X

Rugăminte către MSC: Opriți-vă din minciuni și manipulări! Ați refuzat un mesaj anticip (cel puțin) încă de anul trecut, cel al gherondei Gavriil, cu care vă afișați doar când vă convine

de Apologeticum

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În data de 30 octombrie 2018, îi adresam rugămintea dl.  Mihai-Silviu Chirilă, să publice pe site-ul marturisireaortodoxa și interviul despre cipuri al Gherondei Gavriil, că tot aveau pregătit un interviu tot cu gheronda despre sinodul din Creta. Am precizat că trebuie să ducem lupta pe ambele planuri, căci și dacă accepți pecetea îți pierzi mântuirea și dacă accepți ecumenismul pățești la fel. Era și un test pentru a vedea reacția preotului Matei Vulcănescu, cu care se însoțise pe noul site. Am primit răspuns că va asculta interviul și că-l va publica dacă “e interesant”.

După trei zile, pe 1 noiembrie i-am adresat prima întrebare:

Ați reușit să vizionați inregistrarea cu Gheronda Gavriil despre cipuri?

Am primit un răspuns sec: – Nu!

Știam că este foarte ocupat cu lupta anti-ecumenistă și am zis să avem răbdare, că nu are omul 10 minute să asculte cu atenție cuvintele gherondei Gavriil.

Totuși, după alte câteva conversații, după alte 11 zile iar l-am întrebat de video-ul cu pricina. Precum se vede în conversația de mai jos, i-am retrimis link-ul la video, poate poate…

Nu vrem să demonstrăm nimic, dar avem rugămintea către dl. Mihai-Silviu Chirilă să aibă un minim de decență și onestitate și să nu mai mintă cititorii blogului său când zice că noi am dorit sabotarea sinaxei, prin propunerea temei despre cipuri, care nu ar fi ocupat decât 10-15 minute. Dar se vede că a dat dovadă de rea-voință și dă mai departe, căci continuă dezinformarea. Duhul papist pe care-l combate MSC, îl caracterizează din plin, căci refuză sinodalitatea specifică Ortodoxiei, in loc să meargă în sfat, ne acuză pe noi de luptă pe orizontală, pentru că nu vrem lideri precum el. Liderii sunt Sfinții Părinți și Marii Duhovnici, nu e loc pentru alții!

Este clar ca lumina zilei că dl. teolog nu-și asumă linia Marilor Duhovnici în privința cipurilor, ci are în plan o deraiere de la aceasta, pentru a fi în acord cu grecii, pe care până mai ieri îi repudia. Nouă de această deraiere ne era teamă și vroiam o infirmare, doar că din păcate am primit o confirmare.

Pe lângă dovada de mai sus, mai sunt și rugămințile fratelui Vasile prin telefon, care i-a cerut dl. Mihai să aducă în discuția cu preoții nepomenitori și subiectul actelor cu cip, încă din… 2017.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

  1. Q. E. D., dacă mai era nevoie
    msc recurge la manipulări tocmai pentru că a fost demascat
    își merită locul acolo unde e de ceva vreme p vulcanescu

  2. Parintele Gavriil – despre actele electronice: Nu le luati sau distrugeti-le

    https://www.youtube.com/watch?v=TSjaht1T1dc

    PREOT ROMÂN: problema actelor cu cip…ESTE O LEPĂDARE DE HRISTOS SAU NU ESTE LEPĂDARE?
    PR.GAVRIIL: NU trebuie să le luăm…
    PREOT ROMÂN: Bun…dar este considerată o lepădare sau nu?
    PR.GAVRIIL: DUPĂ BULETIN, VA VENI PECETEA. CINE SE VA ÎNSEMNA, POCĂINȚĂ PENTRU EL NU EXISTĂ! ESTE PIERDUT ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU ȘI-A OAMENILOR! NU-L IZBĂVESC TOATE RUGĂCIUNILE ȘI NICI MILOSTENIILE LUI…
    PREOT ROMÂN: Bun! Noi, ca preoți…
    PR.GAVRIIL: Dacă primesc pecetea, CHIAR DACĂ S-AR RUGA HERUVIMII, SERAFIMII, ARHANGHELII PENTRU MINE, NU MĂ POT MÂNTUI!
    O SĂ ARDEM ÎMPREUNĂ CU SATANA ÎN FOCURILE IADULUI DACĂ PRIMIM…
    PREOT ROMÂN: Întreabă unii: dacă nu iau buletinul n-or să poată lucra, n-or să poată mânca…
    PR.GAVRIIL: Soluția ne-o dau sfinții: NU putem să rămânem în orașe. Vom fugi în munți! Și vom merge mulți împreună: 15-20. Și va da Dumnezeu putere ca, cu puțin să trăim o lună de zile.
    Sfânta Cuvioasă Matroana oarba din Rusia, a zis că o să luăm puțin pământ, o să facem din el cornulețe și o să mâncăm.
    ALTUL: Înainte de actele biometrice, cum e?
    PREOTUL ROMÂN: lasă măi, să vorbim despre cele biometrice…
    ALTUL: Ba nu, să vorbim despre cele dinaintea celor biometrice, despre cele cu CIP…
    PREOTUL ROMÂN: Actele cu CIP, noi ca preoți, CE FACEM CU OAMENII CARE AU PRIMIT ACTELE CU CIP? Adică, îi putem dezlega de păcate? Îi putem spovedi?
    PR.GAVRIIL: Să mergeți la Pr.Iustin și să-l întrebați pe el (pam-pam!)
    PREOT ROMÂN: Pr.Iustin, a zis că NU!
    PR.GAVRIIL: Iertați-mă, dar când mergeți să slujiți preoții, ați văzut ca sfinții să aibă părul și barba tunsă?
    PREOT ROMÂN: Nouă nu ne dă voie să ne lăsăm părul lung. Ne interzice episcopul.
    ALTUL: Să ascultăm de el?
    PR.GAVRIIL: Dumnezeu NU este mulțumit de situația asta.
    PREOT ROMÂN: Bun…și-atunci, să nu ascultăm de episcop?
    PR.GAVRIIL:Apostolii nu au făcut ascultare de grămăticii și arhiereii de atunci care erau duhovnicii acelora din acele vremi iar îngerul i-a scos din pușcărie și le-a spus: ”Mergeți și propovăduiți!” cu toate că aveau interdicție să propovăduiască.
    Atunci când Apostolul Pavel a fost luat la rost, ”de ce? Pentru că ți-am interzis să propovăduiești, tu totuși propovăduiești…”, acela i-a răspuns: ”Vom face ascultare de Dumnezeu, NU de oameni!”
    Nu putem face ascultare de episcop când el ne spune ceva împotriva lui Dumnezeu.
    Dacă spune episcopul: ”mâine faceți o căsătorie mixtă între un catolic și o ortodoxă”, o s-o faceți?
    PREOT ROMÂN: Nu.
    PREOT ROMÂN: Copiii nu-i mai lăsăm la școală? Sau, ce să facem? Vor să introducă carnete electronice…carnet de elev! Noi, ce facem?
    PR.GAVRIIL: NU PUTEM SĂ SEMNĂM NICI UN FEL DE ACT CARE ARE PE EL 666!
    DECI, DACĂ IAU BULETINUL ȘI SEMNEZ…E CA ȘI CUM NU-L CUNOSC PE DUMNEZEU!
    PREOT ROMÂN: Încă o întrebare și mergem: în cazul în care noi nu ne supunem episcopului pentru anumite probleme legate de acte și ne caterisesc…noi, putem sluji separat, undeva, retrași, mai departe?
    PR.GAVRIIL: NU e valabilă caterisirea. Este ca și cum ai lua o fecioară și ai silui-o, iar Dumnezeu o consideră fecioară chiar dacă a fost siluită, EXACT ȘI-AȘA…DACĂ TE PECETLUIEȘTE CU FORȚA, NU SE CONSIDERĂ, NU SE I-A ÎN CONSIDERARE…
    PREOT ROMÂN: Deci, luarea actelor înseamnă LEPĂDARE! Și primirea înapoi la spovedanie NUMAI dacă se leapădă de ele…sau cum îi?
    PR.GAVRIIL: TREBUIE DISTRUSE ACTELE…DUPĂ AIA, O SĂ VINĂ REPEDE PECETEA!
    Dacă primim pecetea, înseamnă lepădare.
    PREOT ROMÂN: Pecetea și actele?
    TRADUCĂTORUL: Pecetea!
    PREOTUL ROMÂN: Și actele?
    PR.GAVRIIL: Nu este același lucru pecetea cu actele electronice, este doar premergător.
    PREOT ROMÂN: Bun…dar, din moment ce eu primesc un act cu cip și nu vreau să-l lepăd, nu e lepădare de Hristos în momentul ăla? Că-s vremuri grele și nu pot să-l las!
    PR.GAVRIIL: Nu știu! Dar este posibil ca Dumnezeu să ridice Harul și să nu mai avem puterea ca să lepădăm (să nu primim) pecetea.”

    1. Multumesc pentru aceasta postare. Raspunde exact la intrebarea cu lepadarea care am discutat-o cu cel care semneaza la comentarii cu X.

  3. Stati liniștiti, fraților, Domnul va face izbanda pentru voi, in aceea ca va iesi adevarul la iveală, doar cei care vor sa se îndreptățească in privința actelor vor accepta mesajul de sorginte sovietică a dl MSC:”Manipulare!! Diversiune!!!!” Cred ca nu ar mai trb sa ii mai dedicati vreun articol, tot din acelasi motiv, mai ales ca multi din cei care au fost in barca cu dumnealui isi dau seama de ceea ce face si drept urmare se îndepărtează. De asemenea la cele 3 rânduri ale voastre, or sa mai vina inca 29 de pagini de supozitii trase de par si indreptatiri. Adevărul este evident pt cine caută adevărul si nu îndreptățirea.

  4. Ma gandeam inainte de acest articol ca exista o asemanare intre momentul cand RIC au luat-o pe aratura si povestea cu MS Chirila referitorla cipuri, acte…

    Cam asa au inceput si RIC prin 2010-2011 (actualul cuvantul ortodox), adica sa ia doar ce le convenea de la un Parinte Justin, de la sfintii inchisorilor. De ex, il laudau foarte tare pe Parinte, dar nu luau si ce spune despre cipuri, acte electronice si ce spune despre preotii/calugarii care nu vorbesc, nu informeaza poporul pe aceasta tema. Sau, alt exemplu, dadeau tone de citate din Virgil Maxim (cartea “Imn pentru crucea purtata”), dar nimic despre Miscarea Legionara, iar cartea se invarte practic in jurul Miscarii Legionare. Ba chiar mai mult, spun ca ML este rea. Adica, ar rezulta ca Virgil Maxim este rau = non-sens. Au cenzurat si “viziunea a 2-a a Staretului Antonie” cand a venit vorba de acte…

    Pasajul cenzurat:

    “Desigur, cine doreste mantuirea si in numele ei va parasi confortul orasului, plecand intr-un loc pustiu, va fi intr-o siguranta mai mare. Dar oamenii se vor mangaia cu gandul ca se vor putea salva pretudindeni pana la a Doua Venire. iata ca in curand toti vor fi numerotati, ca sa fie toti numarati pana vine antihristul, apoi vor introduce cartele-pasapoarte deosebite, aceasta e ceva mai serios, se va putea determina astfel unde se afla fiecare om. Se poate fara toate astea? Da, numai ca nu se va putea cumpara, nici vinde, nici sa ai locuinta, nici toate celelalte. Si se vor duce dupa buletinele acestea chiar si cei care se considera ortodocsi vor sta la rand pentru ele”

    Referitor la MS Chirila si cei ce il sustin. Ei zic: pai am postat si noi odata, prin 2017 ceva legat de cipuri…

    Pai, breeee, sistemul amprenteaza oameni in fiecare zi, elibereaza pasapoarte biometrice in fiecare zi, sistemul lucreaza in fiecare zi. Si noi spunem ca am vorbit o data in 2017…
    Iar acum, in aceste zile la ue, se pregateste macelul, adica se pun la punct detaliile pt cartea biometrica de identitate.

    1. Frate Mircea, așa e cum ai zis; acum ca ai pomenit de treaba asta brusc mi-am adus și eu aminte de ce atâta ma scârbisem de ei și apoi nici ca am mai intrat pe site-ul lor. Exact așa a fost.

    2. Parerea mea sincera e ca problema cipului este mai mare decat problema ecumenismului. Cine se duce in ecumenism, inca are sanse de mantuire dupa o pocainta sincera.
      Dar la cip o data luat, degeaba te mai pocaiesti dupa.
      Dumnezeu ne-a instiintat sa nu luam ca nu ne iarta si punct!

      1. Nu este mai mare problema cipului, cum nici problema ecumenismului nu este cea mai mare. Ambele sunt FOARTE mari si trebuie luată atitudine cu fiecare cand sunt provocari. Oricine are sanse la mantuire, important este sa lepede pacatul si sa se intoarca la Dumnezeu.

        1. Nu este mai mare in plan duhovnicesc, dar pr cipului/insemnare este mai greu de gestionat. La ecumenism, nu sant, si gata, s-a terminat. La acte cu cip vine sistemul peste tine, incep restrangerea diverselor drepturi, libertati, nu mai poti aia, ailalta, servici – peste un pic de timp…
          Lupta cu lumea/sistemul la cipuri va fi.

          1. Sunt PERICULOASE amândouă:
            Ecumenismul va face să dispară ortodoxia prin faptul că dispare epicleza, Cel ce se jertfește pe Sf.Masă cât timp mai există ortodoxia, îl oprește pe Antihrist să-și facă apariția;

            CIPUL, ne însemnează/înregimentează în armata întunecată a Antihristului, fără putință de iertare nici aici, nici în veacul viitor…devenind NUMERE.

            OMUL DEVINE NUMĂR ÎN RELIGIA ECUMENISTĂ A ANTIHRISTULUI, ASTA ÎNSEAMNÂND COBORÂREA PERSOANEI LA UN SIMPLU NUMĂR….

      2. @redactor
        @mircea.v
        @Magda

        Stati oameni buni ca eu sunt prostul care a aruncat o piatra si voi va chinuiti pe o parere. Ca asa am scris, parerea mea sincera.
        Eu nu sunt teolog! Ma pricep foarte putin spre deloc la teologie. La cipuri stiu cate ceva, dar nu va contraziceti pe o prostie scrisa de mine, ca e doar o parere.

  5. Pasapoartele Biometrice Si Semnul Fiarei 666. Apocalipsa 13:17:18.
    https://www.youtube.com/watch?v=_2KmjMunh6E

    ȘTIRISTA: De astăzi, vă veți putea schimba vechiul pașaport cu unul nou, CU CIP! Bine-nțeles asta dacă nu vă deranjează prezența, printre elementele ”de siguranță” a lui 666, despre care unii spun că este numărul Satanei.
    Bogdan Ocnaru a participat la lansarea noului pașaport și vine cu detalii…
    BOGDAN OCNARU: Așa este…asta este prima zi în care se dau aceste pașapoarte…foarte important de spus este că, sistemul funcționează doar în Ilfov, urmând ca în 6luni el să fie implementat în toată țara…așa cum ai spus și tu…există o controversă legată de acest număr…trebuie spus că au venit foarte mulți ilfoveni să-și ridice pașapoartele….oamenii NU par să fie deranjați de NUMĂRUL 666 INSCRIPȚIONAT PE CIPUL ELECTRONIC PE CARE-L CONȚINE PAȘAPORTUL.
    Ei spun că este o superstiție prostească și că nu are treabă cu religia.
    Trebuie să vă spun și despre noul document…el are foarte multe elemente de securitate; cei de la pașapoarte ne spun practic că e imposibil de falsificat, conține pe de altă parte poza deținătorului, informații despre el, despre starea civilă, CNP-ul și o premieră am spune noi…amprentele!
    De fiecare dată când plecați sau veniți în țară, pașaportul este trecut printr-un aparat special care citește acel CIP și practic, SE VA ȘTII TOTUL DESPRE NOI, O BAZĂ DE DATE UTILĂ AȘADAR ȘI POLIȚIEI… (min.1:32 vedeți din spate trepiedul camerei foto deasupra căreia mai este ceva mic atașat…cred că lasserul)
    FUNCȚIONARĂ arătând cum se completează formularul în vederea obținerii pașaportului PE BAZĂ DE CERERE, DA? CA SĂ NU AI CUVÂNT DE SPUS ÎN FAȚA ÎNGERILOR LA JUDECATĂ CĂ N-AI FĂCUT-O ÎN CUNOȘTIINȚĂ DE CAUZĂ, SUB SEMNĂTURĂ DÂNDU-TE PE MÂNA CĂRȚII NEGRE ÎN CARE SUNT ÎNSCRIȘI TOȚI FOȘTII BOTEZAȚI, ACUM NUMEROTAȚI.
    REPORTER: România este unul dintre cele 5 state din lume care inaugurează noul sistem de pașapoarte. Încă din faza experimentală însă, pașapoartele au fost privite cu suspiciune din cauza numărul 666 inclus printre elementele de siguranță care, în unele culturi reprezintă numărul Necuratului!
    Boul de la pașapoarte CMS.ȘEF IONEL BABUȘ, în fața unui om care contestă numărul 666 băgat în pașaport: Stați liniștit, pentru că în acel CIP sunt înglobate toate datele Dvs.personale!
    OMUL: Este o problemă pentru că este o discuție deocamdată națională pentru că 666 este un număr inacceptabil.
    Boul de la pașapoarte CMS.ȘEF IONEL BABUȘ: NU-L VEDEȚI…dacă eu vă pun acum un pașaport să vedeți cipul, nu aveți cum să-l vedeți…
    OMUL: E un semn care DERANJEAZĂ…
    Boul de la pașapoarte CMS.ȘEF IONEL BABUȘ: Eu vă dau o ”garanție” că totul va fi ”super-bine” și ”nu va fi” altceva!
    Iar această muncă pe care noi am făcut-o în ”folosul” românului, o să vadă românul cât de bine este când iese afară!
    REPORTER: Cei mai mulți însă, privesc elementul de siguranță 666 cu indulgență.
    BOGDAN OCNARU:Un număr ca oricare altul…putea fi 2 spre exemplu…nu vă e teamă, nu?
    O ILFOVEANCĂ: Nu, în general nu sunt superstițioasă. (adică credincioasă…)
    REPORTER: Noul document este privit ca unul dintre cele mai sigure pașapoarte fabricate vreodată! Majoritatea elementelor de siguranță NU pot fi verificate decât folosind o lampă cu lumină ultravioletă.
    Boul de la pașapoarte CMS.ȘEF IONEL BABUȘ: Nu putem vedea asta cu ochiul liber: vedem Arcul de Triumf, vedem Stema României, vedem cele patru expresii faciale….
    REPORTER: Chiar și Theodor Stolojan a venit să vadă cum arată noul pașaport.
    THEODOR STOLOJAN: În special în SUA ele sunt foarte importante și mă bucur că și România a început această operațiune…
    REPORTER: Cât despre superstiția legată de 666…
    THEODOR STOLOJAN: Nu cred că trebuie să facem o problemă din așa ceva…
    REPORTER: România este PRIMA ȚARĂ A U.E. CARE PUNE ÎN CIRCULAȚIE PAȘAPOARTELE ELECTRONICE, ATÂT CU FOTOGRAFIA POSESORULUI, CÂT ȘI CU AMPRENTELE DIGITALE! ”
    Clar, da? Primii la ce-i mai rău: la mortalitate infantilă, primii la avorturi, primii la primirea semnului Satanei, primii la bolnavii de cancer, etc…ne merităm soarta pentru că am uitat de Dumnezeu.

    1. Tocmai ce am vorbit cu cineva apropiat mie despre 666 in pasapoarte. Din ce vad in clipul de mai sus, 666 e prezent inca de la primele pasapoarte electronice, nu de la astea din 2018.

      Au pus 666 in pasaport caci le inseamna pe toate. Pana acum au fost insemnate produsele. Tot ce cumparam de la magazin are 666 cu codul de bare. Pasaportul are 666, sistemul spune cu gura lui. Urmeaza buletinul biometric cu cip care va fi tot cu 666.

      Si sistemul ce face in acest timp?
      Face emisiuni la tv in care promoveaza cipul implantabil. Cu acela se vor pierde sufletele. Oamenii sunt acum anesteziati cu 666 in pasapoarte si buletine. Daca 666 e ceva obisnuit, atunci fara probleme se vor incolona la cipare la doctorul de familie.

  6. @mircea v.
    MSC pare afectat de prea multe chemtrail-uri, ca tot posteaza pe facebook cum il sprayează aia zilnic… alta explicatie nu am gasit pentru tulburarea pe care o face

  7. @Alexa
    Sunt foarte multe asemanari cu tabara sfertodocsilor de la cuv. ortodox, asemanari si cu razvan bucuroiu, razvan codrescu, claudiu tarziu s.a. Au acelasi discurs impotriva celor anticip. Au si acelasi stapan?

  8. Deci,incepand din clipa asta nu mai acceptam nici un act.Eu asa am inteles.Atunci sa ne facem un plan de bataie.Sa ne strangem cat mai multi care sa refuzam aceste acte.Ce ziceti?

    1. Corect!
      NICIUN ACT!
      SUNT PREA VICLENI CA SĂ MAI AI ÎNCREDERE ÎN EI…DACĂ NU ȚIPAU SFINȚII RUȘI, NU-MI DĂDEAM SEAMA CÂT SUNT DE PERFIZI, PERVERȘI!

  9. Pai si care ar putea fi explicatia? De ce nu iau atitudine impotriva ciparii? Care e parerea lor sincera?

    1. Parerea lor este diferita de cea a Marilor Duhovnici, asta e singura problemă, dar peste care nu putem trece.

  10. Mai oameni buni, stiu ca sunteti mai multi cu practica juridica, va rog sa spuneti cum se poate returna un pasaport electronic?

    Sunt destui oameni care au returnat cardurile de sanatate cu cip.
    Cred ca orice act emis de stat poate fi returnat iar statul e obligat sa il anuleze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button