X

LESBI LITTLE PONY: Un cuplu de lesbiene apare într-un episod al desenului animat “Micul meu ponei”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un cuplu de lesbiene apare intr-un episod al desenului animat “Micul meu ponei”

“My Little Pony”- “Micul meu ponei”- se alatura in lista crescanda a programelor reprezentative pentru copii ce militeaza in favoarea LGBTQ- (lesbiene, gay, bisexuali si transgenderi) prin debutul in serial al “primului cuplu de acelasi sex”. Acest cuplu  format din “mătușa Holiday și mătușa Lofty”, este un  cuplu de lesbiene care au grija de personajul Scootaloo.

Site-ul People.com a dat detalii cu privire la subiectul LGBTQ abordat in desenele animate pentru copii, observând că mătușa  Holiday și mătușa Lofty vor apărea ca si cuplu intr-un episod viitor al seriei “My Little Pony: Prietenia este magică.”  Episodul va fi intitulat “Ultima cruciada”;  acesta a fost deja difuzat în Europa și va fi lansat în Statele Unite, sâmbătă, 15 iunie, la Discovery Family.

Iată ce a spus Nicole Dubuc, co-producatorulserialului de animatie despre debutul acestor personaje cheie (prin Buzzfeed):

“Cred că este fantastic să putem arăta că ceea ce definește cu adevărat o familie este de fapt iubirea – pentru mine, iubirea este conceptul pe care se bazeaza “Micul meu ponei”.

Co-producatorul Josh Haber, considera ca este un  progres si nu un alt obiectiv intenționat într-o anumită direcție:

“Diversitatea și reprezentarea sunt importante pentru copii din atât de multe motive și este o prioritate ce se reflecta in munca mea”, a spus Haber.

Producătorul Michael Vogel a rezumat acesta tema astfel:

“Nicole și cu mine am crezut că aceasta a fost o mare oportunitate de a introduce efectiv un cuplu LGBTQ si am facut propunerea catre Hasbro, care l-au si aprobat.A fost ceva ce am vrut să facem – impreuna cu Josh si cu Nicole, cu care am realizat ultimul sezon. Serialul “Micul ponei” s-a bazat intotdeauna pe prietenia și acceptarea oamenilor (sau a poneilor) care sunt diferiți de dvs. Așa ca tema a venit de la sine, ca ceva important ce trebuia facut”

Așa cum am arătat, “Micul ponei “ nu este singurul program celebru pentru copiii  care face ca includerea LGBTQ să fie o prioritate: In desenele animat “Arthur”, profesorul personajului principal, dl. Ratburn, s-a dovedit a fi homosexual, într-un episod in care avea loc nunta dintre el si iubitul lui. Serialele animate de adolescenti sunt, de asemenea focusate pe reprezentarea LGBTQ. In remake-urile facute de Netflix a seriilor animate din anii ’80 “Voltron” si “She-Ra” au asigurat ca vor include și personaje LGBTQ, ”Voltron” avand chiar mai multe personaje principale din randul lesbienelor si /sau  homosexualilor.

Desi această tema lansata in “Micul meu ponei” va genera cu siguranta  “controverse” (adică ură din anumite sectoare ale internetului și social media), punctul mai important de reținut este că vremurile s-au schimbat și o nouă generație de copii crește cu gradul de conștientizare a comunității LGBTQ, insa ulterior mult mai deschisi pentru a vedea acest tip de incluziune.

Nu pierdeti serialul “Micul meu ponei: Prietenia este magica”- episodul “Ultima cruciada”, sâmbătă, 15 iunie, pe Discovery Family.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Este evident un articol propagandistic…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. După mintea lor, complet robită satanei,dacă îi fac pe toți homosexuali,se reduce populația si le rămâne lor pământul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button