X

Vaccinul UCIDE: Bebeluș de nici trei luni, găsit mort de către mama sa

Image result for bebelus mort vaccin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moarte suspectă într-o familie din Alexandria.  Un bebeluș de nici trei luni a fost găsit fără suflare, ieri după amiază, de către mama sa.

Speriată, când a văzut nenorocirea, femeia a sunat la poliție. La fața locului, oamenii legii au constatat că bebelușul nu prezenta urme de violență pe corp.

Cu toate acestea, familia îndurerată susține că moartea bebelușului ar fi survenit în urma unui vaccin, care-i fusese făcut cu câteva zile în urmă.

În aces caz a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând ca anchetatorii să descopere împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Care e mai rezistent moare mai târziu sau rămâne cu sechele sau,în cel mai bun caz ,cu alergii.

  2. Trebuia sa fim omorâți, bolnavi sau/și cu autism 30% dintre populația ca să pună punct final vaccinarea. Nenorocirea sănătății publice, lui OMS și Bill Gates.

    1. @Duhul Capitanulu

      zici ca : ” Spovediti si impartasiti …” asa-i …tainele acestea sunt mai tari ca iadul…doar ca e o “mica “problema…

      numai ai unde sa te spovedesti si impartasesti in Romania…

      au mai ramas doar vreo 2-3 maxim preoti adevarati , in toata tara asta….asa ca majoritatea poporului asta nu are pe Hristos caci ce dau eretici din BOR ( biserica lui danila) pe post de impartasanie nu beneficiaza de harul Duhului Sfant

        1. @Marcu

          Dovedeste ca la ereticii lui danila mai exista har.. si nu numai la cei ai lui danila ca mai sunt si altii pe langa ei
          Cine incalca un singur canon le incalca pe toate…cine nu a iesit public sa combata mizeria din Creta s-a facut partas la erezie si este eretic , este in acelasi duh cu ei si prietenii lui danila ( papistasii)

          1. cca70

            Nu te poti abtine, nu-i asa? Nu ti-e suficienta nepomenirea Ierarhului.
            Frate, cu parere de rau iti spun, daca vei continua, vei lua drumul lui Filip Stoler, adica la spam.

  3. Doamne ajuta si Hristos a Inviat! Sa ma ierti CC70 ca te contrazic…cineva a spus”cand preotii nu vor Mai avea har si nu vor Mai fi vrednici sa slujeasca….ingerii in chip nevazut vor slujii in locul lor …pentru cei vrednici!

  4. Dacă ne vom lăsa spălați pe creier și vom vota cu progresiștii „cinstiți”, „care nu fură” …
    Vom avea cât mai repede vaccinare obligatorie și spălare pe creier în școli și grădinițe!

    1. Cât se se poate de adevărat frate Omule.
      Mai mult ca niciodată în istorie se întâmplă acum , ca să ne pierdem viața veșnică.

  5. @ Admin

    zici matale cam asa: ” Nu ti-e suficienta nepomenirea Ierarhului. ”
    Ar fi suficenta daca explica preotul si de ce nu il mai pomeneste pe respectivul ierarh…adica pentru ca a cazut in erezie.. semnanind ” documentele din Creta in 2016. Dar cati au facut asta? Pentru ca pasul urmator e caterisirea ( pe nedrept) a respectivului preot si doar un numar infim de preoti au facut pasul asta.Si odata caterisit va trebuii sa paraseasca si biserica ( constructia propriu zisa ) a lui danila.
    Deci cei care isi vad in continuare de slujba in vechile stabilimente , e clar ca nu au facut ce trebuia si au devenit eretici prin comuniunea cu ierarhul lui. ADICA SUNT ERETICI.
    Un preot ramine preot doar prin curaj si marturisire adica face pasii astia :denunta ierezia ierarhului si pe a lui danila, si enunta clar ca in Creta a fost tradat Hristos, si se delimiteaza TOTAL de danila & co. ca fiind eretici…altfel …daca nu face asa…devine si el eretic si NUMAI ARE HAR.
    La momentul asta sunt cam toti in erezie ( adica din preoti au devenit popi) si doar cativa au procedat corect.( o mana de oameni)
    Daca continui sa sustii ca mergand la biserica din cartier , unde popa obedient episcopului eretic is vede linisti de treaba mai gasesti taine valide …ei bine tu te faci partas la o minciuna….la eretici nu mai exista Sfinte Taine.
    In privinta amenintarii cu “plasarea ” mea la spam …devii ridicol…Un om liber nu se teme nici de spam nici de altceva….Si eu sunt liber si nu imi cenzurez ideile de dragul nimanui.
    Se pare ca a venit momentul sa ne despartim…caci umblii cu jumatati de adevar ( susti ca mai au har ereticii lui danila …si inca cativa care desi s-au dezis de danila au ajuns in tabere dubioase)
    Nu ma astept sa publici aceste randuri. Pastreaza-le pentru lectura ta proprie si o adinca reflectie!!
    Faptul ca te-ai divortat de MSC nu te-a schimbat prea mult…caci ai ramas cu ideile lui…doar pe jumatate adevarate.

    1. cca70

      Daca tu nu esti in stare sa gandesti cu mintea ta, nu inseamna ca eu nu sunt in stare sa gandesc cu mintea mea. Adica, dupa 12 ani pe frontul antiecumenist nu era nevoie sa-mi zica Mihai-Silviu Chirila sau monahul Sava sau te miri ce stilist cum sta treaba.
      Eu nu sustin, eu refuz sa-mi dau cu presupusul, dar e prea greu pentru tine sa pricepi. Mai citeste o data:

      https://saccsiv.wordpress.com/2018/09/07/cand-strigi-ca-nu-mai-este-har-risti-sa-hulesti-impotriva-duhului-sfant/

  6. Daca am fi in stare sa intelegem ca suntem cu adevarat praf si cenusa….nu cred ca ar mai fi avut vreunul curaj sa vorbeasca despre Tainele lui Dumnezeu.
    Prin asta poti sa-ti dai seama daca esti constient sau nu, de acest lucru.

  7. O lectura utila in aceste vremuri:capitolul “Supercorectitudine” din cartea “Viata si lucrarile parintelui Serafim Rose”.Avem atata nevoie de echilibru in lupta de acum,fiindca usor se poate cadea in extreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button