X

Afiș: „BISERICA” CATOLICĂ promovând… MÂNDRIA HOMOSEXUALĂ

Church Revolution in Pictures | Newark parish promotes a ‘pride Mass’

Textul din imagine:

Acompaniază, ajută, înţelege
Doamna Noastră de Graţie şi St. Joseph din Hoboken, NJ
Al doilea eveniment anual Pride Mass pentru sprijinul fraţilor şi surorilor noastre din comunitatea LGBTQ
Duminică, 30 Iunie la ora 9.00
Toată lumea e binevenită!

Parohia din Newark promovează un eveniment al mândriei  ‘pride Mass’

Pentru cel de-al doilea an, Biserica, The Church of Our Lady of Grace & St. Joseph in Hoboken, New Jersey, promovează evenimentul „pride Mass” în sprijinul homosexualilor şi a altor perversiuni ce vin de la acelaşi viciu contra naturii.

Anul trecut, după ce preotul paroh Fr. Alexander Santora a anunţat iniţiativa, a primit o vizită surpriză de la superiorul său, cardinalul Joseph Tobin, Arhiepiscop de Newark, primul rănd de jos. Vizita a fost corect interpretată ca un semn de aprobare a lui Tobin pentru promovarea homosexualităţii de către Santora.

Apropo, potrivit unor surse bine informate, Tobin la fel ca şi arhiepiscopul de Chicago Blase Cupich, fuseseră propuşi în funcţii de către cardinalul McCarrick, un homosexual declarat, la vremea aceea, un prieten influent de-al Papei Francisc, dar astăzi căzut în dizgraţie.
Deci, nu e deloc surprinzător că Fr. Santora găseşte oportun să avanseze în carieră promovându-şi vicele ce imploră Cerul rugându-se pentru răzbunare.

Totul poate fi explicat cu uşurinţă în interiorul coruptei Biserici Conciliare: “O hazna de impuritate,” potrivit Doamnei Noastre de la Salette.

O notă paralelă: Tăcerea generală de la Biserica Conciliară despre faptul că iunie este luna dedicată „Inimii Sacre a Lui Iisus” este o dovadă colaterală că aproape s-a abandonat Credinţa Catolică.

Traducerea: Costin Ştirbu

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Site-ul este catolic, dar un soi de catolicism traditionalist anti papa. Din pacate pentru ei, tot in erezie se afla.

Lămurire despre înșelarea „inima sacră”:

Iarăși despre frații cei mincinoși de la Roma: „Sacra-inimă a lui Isus”

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. „Biserica”catolica se vede ca e ratacita si din ce in ce mai ratacita.Din greseala in greseala spre „victoria”finala…

  2. Ca in zicala „prostul nu e prost destul….”. Se poate inlocui cuvantul „prost” cu „pacatos” si zicala ramane valabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.