X

Monsanto va plăti două miliarde de dolari unei familii din California, pentru îmbolnăvirea de cancer cu erbicidul RoundUp

Compania Bayer, care a cumpărat recent firma Monsanto, declară că va face apel

Image result for Alberta Pilliod

Un cuplu din California va primi uriașa sumă de două miliarde de dolari, pentru că expunerea la un erbicid produs de firma Monsanto le-a provocat cancer celor doi soți. Verdictul dat în urma mult-mediatizatului proces nu se oprește aici: cei doi vor primi încă 55 de milioane de dolari pentru durerea și suferința provocate și pentru acoperirea cheltuielilor cu tratamente medicale.
Monsanto, bun de plată

Alberta și soțul ei, Ava, sunt septuagenari și se luptă de 9 ani cu cancerul, acum în remisie.

Cei doi au folosit aproape 30 de ani, pentru îngrijirea gazonului din fața casei, un produs care conținea ca ingredient activ glifosatul și era fabricat de Monsanto, gigant mondial al semintelor agricole și pesticidelor.

Am fi dorit ca Monsanto să ne avertizeze din timp asupra riscurilor folosirii produsului, să existe pe ambalaj o etichetă pe care să scrie „e periculos, poate cauza cancer”, spune reclamanta Alberta Pilloid.

Nimeni nu le-a spus că e periculos. Văzuseră la televizor o mulțime de reclame, atunci când s-au hotărât să cumpere produsul.

Legătura dintre boala care i-a măcinat și utilizarea erbicidului a fost făcută prea târziu, procesul a fost epuizant, și nici acum nu sunt siguri că s-a încheiat. Compania Bayer, care a cumpărat recent firma Monsanto, declară că va face apel.

Agenția americană pentru protecția mediului consideră în continuare erbicidul nedăunător pentru oameni – nici când e folosit în agricultura, nici când reziduuri din el se regăsesc în lanțul alimentar. Dar în întreaga lume sunt o mulțime de plângeri depuse, de procese încheiate sau în derulare.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Codex alimentarius
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. Suma este enormă chiar pt.Monsanto.Cred că este o cacealma sau un truc care vizează alte afaceri.Ar fi îndeajuns și un dollar despăgubire dar să se recunoască nocivitatea produselor și, mai ales,conspirația mondială ,,a morții ” care vizează mai multe companii,inclusiv Merk și Bayer.

 2. Foarte probabil este un proces regizat, cu despăgubiri doar pe hârtie, având în vedere codurile gematria pe care le-au folosit:
  – ultima despăgubire 55 mil (în gematria 55=satan)
  – casa de avocatura este Miller Firm LLC (în gematria Miller=33)
  – avocatul principal este Michael Miller ( Michael=33, Miller=33, initialele M.M. întoarse într-o parte =33)
  etc.
  Pentru cine nu a auzit de Gematria, în sumar este metoda/știința folosită de sioniști, masoni de rang înalt pentru a codifica mesaje în știri, filme, reclame etc., texte sau imagini care de altfel par banale pentru ceilalți.
  Gematria a fost adusă la Vatican prima oară de către cruciați, de aceea papa folosește în mod public simbolista și numerologia specifică, pentru a trimite mesaje către cei inițiati și a dovedi loialitatea lui către ocultă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.