X

Părintele Cosmin Tripon – predică la Duminica Fiului risipitor

Atunci când noi păcătuim și ne îndepărtăm de Dumnezeu, Dumnezeu nu renunță la noi, nu ne consideră definitiv și iremediabil pierduți, ci lucrează asupra conștiinței noastre, fără a o forța.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Sarut mana, Parinte Cosmin, pentru cuvantul de invatatura. Am lucrat ani multi la predicile mele, si totusi n-am ajuns la nivelul Sfintiei Voastre si a celorlalti Parinti: Claudiu, Ioan, Grigorie, Mihai. Doamne ajuta.

  2. Slava lui Dumnezeu pentru toate! Lui i se cuvin toate laudele, caci de la El ne vin tot darul, ajutorul si inspiatia. Sunteti modest, parinte Vasile. De fapt, se observa din scrisul sfintiei voastre ca aveti multi talanti pe care ii folositi pentru luminarea poporului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.