X

Eșec după întâlnirea Trump – Jong Un din Vietnam: Nu s-a semnat niciun acord pentru denuclearizarea Coreei de Nord

Donald Trump a declarat, joi, în Vietnam, după ce discuțiile cu Kim Jong-un au fost întrerupte brusc, că liderul nord-coreean a cerut ridicarea integrala a sancțiunilor, iar în ceea ce privește denuclearizarea viziunea lui Kim Jong-un fiind una diferita de cea a presedintelui SUA, insa mai apropiata decat anul trecut. 

”Am discutat de sanctiuni, Coreea de Nord a cerut ridicarea integrala a sanctiunilor, au vrut sa scape de sanctiuni, au vrut sa cedeze in anumite zone, insa nu cele pe care le am dorit noi. Am discutat si despre denuclearizare. Am reusit sa ma apropii de viziunea lui. Nu vreau sa comentez asupra specificatiilor, are o anumita viziune, nu coincide cu a noastra, insa e mai apropiata decat acum un an, cu siguranta vom ajunge la un consens, dar a trebuit sa plecam de la masa negocierilor si sa vedem ce se intampla. Coreea de Nord nu va mai face teste nucleare si ale rachetelor, am incredere in el, sper ca va fi adevarat ce a spus”, a spus Donald Trump.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a declarat că liderul suprem nord-coreean Kim Jong Un nu era “pregătit” să îndeplinească cererile impuse de Statele Unite, relatează site-ul postului CNN.

“Nu am reușit să facem ceva care să aibă sens pentru Statele Unite. Cred că președintele Kim spera să facem. I-am cerut să facă mai mult. Era nepregătit pentru acest lucru. Eu sunt încă optimist.

Am făcut progrese și chiar am făcut mai multe progrese când s-au întalnit liderii în ultimele ore, dar nu am ajuns la o opțiune. Știm limitele, știm provocările și, în constinuare, vom lucra. Sunt foarte optimist că liderii au făcut un progres, dar nu au reușit să ajungă la un consens, sperăm să ajungem în săptămânile următoare la un rezultat.”, a declarat Pompeo.

Oficialul american a adăugat că va fi nevoie de mai mult timp pentru negocieri.

“Cred că vom continua să lucrăm în următoarele zile și săptămâni pentru a progresa – pentru a obține ce vrea întreaga lume și anume denuclearizarea Coreei de Nord și reducerea riscului pentru oamenii din SUA și restul lumii”, a mai declarat Pompeo.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. De parca astepta cineva ceva spactaculos.
    A fost doar un joc de glezne, probabil ciufulitul ala galben e gelos pe obanana pentru premiul nobel si-ar vrea si el.
    NIMENI nu mai semneaza nimica cu amerlocii, iar pe vorbe trebuie sa fi idiot ca sa mai ai incredere in ei.
    Gangsterul asta care joaca politica “mad man” de 2 ani incoace si suceste mainile la spate tuturor uita ca jocul de-a nebunul e cu dus-intors; si altii il pot face.
    In ultimi din cate tratate SEMNATE si APROBATE de congres s-au retras ussa? Acordul de la Paris, NAFTA, Acordul cu Iranul, Intermediate-range Nuclear Forces treaty (INF) etc.
    Deci cine mai da un scuipat pe ce “promit” si semneaza astia?
    ussa nu are prieteni sau aliati. Are doar sclavi sau dusmani si din pacate Romania e in categoria sclavi carne de tun.
    Vedeti ca tocmai s-a anuntat ca aduc la Kogalniceanu cateva sute de tancuri cu racanii din dotare.
    Ce naiba faci cu tancuri la malul marii numai strategii lor stiu.
    https://www.activenews.ro/stiri/Sute-de-militari-ai-Fortelor-Terestre-SUA-dislocati-in-Dobrogea-154814
    Eu zic ca se pregatesc de Don2.0 si Romania iarasi va pica de proasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button