X

Conchita Wurst celebrată la Catedrala din Viena

Foto: https://www.lifesitenews.com/news/vienna-cardinal-hosts-lgbt-prayer-service-in-cathedral-featuring-renowned-d

Când Catedrala din Viena o celebrează pe faimoasa Conchita Wurst și lobby-ul LGBT

Provocare homoeretică în catedrala din Viena: pe 1 decembrie 2017, Cardinalul Schonborn a închiriat amvonul Catedralei Sf. Ștefan din Viena, activiștilor homosexuali, inclusiv celebrului travestit-transsexual-transgender, Thomas Nuewirth, cu numele de scenă Conchita Wurst, pentru o seară de rugăciune inter-confensională organizată pentru victimele SIDA, în colaborare cu Aids Life, cu ocazia Zilei Mondiale de SIDA.

Inițiatorii acestui eveniment, care au primit aprobarea cardinalului vienez, au fost Gery Kesler, fondator împreună cu partenerul său homosexual Torgom Petrosian, al asociației „Aids Life”.

Decorațiile, vorbitorii, muzica, totul a fost aranjat pentru a face din acest eveniment, într-un loc sacru al catolicității, o întâlnire ideologică, modernă și mai ales blasfemiatoare, în onoarea lumii curcubeu: din plafonul catedralei coborau panouri mari cu numele victimelor SIDA; s-a interpretat Requiem-ul lui Mozart într-o pseudo-liturgie, urmată de o expoziție LGBT și revendicări homosexuale, la lumina lumânărilor și a cântecelor, însoțite de aplauze.

În timpul predicii sale, Cardinalul s-a plâns de SIDA cea rea, i-a plâns si pe Gay-ii prietenoși  și bietele victimele ale bolii, fiind atent să nu menționeze faptul că victimele aparțin, în cea mai mare parte, comunității LGBT… Desigur, el nu a menționat nici o clipă condamnarea practicii homosexualității de către Biserica Catolică. Dimpotrivă, bazându-se pe celebrul slogan al Papei François, „cine sunt eu să judec?”, el și-a exprimat sprijinul comunității curcubeu, modelând un Dumnezeu supus afirmațiilor lor imorale:

Dumnezeu nu vrea să judece oamenii, ci să îi salveze pe toți. Ce înseamnă asta pentru noi? Să nu judecăm, să nu excludem.

Punctul culminant al acestei sărbători homoeretice a fost totuși performanța trans-sexualei Conchita Wurst. Sub privirea plină de compasiune a Cardinalului Schonborn, care părea foarte confortabil în această priveghere inter-religioasă sub forma „sfințirii“ unor practici  împotriva naturii, „doamna bărboasă“ a citit una din rugăciunile cu iz homosexual, adresată lui Dumnezeu Tatăl:

Veghează asupra noastră nu doar aici, ci și în toate celelalte locuri, astfel incât sa ințelegem cu adevarat lumea si oamenii ei, putând astfel să ne ajuți sa depasim excluderile, discriminările si să evităm persecuițiile acelora care își trăiesc identitatea în mod diferit. Să încercăm să fim conștienți de toate acestea și să ajutăm pe cei care sunt diferiți de noi înșine.”

Un adevărat manifest în favoarea homosexualității și a trans-sexualității care a obținut nihil obstat (traducere latină – nimic nu stă în calea) prelatului austriac!

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Pe femeia cu barba o puteti vedea incepand cu minutul 27:37 din inregistrarea de mai jos:

Stirea e din 2017 de pe un site despre care nu stim nimic.

Cititi va rugam si:

Foto: CONCERT SATANIST in CATEDRALA CATOLICA din Viena. Cardinalului Christoph Schönborn, ce a invitat trupa, i-a fost conferit titlul de doctor honoris causa in 2012 în prezența Mitropolitului Teofan

 

loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.