X

HIV explodeaza printre femeile transsexuale, recunoaște Centrul American de Prevenire şi Control al Bolilor (CDC). Massmedia tace, ca și în cazul raspandirii cancerului anal la homosexuali

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CDC recunoaşte că HIV explodează printre femeile transgender (transsexuale)…linişte totală din partea aripii de stânga massmedia, exact ca şi răspândirea cancerului anal la homosexuali

Miercuri, April 24, 2019 de: Ethan Huff
(
Natural News) Este ştiut că SIDA era văzută ca o ”boală a homosexualilor”.  Dar acum e şi o boală a transgender-ilor, conform noilor date publicate de Centrul American de Prevenire şi Control al Bolilor (CDC) care arată că o proporţie uimitoare de una din şapte “femei” transgender sunt infectate cu HIV.

Potrivit unei scrisori de la un “drag coleg” de la CDC, din cele 14 procente de femei transgender atinse de boală, marea majoritate sunt fie afro americane / negrese (44 procente) ori hispanice / latine (26 procente). Prin contrast, doar 3% dintre “bărbaţii” transgender au HIV, mai dezvăluie scrisoarea.

Cât despre motivul pentru care aceşti transgenderi au rate disproporţionat de mari de HIV şi SIDA, CDC spune că nu are nicio legătură cu perversitatea lor sexuală sau promiscuitatea. Nu, se presupune că are legătură cu faptul că aceştia “întâmpină obstacole ce le ingreunează accesul la serviciile HIV – cum ar fi stigmatizarea şi discriminarea, angajarea sau cazarea inadecvată şi acces limitat la ingrijire de sănătate primitoare şi susţinută.”

Abordarea acestor bariere este esenţială pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor transsexuali şi pentru atingerea scopurilor propuse prin iniţiativa federală de eradicare a epidemiei de HIV: Un Plan pentru America,” pretinde în continuare scrisoarea de la CDC.

Centrul pentru Controlul si Prevenţia Bolilor (CDC) este hotărât să lucreze cu voi pentru a se asigura că toţi transsexualii pot primi toate uneltele necesare pentru prevenirea HIV sau pentru a rămâne sănătoşi dacă au HIV.”

Pentru mai multe ştiri legate de răspândirea agresivă a bolilor incluse în cultul LGBT, asiguraţi-vă ca intraţi pe Gender.news.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) spune că a fi LGBT e normal, dar a te juca pe calculator este o “tulburare”

Nu e deloc surprinzător faptul că mass-media nu e de găsit nicăieri să scrie despre tendinţa transsexualilor de a face boli oribile, oferind în schimb aceeaşi tăcere pe care au abordat-o în articolele despre cancerul anal care face ravagii printre bărbaţii homosexuali

Transgenderii bărbaţi şi femei prezintă un risc ridicat faţă de HIV,” scrie în mod clar CDC într-o scrisoare care a fost semnată de Dr. Eugene McCray, M.D., şi Jonathan H. Mermin, M.D., M.P.H., ambii de la Agenţia Centrului Naţional pentru prevenirea HIV / SIDA, hepatită virală, boli cu transmisie sexual şi TBC.

În timp ce CDC publica această informaţie, OMS a anunţat că indivizii care se pretind a fi transsexuali n-ar trebui clasificaţi ca suferind de boli mentale.

În ediţia a 11-a publicată de OMS a Clasificării Internaţionale a Bolilor (ICD), cititorii nu vor mai găsi vreo referinţă la faptul că incongruenţa de gen este o tulburare mintală – această decizie a celor de la OMS atârnând deasupra dorinţei agenţiei internaţionale de a “reduce stigmatizarea” asociată celor ce au o disforie de gen.

A fost scoasă dintre tulburările de sănătate mintală deoarece am înţeles mai bine că asta nu era practic o boală mintală,” a declarat Dr. Lale Say, un angajat OMS care coordonează adolescenţii şi populaţiile supuse riscului.

Faptul de a o lăsa acolo era cel care cauza stigmatizarea şi, pentru a o reduce, în timp ce asiguram în paralel accesul la intervenţiile medicale necesare, a fost plasată la un alt capitol, capitolul sănătăţii sexuale, în noul ICD.”

Între timp, OMS a decis să clasifice oamenii cărora le place să se joace pe calculator ca având o “tulburare de comportament dependent” –a ceastă “clasificare ca boală” adăugând o noua stigmatizare unui hobby savurat de milioane de copii.

Aşa cum a spus un membru a Colegiului American de Pediatrie, poţi schimba un corp, dar nu poţi schimba sexul”, a scris un commentator de pe Breitbart News despre ştire.

Asta e adânc înrădăcinată în AND-ul tău. Nu poate fi schimbată… prea puţini i-au provocat pe aceşti aşa-zişi experţi. Ei nu sunt (experţi) şi au motive ascunse. E la fel ca la climate change / global warming (schimbările climatice-încălzirea globală) sau oricare va fi următoarea schemă.”

Traducerea: Costin Ştirbu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button