X

“Arta” lesbiană promovată în Catedrala catolica din Viena

Church Revolution in Pictures | Lesbian ‘art’ promoted in Vienna Cathedral

“Arta” lesbiană promovată în Catedrala din Viena

La 29 septembrie 2018, Catedrala Sf. Ștefan din Viena a găzduit expozitia de fotografii „Împotriva Gravitației”. O colecție de foto cu femei realizate de fotograful August M. Zoebl. Printre ele a fost una, reprodusă mai sus, arătând două femei sărutându-se cu scopul de a promova lesbianismul.
Fotografia este numită „Vestul se întâlnește cu estul” – citiți explicația artistului în imaginea al treilea rând de mai jos – făcând aluzie la protecția pe care Europa o acordă valului masiv de imigrare provenind din est.
Simbolul ospitalității societății occidentale pentru imigranți nu ar putea fi mai inadecvat, deoarece aceasta este cea mai imorală și cea mai nenaturală modalitate de a saluta pe oricine. Autorul ar fi numit mai bine colecția sa „Împotriva naturii” , care pare a fi adevăratul sens al Protestului împotriva Gravitației .
Cu toate acestea, această atrocitate este promovată de autoritatea religioasă progresistă. În al patrulea și al cincilea rând de mai jos, vedem, la stânga, Fr. Anton Faber, care a prezentat autorului August Zoebl, centru al patrulea rând , la un cocktail pentru membrii elitei culturale din Viena.
Fr. Faber este purtătorul de cuvânt al Cardinalului Christoph von Schönborn, Cardinalul Arhiepiscop de Viena, un mare prieten al ambilor papi Francis și Benedict al XVI-lea.

Textul de mai sus spune: „Vestul se întâlnește cu estul: Îngerul protector sărută Sfinxul. Această fotografie a primit un premiu în cadrul concursului de fotografie pentru aniversarea a 800 de ani a Diocezei de la Graz-Seckau și a fost afișat timp de peste o lună în Catedrala din Graz.”

 

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Mai jos si o fotografie a Mitropolitului Teofan impreuna cu Cardinalul Christoph von Schönborn, cu ocazia primirii de catre ultimul a titlului de Doctor Honoris Causa:

Foto: http://ziarullumina.ro/cardinalul-christoph-schnborn-doctor-honoris-causa-al-uaic-69313.html

Cititi va rugam si:

Foto: CONCERT SATANIST in CATEDRALA CATOLICA din Viena. Cardinalului Christoph Schönborn, ce a invitat trupa, i-a fost conferit titlul de doctor honoris causa in 2012 în prezența Mitropolitului Teofan

 

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Doamne, Sfinte! În ce hal le-a luat dracul mințile ăstora! Din toate locurile unde puteau să-și expună mizeriile minților lor bolnave și perverse, au ales o catedrală care poartă numele unui sfânt! Mai batjocură de creștinism decât asta, ce să fie? Se constată o scădere accentuată a inteligenței umane, în ultimii treizeci de ani! Eu aș numi-o dezumanizare. Ființa umană se află în cel mai trist și mai catastrofal declin, iar explozia de informație n-a făcut decât să-i ducă și mai adânc, pe tineri, în meandrele confuziei cu privire la scopul și rolul lor, în propria viață!

  2. Nu ar fi nici primul si probabil ultimul sacrilergiu savarsit de acesti romano-catolici! Ce se observa aici e parte a unui lung sir de gesturi ticaloase si chiar satanice.
    Iata mai jos un sait unde sunt prezentate multe aberatii din acelasi registru.
    Sectiunea „Aggiornamaneto” cuprinde exemple multe despre ereziile accteptate de romano-catolici.

    http://www.eresulcatolic.50webs.com/schelet_html.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.