X

ALERTĂ – Partidul lui Plahotniuc anunţă OFICIAL că predă puterea în Basarabia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul Democrat din Republica Moldova a anunţat vineri, 14 iunie, că renunţă la guvernare.  Guvernul Filip îşi depune mandatul, potrivit unui anunţ oficial, însă transmite că Guvernul Maia Sandu nu este legal, iar orice decizie luată de acesta este ilegală.

Vladimir Cebotari, vicepreședinte al PDM (partidul fondat de Vlad Plahotniuc), a anunțat vineri într-o declarație de presă că guvernul Pavel Filip va demisiona pentru a lăsa guvernul Maia Sandu să conducă țara.”Ne retragem pentru a evita escaladarea situației și ajungerea la violențe”, a spus Cebotari.

”Vom lupta împotriva celor care încearcă să federalizeze țara”, a spus Cebotari, indicând ”binomul PSRM – ACUM”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Nu vad de ce nu ar preda puterea dupa ce organizeaza un referendum de alipire la Romania.

    Guvernul Maia Sandu este oricum neconstitutional.

    1. Tradatoarea Maia Sandu s-a aliat cu Dodon, despre care spunea acum cativa ani: Dodon este TRĂDĂTOR de țară. PSRM e finanțat de Rusia
      https://www.youtube.com/watch?v=UEo1kUXCTMU
      Moldova este acum complet pe mana Rusiei, iar Plahotniuc va ajunge la inchisoare.
      Maia Sandu: Vlad Plahotniuc va răspunde în faţa unei justiţii independente, în foarte scurt timp
      https://adevarul.ro/moldova/politica/video-maia-sandu-vlad-plahotniuc-raspunde-fata-justitii-independente-foarte-scurt-timp-1_5d03bb42892c0bb0c65d040b/index.html

      1. “Moldova este acum complet pe mana Rusiei, iar Plahotniuc va ajunge la inchisoare.”
        Plahotniuc s-a zburat din Basarabia. A furat cat a putut si acum e la soare in Bora Bora gen.. Cine il baga pe asta unde? Decat dupa moarte dar asta e alta poveste.
        Plang aici pe blog oameni ca s-a facut referendum contra amnistierii coruptilor. Si ca e contra iertarii.
        Dar stati, si sa vedem – haha!- daca guvernele Ciolos/USR vor recunoaste referendumul ca ii blocheaza si pe ei.
        Cei care ziceti ca referendumul cu amnistierea e anti crestin, ca leaga legea seculara de neiertare, stiti ca se refera doar la coruptie? O batrama care fura o paine ca moare de foame.nu e amnistiata oricum. Pe cand coruptii care au fuarat la greu si au distrus tara asta, ca sa isi aranjeze pe ei si familiile lor, sunt niste supraoameni dpdv justitie. Ei beneficiaza de amnistie. Batrana nu. Dar ei zic ca daca li se ia lor amnistia i se ia si si batranei (care nu o avea oricum).
        Astepta-mu-vom sa treaca acest referendum “anticrestin” de catre noii castigatori electorali.
        Si asteptam.

  2. Rusia “a restabilit ordinea” si isi retrage agentii din Moldova: Mai multe avioane private care au decolat de pe teritoriul Republicii Moldova.
    https://agora.md/stiri/58249/doua-avioane-private–surprinse-pe-aeroportul-chisinau-foto-video
    În jurul orei 21:32 o aeronava privată a aterizat pe Aeroportul Internațional Moscova Sheremetyevo.
    Avionul privat de model Bombardier CRJ-200LR, care a decolat în urmă cu aproximativ o oră și jumătate de pe aeroportul Internațional Chișinău a venit în Republica Moldova din Turcia.
    https://agora.md/stiri/58251/avionul-bombardier-care-a-decolat-din-chisinau-a-venit-din-turcia–unde-se-afla-la-moment

  3. Toti sunt o apa si un pamânt lea venit timpul de mult trebuiau sa plece deacuma cu mila Domnului scapa cine poate.

  4. Cozmin Guşă: „Situația e foarte complexă din punct de vedere geopolitic, abia acum se va inflama. E cert că rușii și Putin au câștigat fără drept de apel, poate fi doar o primă repriză. Avantajul politic este atât de mare încât mă îndoiesc că vor mai pierde”
    https://evz.ro/moldova-plahotniuc-cozmin-gusa.html
    Serbia: Au inceput exercitiile militare Frăția Slavă 2019
    https://evz.ro/rusia-granita-romania-fratia-slava.html
    George Friedman despre posibilitatea ca Rusia să atace România: “Vor avea de a face cu noi.” “Relația dumneavoastră nu este în primul rând cu NATO, ci cu SUA.” “Cred că va trebui să lucrați cu Turcia, dar și turcii și românii înțeleg cum se fac afacerile. Aveți o relație veche. Vă veți descurca!”
    https://www.stiripesurse.ro/analist-american-despre-posibilitatea-ca-rusia-sa-atace-romania-vor-avea-de-a-face-cu-noi-aveti_1359449.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button