X

Documentar: ADEVĂRUL despre PSIHIATRIE (subtitrare în limba română)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Punctul meu de vedere ,fără a urmării documentarul, este că un creştin autentic, nu ajunge la un psiholog! RUGĂCIUNEA sinceră , putând rezolva orice problemă!
    am citit că oameni săraci din Cristeşti, au fost amendaţi pentru susţinerea părintelui IOAN UNGUREANU.
    Vă rog …aţi putea să – mi oferiţi un nr. tel al părintelui?
    Va asigur ca ati face prin asta o fapta buna!

  2. Hegemonia psihiatrică – o teorie marxistă asupra bolii mintale
    de Bruce M. Z. Cohen
    Această carte a expus argumentul marxist pentru înțelegerea psihiatriei și profesiilor aliate ca agenți de control social, care servesc prerogativele capitaliste. Am prezentat dovezi categorice care arată că profesioniștii-psiho nu au fost creaţi dintr-un interes pentru sănătatea populaţiei, ci, dimpotrivă, au fost creați și s-au extins cu scopul de a guverna/reglementa și gestiona/controla populațiile din Occident, prin personalizarea problemelor sociale și economice generale, patologizarea dizidenței politice, pentru a face poliție și a pedepsi grupurile problematice și deviante și pentru a reproduce normele și valorile dominante ale elitei conducătoare, prin discursul psihiatric. Chiar dacă cititorii nu acceptă întru totul poziția mea, sper că de acum s-au convins că sistemul de sănătate mintală este fundamental un proiect politic.
    Pentru a recapitula pe scurt chestiunile care stau la baza teoriei psihiatrice: încă nu există nici o dovadă de „boală mintală” produsă de discursul psihiatric, și dată fiind această stare de lucruri nu e surprinzător că psihiatri nu pot oferi o cauzalitate (biologică sau de alt tip) pentru asemenea „boală” sau oricare „tratament” al lor pentru patologia mintală (inclusiv electro-șocuri, medicamente și terapie).
    Psihiatri încă nu pot determina cu acuratețe cine e „bolnav mintal” și cine e „sănătos mintal”. În loc de realități sociale fixate, etichetele psihiatrice, cum ar fi homosexualitate, disforia de gen, isteria, ADHD, drapetomania, boala de personalitate labilă, nebunia de masturbare sunt determinate (n.t.: nu biologic, ci) istoric și cultural.
    Mai mult, capitolele anterioare au expus câteva dintre nemumăratele atrocități comise de către profesioniștii-psiho, ca parte din managerierea morală a populațiilor care nu se supun și a populațiilor deviante. Aceste atrocităţi au inclus normalizarea condițiilor de sclavie, încarcerarea psihiatrică a activiștilor politici, drogarea şi etichetarea oamenilor tineri cu „afecțiuni” legate de școală, lobotomizarea soțiilor, torturarea combatanților de război, castrarea bărbaților și femeilor din clasa muncitoare, patologizarea celor lăsați fără slujbe (șomerilor) și masacrarea în masă a pacienților deținuți în spitalele psihiatrice.
    Astfel, ca agenți de control social, profesioniștii-psiho se fac responsabili de menținerea status-quo (n.t.: ordinea socială creată de capitalism), sub pretextul că ar fi o autoritate neutră și științifică în ceea ce priveşte „boala mintală”.

    Mai multe și foaarte interesant (chiar dacă MULT) DE CITIT, la:

    https://abolireapsihiatriei.wordpress.com/

  3. Tratamentele pe termen scurt sunt bune, dar trebuie intrerupte la un mo.mentndat pt ca dau dependenta. Unii oameni au efectiv un soc daca le moare cineva drag, unii nu se mai pot ridica din pat doua luni de durere si trebuie intervenit de urgenta cu ceva care-i linisteste imediat pana ce accepta situatia.Medicamentele dau o detasare. Dar abuzurile, de genul violentei sau faptul ca dictaturile le pot folosi in mod negativ, este ceva ce nu ar trebui sa existe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button