X

Aș vrea să văd, dar n-am să văd…

de Saccsiv
Foto: https://www.librariabizantina.ro/sfantul-inchisorilor-marturii-despre-valeriu-gafencu-adunate-si-adnotate-de-monahul-moise.html#produs

As vrea sa vad un milion de romani la Aiud in timp ce Patriarhul Daniel il canonizeaza pe Valeriu Gafencu.

As vrea sa vad la unison mass-media vorbind adevarul despre viata sa, despre Sfintii Inchisorilor si despre hidosenia bolsevica.

As vrea sa vad #rezist umpland Piata Victoriei noaptea si luminand cu telefoanele numele sau.

As vrea sa vad Consiliul General al Bucurestiului votand ca unul dintre bulevarde sa fie redenumit cu numele sau.

As vrea sa vad tineri pe strada cu chipul sau pe tricou.

As vrea sa-l vad pe Presedintele Romaniei semnand decretul de decorare post-mortem a mucenicului Valeriu Gafencu.

Dar n-am sa vad…

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Sfinții Închisorilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

12 comentarii

 1. Pai cum sa-i canonizeze pe Sfintii Inchisorilor daca acestia, in proportie covarsitoare, au fost legionari?!!
  Daca s-ar realiza acest lucru, atunci s-ar dovedi pe concrete ca ML nu a fost o miscare antisemita si fascista, asa cum o invinovatesc menestrii noii ordini mondiale ci o miscare profund crestina si mistica. Altfel sta la mintea cocosului ca sa inteleaga tot omul ca niste oameni nu pot fi si sfinti si criminali in acelasi timp.
  Asa ca stau cu dosarele de canonizare prin sertare si nici usturoi n-au mincat si nici gura nu le pute, numai sfinti nu-i fac oamenii ci Dumnezeu.
  O sa ne-ntoarcem intr-o zi
  O sa ne-ntoarcem neaparat
  Vor fi apusuri aurii
  Cum au mai fost cind am plecat….

 2. Parerea mea:apelat la o biserica sora(bulgara,rusa,georgiana,etc)sa ne hirotoneasca o a doua ierarhie.De fapt ierarhia noastra este cazuta.O adevarata ierarhie!Sa-i lasam singuri!Ce parere aveti?!

  1. Nu devenim astfel schismatici? Nu ar trebui să nu mai avem episcopi eretici?
   Dumnezeu îngăduie răul pentru că noi îl facem: milioane de avorturi, măcel!

   1. Asa este, dar oamenii sunt prea cufundati in rau ca sa-si mai vada barnele din ochi si sunt atat de amagiti ca se cred crestini. Ar fi amuzanta prostia si rautatea lor daca nu ar fi tragica, caci merg spre abator crezand ca sunt pe calea cea dreapta.

  2. Nu ma prea pricep, dar cum ar fi sa cerem canonizarea Sfintilor Inchisorilor, unei biserici sora precum spui: bulgara, rusa, georgiana, sarba …

   Ar fi posibil ?

  3. Raspuns la Duhul Capitanului: o idee interesanta. Intrebarea e daca e posibil din punct de vedere canonic. Sa ne raspunda un teolog priceput la asta si daca nu e posibil sa ne spuna cineva ce solutii am avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.