X

Toate masacrele religioase din ultimul an, de care nu ați auzit nimic, au ceva în comun: au fost uciși CREȘTINI

Când este vorba de catolici, protestanți, copți, aceștia sunt CREȘTINI doar pentru musulmani, care nu cunosc diferențele religioase. Însă din punct de vedere ortodox, aceștia sunt ERETICI. Citiți nota de la sfârșitul articolului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Toate masacrele religioase din ultimul an, de care nu ați auzit nimic, au ceva în comun … în loc de musulmani, au fost uciși CREȘTINI

(Natural News) La 27 ianuarie, extremiștii musulmani au detonat o bombă la catedrala romano-catolică de pe insula filipineză Jolo, omorând aproximativ 20 de persoane și rănind alte zeci de oameni. Dar probabil că nu ați auzit despre acest masacru religios oribil, deoarece făptașii erau teroriști islamici violenți care îi vizau pe creștini, ceea ce înseamnă că media de stânga l-a ignorat complet.

Deși deseori sunt nedeclarate, au existat de fapt sute de atacuri similare ale musulmanilor împotriva creștinilor, doar în ultimul an, iar aproape niciunuia nu i s-a acordat atenție mediatică la nivel național, să nu mai vorbim la nivel mondial. Asta pentru că singurele tragedii care au fost raportate vreodată de către mass-media mincinoasă sunt cele care propagă o narațiune anti-albi, anti-arme și anti-creștină.

Luați cel mai recent masacru presupus armat în Noua Zeelandă, de exemplu. În primul rând, mass-media mincinoasă nu vrea să tacă în legătură cu asta, și multe dintre aceste centre de propagandă dezvoltă, de fapt, narațiuni false despre presupusul trăgător, pur și simplu pentru că este un bărbat alb, care se presupune că a desfășurat un act violent împotriva musulmanilor, în timp ce ei se închinau în moscheile lor.

Este scenariul perfect pentru ca mass-media de stânga să o ia razna cu tot felul de narațiuni nebune, care îi învinuiesc pe albi, pe conservatori și chiar pe președintele Trump și pe ”retorica” lui, pentru acest act nociv de violență, în timp ce lansează subiecte de discuție anti-Al doilea amendament. Dar aceleași buletine de dezinformare nu au fost găsite nicăieri, când creștinii filipinezi au fost uciși cu sânge rece în numele lui Allah – de ce oare?

La urma urmei, ambele incidente sunt similare, în sensul că un grup religios a fost vizat de niște teroriști deranjați, care au recunoscut deschis că au plecat după sânge nevinovat. Diferența este însă că, în ochii stângii, este perfect potrivit ca viețile creștinilor să fie curmate de extremiști, deoarece aceasta este considerată toleranță. Dar atunci când musulmanii sunt vizați, este automat ”islamofobie” și rasism al oamenilor albi împotriva oamenilor cu pielea brună.

Musulmanii omoară tot timpul CREȘTINI și alți nevinovați, dar mass-media mincinoasă îi ignoră cu totul

Atacul terorist religios menționat mai sus, care a avut loc în Filipine, cu greu poate fi considerat un incident izolat. Acestea se întâmplă tot timpul, peste tot în lume – deși persoanele obișnuite sunt complet în necunoștință față de ele, datorită unei permanente perturbări din partea mass-media, menită să acopere adevărul.

În ceea ce privește această scriere, până în acest an au fost înregistrate 453 de atacuri teroriste islamice în 31 de țări diferite – și acestea sunt doar cele care au fost raportate. În total, doar în 2019 și până acum, au existat un șocant număr de 1.956 de persoane ucise de teroriști islamici și alți 2019 oameni răniți, potrivit TheReligionOfPeace.com.

Dacă fiecare dintre aceste incidente ar fi fost raportat la fel de amplu și agresiv ca cel mai recent atac din Noua Zeelandă, publicul larg ar vedea în mod clar amenințarea terorismului islamic radical și poate cere interzicerea în țară a musulmanilor, în același fel în care se cere interzicerea armelor. Dar pentru că astfel de incidente sunt ținute sub acoperire, există o iluzie larg răspândită printre stângiști, că totul este o-key, și că musulmanii sunt doar niște drăgălași perfecți, care se asimilează pașnic în societatea occidentală.

Leftiștii zilelor noastre sunt, de asemenea, vinovați de acoperirea cu intenție a acestui adevăr incomod, mai ales că încearcă să oprească legislativ ”delictele de ură și discursul de ură împotriva tuturor grupurilor de oameni din această țară, cu excepția … ați ghicit: oamenii albi și creștinii.

Cu alte cuvinte, albii și creștinii sunt acum singurii membri neprotejați ai societății americane, care sunt întotdeauna vinovați de tot ceea ce este rău, potrivit democraților, și care sunt mereu acuzați sau nedreptățiți, de oricine altcineva, datorită privilegiului lor. Între timp, musulmanii teroriștii au voie să facă ravagii pe tot globul, în numele ”diversității”.

Pentru mai multe știri pe această temă, citiți și Evil.news.

Sursele acestui articol includ:

NOTĂ OrtodoxINFO

Atentie la inselari! Un neortodox nu poate fi numit martir!

Sinodul de la Laodiceea a hotarat ca „niciun crestin nu se cuvine sa paraseasca pe martirii lui Hristos si sa se duca la pseudo-martiri adica la ai ereticilor, sau la cei ce mai inainte au fost eretici; caci acestia sunt straini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dânșii sa fie anatema” – Canonul 34, [63; 225].

Sfantul Ciprian al Cartaginei a spus ca „asemenea oameni, chiar daca au fost ucisi in numele credintei lor, nu-si vor spala nici cu sange greselile lor. Vina dezbinarii e grava, de neiertat, si suferinta n-o poate purifica. Nu poate fi martir cel ce nu este cu Biserica. (…) Nu pot ramane cu Dumnezeu cei ce nu vor sa fie uniti cu Biserica lui Dumnezeu. Chiar daca vor arde pe rug sau vor fi dati fiarelor salbatice, aceea nu va fi coroana credintei, ci pedeapsa tradarii, si nu sfarsitul glorios al celui cu virtute religioasa, ci moartea din disperare. Unul ca acestia poate fi ucis, dar nu poate fi incoronat. Marturiseste ca e crestin, ca si diavolul care adesea minte ca e Hristos, caci Insusi Domnul ne atrage luarea-aminte si zice: «Multi vor veni in numele Meu spunand: Eu sunt Hristos, si pe multi vor insela.» Dupa cum el nu e Hristos, chiar daca inseala cu numele, la fel nu poate fi crestin cine nu ramane in Evanghelia lui Hristos si a adevaratei credinte” [221; 444].

Si daca nu sunt vrednici de cinstire martirii ereticilor, insemna ca nici martirii neopaganilor nu sunt mai presus (desi sunt promovati deseori ca exemple de ravna pentru adevarata credinta). Diavolul a vazut cat de mult a rodit sangele martirilor crestini, si a vrut sa insele lumea prin proprii sai martiri, numiti de catre Sfintii Bisericii drept „minciuno-martiri”.

Religia Baha’i (care este religie si nu doar credinta religioasa cum se sustine de obicei), se mandreste ca aproape 20.000 de discipoli ai Profetului lor, Bab, au fost ucisi pentru credinta lor: „Victimele Babii (ucenicii lui Bab n.n) erau introduse in gura unui tun si zvarlite afara asemenea unei ghiulele. Unii Babi erau taiati in bucati cu topoare si sabii, altii erau dusi la locul executiei cu lumanari aprinse infipte in ranile de pe trupurile lor” [176; 9]. Oricat de mare ar fi fost suferintele indurate de acesti „minciuno-martiri”, sa nu cadem in greseala pe care au facut-o cei care, impresionati de acestea, au parasit credinta crestina pentru a trece la apostazia de tip baha’i.

Si daca Sfintii Parinti ne-au invatat ca „martirii” ereticilor nu sunt martiri, ca cei care ii cinstesc pe cei care nu sunt vrednici de cinstirea cuvenita sfintilor mucenici stau sub osanda anatemei, noi trebuie sa intelegem inca un lucru: daca nici macar „martirii” eretici nu trebuie sa ne fie modele, inseamna ca niciun eretic nu trebuie luat ca exemplu pentru virtutile sale, chiar daca ar fi gata sa isi dea viata pentru credinta sa.

A aprecia un eretic pentru ca tine posturi aspre in­seamna a nega puterea vrajmasului de a-i intari pe cei care sunt rupti de Biserica. A aprecia linistea sufleteasca a unui eretic insemna a pierde din vedere ca aceasta e data de diavol tocmai pentru a da impresia unei sporiri duhov­ni­cesti si este foarte diferita de linistea adevarata pe care o daruieste Dumnezeu fiilor Bisericii. A aprecia faptul ca un eretic imblanzeste animalele salbatice prin „blandetea” sa inseamna a uita prea usor ca la fel de simplu le imblanzeste orice vrajitor renumit, chiar daca nu are o blan­dete asemanatoare.

Referitor la acest subiect, pe site-ul doxologia.ro apare un articol inselator, in care un pastor protestant este numit martir pentru ca a fost batut de musulmani, pentru faptul ca a “convertit” 36. 000 musulmani la “crestinism”. Cata erezie este in acest articol! Pai cum poate fi considerata convertire trecerea de la inselare draceasca (islamul) la o inselare aproximativ la fel de draceasca (protestantismul, catolicismsul, anglicanismul etc.)? Acelui pastor ii mai este recunoscut si rangul de “episcop”, cand de fapt el apartine de Gospel Life Church! Este clar un ecumenism propovaduit pe site-ul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei si nadajduim ca cei responsabili sa elimine acel articol ce induce lumea pe cai gresite, eretice. Nu de alta, dar nu am dori sa se mearga pe urmele altui site, basilica.ro, ce colcaie de articole ecumeniste.

Cititi si:

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Ereticul,prin simpla sa prezenta,ii da palme lui Hristos:,,prooroceste Iisuse,cine este cel care te-a lovit?”Ce cauta acest eretic papa in Romania?!Este incelputul sfarsitului pentru noi!

  2. Daca siteul spare ca fiind nesigur, (e un site luat in colimator de serviciile secrete antiromanesti si pus pe lista celor incorecte politic) duceti-va direct la site si cititi articolul. Situatia e grava pentru ca autoritatile tradatoare stiu adevarul si tac malc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button