X

BEZNA RĂZVRĂTIȚILOR: Sfântul Valentin a fost martirizat deoarece căsătorea tineri. Noi îi folosim numele pentru a desfrâna…

de Saccsiv

Image result for casatoreste-te pentru o zi valentines day

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sunt multe astfel de afise pe internet, precum cel de mai sus. Care-i ideea? Iata de exemplu ce putem citi la Căsătorii pentru o zi de Valentine’s Day de pe igj:

Shopping City Târgu Jiu devine destinația îndrăgostiților. Cuplurile care vizitează centrul comercial își pot sărbători iubirea la evenimentul Love Parade, unde vor avea parte de căsătorii de o zi și multe alte surprize destinate cuplurilor.

Astfel, cei mai hotărâți dintre îndrăgostiți își pot legaliza simbolic relațiile, pentru o zi, prin intermediul unei ceremonii de căsătorie, oficiată de către un MC. Proaspeții însurăței vor primi, din partea centrului comercial, un certificat care atestă oficierea ceremoniei și pot imortaliza fericitul moment în photobooth-ul cu accesorii haioase, deschis pentru toți îndrăgostiții.

Tot de Valentine’s Day, surprizele care aduc zâmbete se țin lanț, așadar partenerii își pot impresiona jumătatea cu declarații de dragoste scrise pe bilețele ce vor fi lipite, apoi, pe o inimă-gigant, special amenajată în interiorul mall-ului.

Mai mult, pentru că momentele petrecute împreună sunt de neprețuit, cei loviți de săgeata lui Cupidon pot participa la concursurile organizate în cadrul evenimentului Love Parade. Îndrăgostiții vor demonstra cât de bine își cunosc partenerii, participând la diverse quiz-uri tematice, iar cel mai frumos dans și cele mai emoționante declarații de dragoste vor fi premiate cu sticle de șampanie, vin sau bomboane de ciocolată. Și, fie că au câștigat sau nu, toate cuplurile pot face o vizită la Candy Bar, pentru a se îndulci cu bunătăți culinare.

Evenimentul Love Parade va avea loc pe 14 Februarie, între orele 16:00 și 20:00, interval în care vizitatorii Shopping City Târgu Jiu își pot sărbători iubirea participând la activitățile organizate în centrul comercial.

Fratilor, ne razvratim impotriva traditiilor sanatoase pentru a galopa spre iad. Si o facem vorbind de iubire. Ba inca indraznim sa vorbim si de Sfinti.

Sfantul Valentin, pomenit pe 30 iulie, a fost martirizat pentru ca a casatorit tineri, in secret, in timpul imparatului Claudius al II-lea, iar noi, in aceasta zi, vrem casatorii de o zi. Mentionam ca imparatul Claudius eliberase un decret prin care interzicea oficierea casatoriilor soldatilor, pe motiv ca nu putea avea o armata puternica cu soldati casatoriti. Acest sfant, luptand impotriva desfraului impus de imparat, poate fi considerat sfantul casatoriei.

Adica Sfantul a fost martirizat deoarece nu dorea ca poporul sa traiasca in curvie si noi promovam curvia folosind numele Sfantului. In cata bezna razvratita traim …

De fapt, Valentine’s Day este mai degraba urmasa anticei zile inchinate lui Pan, zeul fertilitatii, cel jumatate om jumatate tap:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Pentru INFOrmare , este bine sa stim ca un fragment din Sfintele Moaste ale Sfantului Valentin se afla la Biserica Delea Noua din Bucuresti – zona bariera Vergului . Vezi si : basilica.ro/sarbatoarea-sfantului-valentin-episcopul-umbriei-la-biserica-delea-noua-din-bucuresti. Aviz mirilor sa faca inchinare la Sf.Valentin si Moastele sale.

  2. Hopa!
    Liiceanu face conferinte sa ne explice despre Apocalipsa. Cred ca festivalul iUmor nu mai are priza la public si Liiceanu a simtit bresa pe piata.
    Iar Patapievici rosteste sintagma “Sinuciderea Europei”.
    Mi-am facut rezerve de palinca. Deja sunt vremuri grele.

    Fundatia Humanitas Aqua Forte
    February 11 at 1:42 PM ·
    Cutremure, secete, înghețuri, potop – urgii ale Apocalipsei și forțe ale Naturii – au acum un rival la scară planetară: OMUL.
    Liviu Giosan va susține în cadrul festivalului „Despre lumea în care trăim“ o conferință pe tema „Epoca Omului – Apocalipsă sau pace universală?“, o incursiune personală din preistorie până în prezent, din Africa până în India, de la Oceanul Arctic la Marea Neagră, în căutarea viitorului omenirii.
    Conferința va fi urmată de un dialog cu Marian Voicu, …
    See More

    Horia-Roman Patapievici shared an event.
    February 1 at 7:31 PM ·
    Horia-Roman Patapievici va închide cea de-a doua ediție a Festivalului „Despre lumea în care trăim“ cu o conferință pe tema „Sinuciderea Europei?“, urmată de un dialog cu Gabriel Liiceanu.
    Se vorbește de „criza spiritului european“ de mai bine de o sută de ani, iar istoricii, privind în urmă, atribuie deja secolului al XVII-lea o „criză a conștiinței europene“. De la o vreme, unii autori vorbesc de o „bizară moarte a Europei” sau chiar de o „sinucidere a Europei“. Așadar, ce se întâmplă cu Europa? Această conferință încearcă să explice unde se află acum Europa, cu spiritul și tradiția ei, în cumpătul vremii.
    Întâlnirea va avea loc miercuri, 27 februarie, ora 18.30, și va fi prezentată de Mirela Nagat, jurnalist cultural și realizator al emisiunii „Cooltura“ la TVR1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button