele vor fi practic nelocuite, eventual ceva turism va fi permis, dar numai unde spun ei.

„În multe privințe, Fundația Conservation Carpathia s-a substituit statului. Este cel mai mare proprietar din zona Piatra Craiului – Făgăraș, are drept de preemțiune pentru orice tranzacție cu teren sau pădure și, amănunt interesant, are în conducere oameni care au lucrat anterior în instituții de stat”.

Cei familiari cu Agenda 21 a Națiunilor Unite, cunosc planul global de depopulare al celor mai curate arii naturale, plan în spatele căruia se află de fapt câțiva miliardari planetari al căror țel este creerea de oaze de splendoare numai pentru ei și ai lor. Nu degeaba interesul lui Charles, cel din Anglia, pentru România – nu au făcut filmul Wild Carpathia de dragul nostru, fiți siguri de asta!

Mai jos este varianta integrală:

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Fura strainii tot, tot, tot! Si de-ar vrea vreun om politic sa faca ceva, vine boratu’ de DNA si SRI si-l aresteaza imediat, plus cei 150.000 de dobitoci cu #rezist ies in strada imediat sa protesteze pt cine stie ce inventie. Ce straini nenorociti, da, fura tot si isi creeaza ei ce le trebuie, fie vile in natura, fie mici colonii unde sa traiasca bio si natural, fie lemn, fie zacaminte sau ce-o mai fi pe acolo, sau sa distruga taranul si sa-i forteze pe toti in orase aglomerate.
    Inseala ei pe toti, dar si focul nestins ii asteapta pe ei si pe tatal lor diavolul, unde se vor munci in veacul veacului zi si noapte, fara odihna.

  2. Eu i-as pune pe cei ce taie padurile la un loc cu criminalii.Padurile sunt ale poporului si se regeneraza foarte greu.Nu sunt porumb ca sa creasca intr-un an.Basca,mai au si o mare valoare strategica(in cazul unei conflagratii cati oameni se pot ascunde in ele)+faptul ca sunt plamanii tarii.Imediat ce-am trecut granita in Basarabia(vama Albita) am vazut diferenta:de o parte si de alta a soselei codri imensi si desi.Bravo lor!

  3. Spălații pe creier „rezistenți” ies în stradă numai pentru ce spune stăpânul sclavilor!
    Sunt multe probleme deosebit de grave, unde este așa-zisa opoziție la hoții PSD?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button