X

“Arta” lesbiană promovată în Catedrala catolica din Viena

Church Revolution in Pictures | Lesbian ‘art’ promoted in Vienna Cathedral

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Arta” lesbiană promovată în Catedrala din Viena

La 29 septembrie 2018, Catedrala Sf.  Ștefan din Viena a găzduit expozitia de fotografii “Împotriva Gravitației”. O colecție de foto cu femei realizate de fotograful August M. Zoebl. Printre ele a fost una, reprodusă mai sus, arătând două femei sărutându-se cu scopul de a promova lesbianismul.
Fotografia este numită “Vestul se întâlnește cu estul” – citiți explicația artistului în imaginea al treilea rând de mai jos – făcând aluzie la protecția pe care Europa o acordă valului masiv de imigrare provenind din est.
Simbolul ospitalității societății occidentale pentru imigranți nu ar putea fi mai inadecvat, deoarece aceasta este cea mai imorală și cea mai nenaturală modalitate de a saluta pe oricine. Autorul ar fi numit mai bine colecția sa “Împotriva naturii” , care pare a fi adevăratul sens al Protestului împotriva Gravitației .
Cu toate acestea, această atrocitate este promovată de autoritatea religioasă progresistă. În al patrulea și al cincilea rând de mai jos, vedem, la stânga, Fr. Anton Faber, care a prezentat autorului August Zoebl, centru al patrulea rând , la un cocktail pentru membrii elitei culturale din Viena.
Fr. Faber este purtătorul de cuvânt al Cardinalului Christoph von Schönborn, Cardinalul Arhiepiscop de Viena, un mare prieten al ambilor papi Francis și Benedict al XVI-lea.

Textul de mai sus spune: “Vestul se întâlnește cu estul: Îngerul protector sărută Sfinxul. Această fotografie a primit un premiu în cadrul concursului de fotografie pentru aniversarea a 800 de ani a Diocezei de la Graz-Seckau și a fost afișat timp de peste o lună în Catedrala din Graz.”

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Mai jos si o fotografie a Mitropolitului Teofan impreuna cu Cardinalul Christoph von Schönborn, cu ocazia primirii de catre ultimul a titlului de Doctor Honoris Causa:

Foto: http://ziarullumina.ro/cardinalul-christoph-schnborn-doctor-honoris-causa-al-uaic-69313.html

Cititi va rugam si:

Foto: CONCERT SATANIST in CATEDRALA CATOLICA din Viena. Cardinalului Christoph Schönborn, ce a invitat trupa, i-a fost conferit titlul de doctor honoris causa in 2012 în prezența Mitropolitului Teofan

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Doamne, Sfinte! În ce hal le-a luat dracul mințile ăstora! Din toate locurile unde puteau să-și expună mizeriile minților lor bolnave și perverse, au ales o catedrală care poartă numele unui sfânt! Mai batjocură de creștinism decât asta, ce să fie? Se constată o scădere accentuată a inteligenței umane, în ultimii treizeci de ani! Eu aș numi-o dezumanizare. Ființa umană se află în cel mai trist și mai catastrofal declin, iar explozia de informație n-a făcut decât să-i ducă și mai adânc, pe tineri, în meandrele confuziei cu privire la scopul și rolul lor, în propria viață!

  2. Nu ar fi nici primul si probabil ultimul sacrilergiu savarsit de acesti romano-catolici! Ce se observa aici e parte a unui lung sir de gesturi ticaloase si chiar satanice.
    Iata mai jos un sait unde sunt prezentate multe aberatii din acelasi registru.
    Sectiunea “Aggiornamaneto” cuprinde exemple multe despre ereziile accteptate de romano-catolici.

    http://www.eresulcatolic.50webs.com/schelet_html.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button