X

Rusia are în plan DECONECTAREA de la Internet

Rusia ia în considerare să deconecteze de la internet pentru o scurtă perioadă de timp, în cadrul unui test al capacităților sale de apărare cibernetică. Este de așteptat ca testul să aibă loc înainte de 1 aprilie 2019, dar nu s-a stabilit o dată exactă.

Testul presupune ca schimbul de informații între cetățenii Rusiei și organizațiile ruse să rămână în interiorul țării în loc să fie direcționate în afara țării, potrivit BBC. Anul trecut a fost depus în Parlament un proiect de lege prin care se solicită modificări tehnice în vederea unei funcţionări independente a internetului. Proiectul de lege, numit Programul Național pentru Economia Digitală, cere Rusiei să se asigure că este capabilă să opereze în țară în eventualitatea unor puteri străine care ar putea să o izoleze online. NATO și aliații săi au amenințat că vor sancționa Rusia, care este în mod obișnuit acuzată de instigare la atacuri cibernetice.

 

 

Categorii
Big brother
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. https://m.youtube.com/watch?v=KRyBGFk_ZLg

  Am primit pe WhatsApp acest clip explicit despre tehnologia 5G.
  Cred că mai simplu decât atât pentru persoanele nefamiliarizate cu tehnologia în general nu se putea explica.

  Și culmea, cine a făcut asta?

  Păpușarii.

  Înfățișând duhovnicului meu cu câțiva ani în urmă aceste temeri în ceea ce privește viața creștinului ortodox de pe ultima sută de metri înaintea apariției antihristului, duhovnicul meu mi-a răspuns așa:

  – “Apăi, mă aștept să facă și Hristos ceva, nu-i așa?” Aceste cuvinte m-au reașezat în matcă, m-au întărit așa cum trebuie și m-au scutit de noianul de gânduri raționale și logice în care, dacă mă lăsam cuprins, cu siguranță ajungeam la balamuc.
  De ce vă scriu acest mesaj?

  Pentru că nu atât tehnologia în sine pe care băieții ăștia au prezentat-o mă îngrijorează ci infatuarea, mândria diavolească cu care băieții ăștia spun că ei nu mai așteaptă nicio autoritate de reglementare care să dea aprobare pentru utilizarea tehnologiei 5G.

  Păpușarii, care ne dau semne de mult timp că noi suntem carne de tun, viermi, statistici neimportante în calculele lor.

  Ce este nou în acest clip?

  Faptul că ne-o spun cu scârbă în față.

  Oameni buni, distracția începe.
  Scapă cine poate, dar mai ales cine vrea. Așa să ne ajute Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.