X

Tupeul UDMR, aproape de tupeul LGBT: steagurile și imnurile Ungariei și Ținutului Secuiesc sunt simbolurile maghiarilor din România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Una dintre deciziile Congresului UDMR, votată în unanimitate de către cei prezenți, prevede ca noul simbol al uniunii să fie steagul roșu, alb și verde, adică drapelul Ungariei.  Mai mult, imnul Ungariei a fost adoptat ca imnul UDMR, alături de imnul Ținutului Secuiesc și de drapelul acestui așa zis ținut.

Membrii națiunii maghiare sunt cei care se consideră maghiari indiferent unde trăiesc pe acest glob, de la Tokyo până la Toronto, împreună cu cei din țara mamă, cu maghiarii din Bazinul Carpatic și cu comunitatea maghiară din România.

Simbolurile naționale pot fi folosite liber nu doar în țara mamă, ci oriunde unde trăiesc membri ai acestei națiuni.

Simbolul maghiarilor este simbolul națiunii maghiare, steagul roșu, alb, verde, pe care îl considerăm al nostru”, a rostit de la tribuna Congresului UDMR, Attila Cseke.

De asemenea, Hunor Kelemen , președintele UDMR a declarat că formațiunea politică va avea candidat propriu la alegerile prezindențiale, urmând ca în turul doi, UDMR să decidă pe ce candidat va susține.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. De ce te mira ?
    Nu doar rmdsz-ul asta ii indemna pe oamenii lor sa nu mearga la votul pentru familia lasata de Dumnezeu ? Pai nu ei au fost cei ce au luptat pe fata impotriva Lui Dumnezeu ?
    Pai ce vrei, au luat si ei portia de indracire si fratie cu lgbtijklmnpo.
    Ar trebui ca ungurii de rand sa inteleaga ce fel de oameni ii conduc si cine ii cionduc pe acestia de-i conduc pe unguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button