X

Unirea de la 24 ianuarie 1859 și masoneria

Trebuia noi sa fi ramas uniti inca de pe vremea marelui voievod:

MIHAI VITEAZUL – DOMNITOR ORTODOX. Episodul intemeierii episcopiei ortodoxe romane la Alba Iulia, cand papistasilor li s-a imputit „apa sfintita”

Dar n-am ramas … Asa ca masonii si-au pus in miscarea intreaga sinistra masinarie pentru a o realiza, pentru ca ei sa fie mai apoi la butoanele noului stat pe care sa-l formeze dupa bunul lor plac.

Cititi va rugam si:

UNIREA de la 24 ianuarie 1859 si MASONERIA

Florin Stuparu: REVOLUTIA MASONICA de la 1848 in Principatele Romane

Florin Stuparu: ALEXANDRU IOAN CUZA – unealta a masoneriei, luptator impotriva Ortodoxiei, stricator de neam, cel ce s-a straduit sa puna bazele unui stat antihristic / A vrut sa introduca in tara calendarul gregorian

Florin Stuparu: SPIRU HARET – masonul fanatic ce a pus bazele invatamantului anti crestin in Romania

Florin Stuparu: C. A. ROSETTI laudand REVOLUTIA FRANCEZA si … EVREII

Din LUCRAREA ANTI CRESTINA a masonului MIHAIL KOGALNICEANU

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Apusul isi ia acum -prin invazia islamului- rasplata pentru sutele de ani de prigoana mascata sau fatisa, impotriva Ortodoxiei; desfasurata prin zeci de maini ale vrasmasului: cezaro papism si prozelitism kktolic cu tunul si roata de tortura; masonerie si iezuiti, ateism si comunism $$ionist, `progresim si globalism; nazism si Ostpolitik; camatarii mondiali si curva-fiara europeana.
    Va urma reactia Ortodoxiei, prin mana rusilor,care vor da apusului lovitura de gratie,inainte de a cadea aproape totul-pentru putin timp- in mana imparatului mustelor, cel din neamul uratorilor din veac de Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.