X

Foto: “Magical Pride” la DisneyLand Paris

Boicotați desenele animate create de Disney!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Nu pot să cred ca este adevarat ! Asa indobitocire n_a mai fost de cand e lumea ! Cel mai grav e ca se atenteaza la sufletele inocente ale copiilor !

  2. Ce scârboșenie ordinară! Având drept țintă copiii, pentru că nu se poate fără perversiuni!

  3. Dumnezeu nu bate cu bota niciodata! Dupa furtuni devastatoare avem parte de o caldura incredibila ! Evident ca ateii ticalosi nu isi dau seama de toate astea!

  4. Orice corporatel parvenit,la prima generatie cu salariul peste mediul pe economie , isi duce progenitura la Disneyland.E un must do,o mecca a copilariei ruinate,, o incursiune ” de onoare” in balciul desertaciunilor.
    Toate stirile astea nu mai inseamna nimic.Deja s- a iesit din antecamera iadului.Suntem in livingroom, bem un suc, inainte de a bcobora in subsol.Cine alimenteaza aceasta aberatie? Consumatorii!

    1. Cerem focul….Cum poti spune asa ceva?!Sunt o serie pe aici,care stau toata ziua si palavragesc pe site-ul asta,da’ nu au habar de nimic,ba mai mult spun despre restul ca sunt inselati si demonizati.Pai,cum sa ceri focul?!….trebuie sa fii cu lipsuri mari….Pai focul vine doar peste noi,nu vine si peste tine?!…Sau poate tu esti DEJA pregatit sa te intalnesti cu Creatorul Diivin,in fata Nemitarnicului Sau Tron?!….Mai bine TACI,cand esti confuz/nepregatit/nestiutor de nimic.Focul daca vine ,vine si peste buni si peste rai.Tu esti SIGUR ca asta vrei?…Iarta-ma,dar e naucitor ce zici !

  5. Roman#:decat cipuit sau ecumenist,nu mai bine spovedit si impartasit si daca o fi sa mori,faca-se voia Domnului?!Sau consideri ca Dumnezeu va mai tolera mult astfel de pacate?!Daca peste Sodoma si Gomora a venit foc,cu atat mai mult acum!In rest nu-mi place sa jignesc.Imi vine greu sa ma cobor la acest nivel…
    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button