X

Fotografia zilei: UN FRATE CHINEZ

Foto: http://orthochristian.com/121997.html

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. In vremea tovarasului Nicolae Ceausescu se spunea in presa scrisa si audiovizuala: Poporul Frate Chinez.
    Atunci insa romanii si chinezi erau frati intru socialism si comunism. Cum se mai schimba vremurile!

  2. Acestia vor fi noii mucenici. Conducatorii chinezi prigonesc si foarte multi crestini. Vor avea aceeiasi soarta ca si practicantii de falun gong, vor fi torturati si apoi hacuiti pt organe,cu diferenta ca ultimii, ce se stie din sfintii parinti, au mai putine sanse de mantuire.

    1. Nu am inteles nimic. De ce au mai putine sanse de mantuire(si cine)? Puteti fi mai explicit va rog frumos?
      Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.