X

Un rapper este împușcat mortal de 6 polițiști în timp ce doarme în mașină

Rapper american, ucis de 6 polițiști în timp ce doarme în mașină

O înregistrare făcută de poliție arată momentul în care un tânăr rapper e împușcat mortal de mai mulți ofițeri de poliție, în timp ce acesta părea că doarme în mașina sa, în fața unui Taco Bell din California. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Incidentul a avut loc pe 6 februarie 2019, însă vineri a fost dată publicității o înregistrare de 30 de minute făcută chiar de polițiștii care l-au ucis pe Willie McCoy, 21 de ani.

În video se vede cum McCoy pare să doarmă în scaunul șoferului, pe aleea de drive-thru, de la Taco Bell. Versiunea video prezentată de poliție este subtitrată cu mesajele polițiștilor, care anunță că acesta are o armă în poală și că, la un moment dat, pare că se mișcă spre armă.

La un moment dat, tânărul pare că se trezește, însă în acel moment este pur și simplu ciuruit de gloanțele polițiștilor.

Dintre cei șase ofițeri de poliție chemați la fața locului, mai mulți au deschis focul în mod repetat asupra mașinii în care se afla McCoy, strigându-i “să încetează focul” și “să-și arate mâinile”, deși tânărul era deja mort.

Willie McCoy a murit pe loc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Dumnezeu sa-l ierte.Cred ca asa se va ajunge peste tot.Mai ales cu cei care se vor opune cipului.Asta e ca o avampremiera.

  2. Eu rămân la părerea mea: TOATE STRUCTURILE DE FORȚĂ DIN AMERICA, SUNT CIPATE!
    Așa cum se spunea de acum câțiva ani despre angajații majoritatea instituțiilor, băncilor, chiar muncitori, mai ales cei veniți din afară care visau la GREEN CARD!

    Nu spunea pe-aici într-un comentariu și Pr.Ioviță că și la noi, ANAF-ul ar fi început să cipeze angajații?

  3. In SUA rapperii sunt in pericol de aproape treizeci de ani (vezi de exemplu asasinarea lui Tupac) pentru adevarurile inconvenabile pe care le spun. Multi rapperi au protestat politic impotriva razboaielor declansate de SUA. Politia nu investigheaza cazurile, numai ca acest caz este chiar o premiera. Este evident ca exista un razboi deschis impotriva lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button