X

Avocat specializat în drepturile celor vaccinaţi retrimis în închisoare pentru refuzul de a încălca privilegiul avocat-client

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocat specializat în drepturile celor vaccinaţi retrimis în închisoare pentru refuzul de a încălca privilegiul avocat-client

Avocatul dezvăluitor Alan Phillips, retrimis în închisoare pentru a TREIA oară şi licenţă suspendată pentru refuzul de a încălca privilegiul avocat-client

de luptătorii din Ohio pentru libertate medicală (OAMF)

După o audiere la tribunalul Wake County Courthouse de marţi 21 mai 2019, avocatul Alan Phillips a fost întemniţat pentru a treia oară iar licenţa i-a fost suspendată cel puţin până la următoarea înfăţişare din 24 iunie 2019. Judecătorul poate face asta până la cumularea unui an în puşcărie. Deci această hărţuire a avocatului Phillips ar putea continua mult timp.

Alan a mai fost încarcerat joi 9 mai şi luni 29 aprilie 2019 pentru sfidarea curţii câte 48 de ore după ce refuzase să încalce privilegiul avocat-client.

Baroul din North Carolina State cere ca Phillips să predea dosare ce se întind pe mai mulţi ani cu discuţii confidenţiale, în cadrul unui proces de represiune, după ce a depus o plângere împotriva baroului pentru presupuse abateri; baroul a respins la nivel intern plângerea lui Phillips şi apoi a încă o altă plângere. Întâmplător, OAMF a depus o plângere care şi ea a fost respinsă la nivel intern.

Alan nu a făcut nimic ilegal, baroul din NC State nu a adus vreo dovadă de faptă rea comisă din partea lui Alan, iar tot acest proces este o fishing expedition (expediţie de pescuit) pentru a încerca să se descopere vreo faptă rea a acestuia într-un efort de a-i închide gura sau de a se răzbuna pentru plângerea împotriva baroului.

OAMF din partea organizaţiilor de libertate medicală din toată ţara şi a sutelor de mii de adepţi, cere ca atât guvernatorul Roy Cooper cât şi North Carolina Supreme Court să instrumenteze investigaţii independente privind abaterile de la barou, aşa cum s-a cerut în precedentele legale.

Cine este avocatul Alan Phillips?

Alan Phillips, J.D. este un expert naţional recunoscut şi iniţiator pe speţe de politică şi legi de vaccinuri şi este singurul avocat naţional care e specializat doar pe excepţiile vaccinurilor şi activism legislativ.

El lucrează cu clienţi, avocaţi, legislatori şi activişti din toată SUA în speţe de vaccinuri efectuate la naştere; pentru îngrijire de zi, gimnaziu şi admiterea la colegiu; ca şi condiţii de angajare; pentru militari şi membrii familiilor acestora; pentru  imigranţi; pentru copii aflaţi în dispute de custodie; pentru călătoriile internaţionale; şi variaţiuni pe aceste categorii.

Avocatul Phillips este un prieten al OAMF şi a participat la un număr de evenimente şi interviuri televizate incluzând evenimentul despre sindromul Guillain-Barré care a avut loc la Ohio Statehouse în ianuarie 2018:

Citiţi mai mult despre acest caz la Ohio Advocates for Medical Freedom.

Părăsind o carieră profitabilă ca doctor nefrolog (de rinichi), Dr. Suzanne Humphries este liberă acum să ajute la vindecarea oamenilor.

În această autobiografie ea explică de ce doctorii buni sunt constrânşi de către sistemul medical corupt actual de la a practica medicina reală, etică.

Una dintre vocile sănătoase când vine vorba de examinarea ştiinţei din spatele vaccinurilor din zilele noastre, pe care niciun doctor extremist provaccin nu a îndrăznit s-o contrazică în public.

https://www.youtube.com/watch?v=BpC0Tbb3diI

Traducerea: Costin Ştirbu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button