X

Eșec după întâlnirea Trump – Jong Un din Vietnam: Nu s-a semnat niciun acord pentru denuclearizarea Coreei de Nord

Donald Trump a declarat, joi, în Vietnam, după ce discuțiile cu Kim Jong-un au fost întrerupte brusc, că liderul nord-coreean a cerut ridicarea integrala a sancțiunilor, iar în ceea ce privește denuclearizarea viziunea lui Kim Jong-un fiind una diferita de cea a presedintelui SUA, insa mai apropiata decat anul trecut.

”Am discutat de sanctiuni, Coreea de Nord a cerut ridicarea integrala a sanctiunilor, au vrut sa scape de sanctiuni, au vrut sa cedeze in anumite zone, insa nu cele pe care le am dorit noi. Am discutat si despre denuclearizare. Am reusit sa ma apropii de viziunea lui. Nu vreau sa comentez asupra specificatiilor, are o anumita viziune, nu coincide cu a noastra, insa e mai apropiata decat acum un an, cu siguranta vom ajunge la un consens, dar a trebuit sa plecam de la masa negocierilor si sa vedem ce se intampla. Coreea de Nord nu va mai face teste nucleare si ale rachetelor, am incredere in el, sper ca va fi adevarat ce a spus”, a spus Donald Trump.

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a declarat că liderul suprem nord-coreean Kim Jong Un nu era „pregătit” să îndeplinească cererile impuse de Statele Unite, relatează site-ul postului CNN.

„Nu am reușit să facem ceva care să aibă sens pentru Statele Unite. Cred că președintele Kim spera să facem. I-am cerut să facă mai mult. Era nepregătit pentru acest lucru. Eu sunt încă optimist.

Am făcut progrese și chiar am făcut mai multe progrese când s-au întalnit liderii în ultimele ore, dar nu am ajuns la o opțiune. Știm limitele, știm provocările și, în constinuare, vom lucra. Sunt foarte optimist că liderii au făcut un progres, dar nu au reușit să ajungă la un consens, sperăm să ajungem în săptămânile următoare la un rezultat.”, a declarat Pompeo.

Oficialul american a adăugat că va fi nevoie de mai mult timp pentru negocieri.

„Cred că vom continua să lucrăm în următoarele zile și săptămâni pentru a progresa – pentru a obține ce vrea întreaga lume și anume denuclearizarea Coreei de Nord și reducerea riscului pentru oamenii din SUA și restul lumii”, a mai declarat Pompeo.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

 1. De parca astepta cineva ceva spactaculos.
  A fost doar un joc de glezne, probabil ciufulitul ala galben e gelos pe obanana pentru premiul nobel si-ar vrea si el.
  NIMENI nu mai semneaza nimica cu amerlocii, iar pe vorbe trebuie sa fi idiot ca sa mai ai incredere in ei.
  Gangsterul asta care joaca politica „mad man” de 2 ani incoace si suceste mainile la spate tuturor uita ca jocul de-a nebunul e cu dus-intors; si altii il pot face.
  In ultimi din cate tratate SEMNATE si APROBATE de congres s-au retras ussa? Acordul de la Paris, NAFTA, Acordul cu Iranul, Intermediate-range Nuclear Forces treaty (INF) etc.
  Deci cine mai da un scuipat pe ce „promit” si semneaza astia?
  ussa nu are prieteni sau aliati. Are doar sclavi sau dusmani si din pacate Romania e in categoria sclavi carne de tun.
  Vedeti ca tocmai s-a anuntat ca aduc la Kogalniceanu cateva sute de tancuri cu racanii din dotare.
  Ce naiba faci cu tancuri la malul marii numai strategii lor stiu.
  https://www.activenews.ro/stiri/Sute-de-militari-ai-Fortelor-Terestre-SUA-dislocati-in-Dobrogea-154814
  Eu zic ca se pregatesc de Don2.0 si Romania iarasi va pica de proasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.