X

Boala cerbilor ”zombie” se poate răspândi la oameni

”Este posibil ca numărul de cazuri la oameni să fie considerabil și nu vor fi evenimente izolate”

https://www.youtube.com/watch?v=yN1ZK_HSZk4

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Experții avertizează că boala cerbilor ”zombie” se poate răspândi la oameni

Oamenii care consumă carne de cerb/căprioară pot risca să contacteze o boală infecțioasă mortală, care se răspândește în populațiile de animale din SUA, avertizează experții.

Boala cronică degenerativă (CWD) – poreclită boala cerbilor ”zombie” – a infectat cerbi, căprioare și elani în 24 de state americane și în două provincii canadiene.

Boala atacă țesuturile, incluzând creierul și măduva spinării, ducând la pierderea dramatică în greutate, pierderea coordonării, apatie, slăbire, sete sau urinare excesivă și agresivitate intensă, înainte ca animalul să moară.

Peste 15 000 de animale infectate sunt consumate în fiecare an, un număr care ar putea crește cu 20% anual, potrivit lui Michael Osterholm, specialist în boli infecțioase, de la Universitatea din Minnesota.

Este probabil ca în anii următori să fie documentate cazuri umane de boală cronică degenerativă, asociate cu consumul de carne contaminată”, a spus el.

Este posibil ca numărul de cazuri la oameni să fie considerabil și nu vor fi evenimente izolate”, a mai declarat el pentru parlamentarii de stat, raportează USA Today.

Dl Osterholm a comparat situația cu boala ”vacii nebune” din Marea Britanie, când 177 de persoane din regat au murit, între 1986 și 2014.

O fermă de cerbi roșii, de lângă Ontario din Canada, a avut 11 cazuri confirmate.

CWD a fost văzută la căprioarele captive, încă de la sfârșitul anilor 1960, dar a fost observată prima dată în sălbăticie cu aproximativ 40 de ani în urmă.

În ceea ce privește oamenii, nu au existat până în prezent cazuri documentate, care să contacteze boala, dar cercetările recente arată că poate fi transmisă altor animale, inclusiv primate, spune Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

Consumul de carne de cerb infectat ar fi cea mai probabilă cale pentru oameni ca să ia boala, spun centrele [de sănătate], dar nu există certitudini.

Dl. Osterholm a spus:

Este ca o aruncare la masa de ruletă a geneticii. Dacă puneți acest lucru într-o fabrică de procesare a cărnii … acesta este cel mai rău tip de coșmarMichael Osterholm

Boala cronică degenerativă aparține aceleiași familii de boli – cunoscute ca encefalopatii spongiforme transmisibile – cum sunt encefalopatia spongiformă bovină (boala ESB sau boala vacii nebune) și varianta Creutzfeldt-Jakob (vCJD).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. Protagoniștii filmelor porno, pedofilie și alte scârboșenii, I-AȘ ÎMPUȘCA EU, CU MÂNA MEA!
      Dar nu se ia nici-o măsură pentru că LUMEA ESTE STRICATĂ…LA TRUP, LA SUFLET ȘI LA MINTE! Se îndulcesc PORCII de oameni, d-aia există și cresc astfel de cazuri și se și filmează!
      Nu știu, dar abia aștept să vină Judecata și să se pună CAPĂT la toate ororile-astea!

  1. În privința consumului de carne infestată, pe lângă imbecilii care fac teste pe animale, apoi pe om…reprezintă un ALT BICI al lui Dumnezeu, pentru lipsa de post a majorității creștinilor! Părerea mea….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button