X

Foto: „Magical Pride” la DisneyLand Paris

Boicotați desenele animate create de Disney!

 

 

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

  1. Nu pot să cred ca este adevarat ! Asa indobitocire n_a mai fost de cand e lumea ! Cel mai grav e ca se atenteaza la sufletele inocente ale copiilor !

  2. Dumnezeu nu bate cu bota niciodata! Dupa furtuni devastatoare avem parte de o caldura incredibila ! Evident ca ateii ticalosi nu isi dau seama de toate astea!

  3. Orice corporatel parvenit,la prima generatie cu salariul peste mediul pe economie , isi duce progenitura la Disneyland.E un must do,o mecca a copilariei ruinate,, o incursiune ” de onoare” in balciul desertaciunilor.
    Toate stirile astea nu mai inseamna nimic.Deja s- a iesit din antecamera iadului.Suntem in livingroom, bem un suc, inainte de a bcobora in subsol.Cine alimenteaza aceasta aberatie? Consumatorii!

    1. Cerem focul….Cum poti spune asa ceva?!Sunt o serie pe aici,care stau toata ziua si palavragesc pe site-ul asta,da’ nu au habar de nimic,ba mai mult spun despre restul ca sunt inselati si demonizati.Pai,cum sa ceri focul?!….trebuie sa fii cu lipsuri mari….Pai focul vine doar peste noi,nu vine si peste tine?!…Sau poate tu esti DEJA pregatit sa te intalnesti cu Creatorul Diivin,in fata Nemitarnicului Sau Tron?!….Mai bine TACI,cand esti confuz/nepregatit/nestiutor de nimic.Focul daca vine ,vine si peste buni si peste rai.Tu esti SIGUR ca asta vrei?…Iarta-ma,dar e naucitor ce zici !

  4. Roman#:decat cipuit sau ecumenist,nu mai bine spovedit si impartasit si daca o fi sa mori,faca-se voia Domnului?!Sau consideri ca Dumnezeu va mai tolera mult astfel de pacate?!Daca peste Sodoma si Gomora a venit foc,cu atat mai mult acum!In rest nu-mi place sa jignesc.Imi vine greu sa ma cobor la acest nivel…
    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.