X

Unirea de la 24 ianuarie 1859 și masoneria

Trebuia noi sa fi ramas uniti inca de pe vremea marelui voievod:

MIHAI VITEAZUL – DOMNITOR ORTODOX. Episodul intemeierii episcopiei ortodoxe romane la Alba Iulia, cand papistasilor li s-a imputit „apa sfintita”

Dar n-am ramas … Asa ca masonii si-au pus in miscarea intreaga sinistra masinarie pentru a o realiza, pentru ca ei sa fie mai apoi la butoanele noului stat pe care sa-l formeze dupa bunul lor plac.

Cititi va rugam si:

UNIREA de la 24 ianuarie 1859 si MASONERIA

Florin Stuparu: REVOLUTIA MASONICA de la 1848 in Principatele Romane

Florin Stuparu: ALEXANDRU IOAN CUZA – unealta a masoneriei, luptator impotriva Ortodoxiei, stricator de neam, cel ce s-a straduit sa puna bazele unui stat antihristic / A vrut sa introduca in tara calendarul gregorian

Florin Stuparu: SPIRU HARET – masonul fanatic ce a pus bazele invatamantului anti crestin in Romania

Florin Stuparu: C. A. ROSETTI laudand REVOLUTIA FRANCEZA si … EVREII

Din LUCRAREA ANTI CRESTINA a masonului MIHAIL KOGALNICEANU

 

Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Apusul isi ia acum -prin invazia islamului- rasplata pentru sutele de ani de prigoana mascata sau fatisa, impotriva Ortodoxiei; desfasurata prin zeci de maini ale vrasmasului: cezaro papism si prozelitism kktolic cu tunul si roata de tortura; masonerie si iezuiti, ateism si comunism $$ionist, `progresim si globalism; nazism si Ostpolitik; camatarii mondiali si curva-fiara europeana.
    Va urma reactia Ortodoxiei, prin mana rusilor,care vor da apusului lovitura de gratie,inainte de a cadea aproape totul-pentru putin timp- in mana imparatului mustelor, cel din neamul uratorilor din veac de Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.