X

Bombă la o biserică din Suedia dintr-o zonă locuită majoritar de musulmani

O biserică din Suedia, situată într-o zonă populată majoritar de migranţi musulmani, a fost vizata de un atac cu bombă, pentru a doua oară in ultimul an, vineri dimineaţa.

Conform Summit News poliţia a fost chemată la biserica ortodoxă siriană Sf. Afrem din Södertälje de către locuitori din zonă, după ce o explozie puternică s-a auzit în mijlocul nopţii.

Conform unor surse, poliţia a stabilit faptul că un dispozitiv exploziv a fost detonat într-o clădire situată lângă biserică.

Poliţia spune că este a doua oară când biserica a fost vizata de un astfel de atac. Un incident similar a avut loc toamna trecută. Acest lucru îi determină pe oamenii legii să considere că atacatorii au vizat şi de data aceasta tot biserica, chiar dacă explozia s-a produs lângă biserică.

Södertälje este situat la 30 de kilometri de Stockholm. Oraşul adăposteşte o largă populaţie musulmană, care s-a înmulţit şi mai mult odată cu sosirea ultimelor valuri de refugiaţi. Peste 50% din populaţie este formată acum din migranţi.

Conform Radio Sweden, „oraşul a primit cel mai mare procent de refugiaţi, iar acum se confruntă cu probleme majore din această cauză.”

Sursa: CBN News

loading...
Categorii
Islam
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Site-ul este baptist sau neoprotestant sau ceva de genul. Stirea se refera la “Biserica Ortodoxă Siriacă” ce s-a separat de Biserica Ortodoxa dupa Al patrulea Sinod Ecumenic de la Calcedon:

https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Afram_Syriac_Orthodox_Cathedral

Mai jos sunt imagini de la prima explozie, cea de anul trecut:

 

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.