X

Un subiect pe care nu-l veti vedea dezbatut in mass-media – Exploatarea “puștiului travestit” Desmond is Amazing

Exploatarea “puștiului travestit” Desmond is Amazing

Desmond is Amazing (Desmond este Uimitor) este un artist travestit de 11 ani, care a devenit un răsfățat al mass-mediei. Oricum, după filmările apărute online, în care evolua într-un club gay pentru bacșis, a fost expusă o parte întunecată. Desmond este exploatat?

Desmond Napoles (supranumit Desmond is Amazing) este un artist travestit de 11 ani, a cărui faimă a crecut datorită aparițiilor sale la televiziunea națională, în revistele de modă și la evenimentele LGBTQ. El a devenit instant un îndrăgit al presei atunci când un videoclip cu el, dansând la o paradă ”Gay pride”, a devenit viral.

                  Desmond dansând la parada gay, la vârsta de 8 ani.

Potrivit site-ului său oficial, Desmond este un ”artist, copil travestit, susținător premiat LGBTQ, tânăr homosexual sincer, model editorial, orator public, fondator al propriei sale case pentru travestiți, designer de modă, muză și imagine”.

Cu toate acestea, în ciuda acestor titluri elevate, mulți consideră că întregul act al lui Desmond este ceva mai mult decât abuz și exploatare asupra copiilor, de către manipulatori lipsiți de scrupule. Controversa din jurul lui Desmond a ajuns la un alt nivel, când un videoclip cu el, dansând la un bar homosexual pentru bacșiș, a apărut online, declanșând o dezbatere amară online și în mass-media.

În centrul a toate acestea este un copil de 11 ani, care a fost expus lumii travestiților de când era copil mic.

Napoles se identifică ca fiind homosexual și afirmă că a plecat de acasă de la o vârstă fragedă. Părinții lui Napoles au declarat că la vârsta de doi sau trei ani au înțeles că este ”probabil homosexual” și l-au expus la o varietate de culturi homosexuale, arătându-i inclusiv  spectacole cu travestiți și ducându-l la parade gay. Părinții lui Napoles au declarat că a fost ”gay pe față” când a intrat în grădiniță. Mama lui Napoles declară că a început să graviteze spre spectacolele de travestiți când avea doi ani și a urmărit concursul RuPaul’s Drag Race. Potrivit părinților lui Napoles, Desmond intră în spectrul autismului și activitatea lui de travestit îl ajută să scape de simptomele tulburării de autism.
– Wikipedia, Desmond Napoles

Desmond ”își exprimă sinele” sau este exploatat? O privire asupra ”carierei” sale oferă răspunsurile. Iată cateva exemple.

Un video YouTube cu un criminal condamnat

Pe 25 Decembrie 2017, Desmond a apărut într-un video YouTube cu Michael Alig – fondatorul și conducătorul clubului Club Kids, un grup de tineri din New York care mergeau la cluburi, care au devenit un fenomen cultural la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990.

Instantaneu din videul YouTube prezentându-l pe Desmond cu Michael Calig (stânga) și Ernie Glam (dreapta). Pe imaginea din spatele lor: un copil și cuvântul Rohypnol – numele drogului ”violului”.

Majoritatea oamenilor îl cunosc pe Michael Alig pentru un motiv mai întunecat: uciderea oribilă a lui Angel Melendez în 1996, pentru care a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor.

În noaptea de 17 martie 1996, Alig și colegul său de cameră, Robert D. „Freeze” Riggs, l-au ucis pe Melendez după o dispută despre multe lucruri în apartamentul lui Alig, inclusiv pentru o datorie de lungă durată pentru droguri. Alig a susținut de multe ori că a fost drogat atât de mult, încât memoria sa asupra evenimentelor nu este clară.

Potrivit lui Riggs, el l-a lovit Melendez de trei ori în cap cu ciocanul. Apoi Alig a luat o pernă și a încercat să-l sufoce. În timp ce Melendez era inconștient, Riggs s-a dus în cealaltă cameră; când s-a întors, a observat o seringă spartă pe podea. Riggs a susținut că Alig îi turnase ”ceva de curățat sau chimicale” în gura lui Melendez, apoi l-a legat cu ajutorul lui Riggs.

După moartea lui Melendez, Alig și Riggs nu știau ce să facă cu corpul. L-au lăsat inițial în cadă, pe care au umplut-o cu gheață. După câteva zile, corpul a început să se descompună și a devenit rău mirositor. După ce au discutat ce să facă cu corpul lui Melendez și cine ar trebui să o facă, Riggs a mers la Macy’s pentru a cumpăra cuțite și o cutie. În schimbul a 10 pliculețe de heroină, Alig a fost de acord să-i dezmembreze corpul lui Melendez. A tăiat picioarele, le-a pus într-o pungă de gunoi, a tăiat capul, l-a pus într-o altă pungă și cu restul a umplut o cutie. Ulterior, el și Riggs au aruncat cutia în râul Hudson.
– Wikipedia, Michael Alig

Povestea lui Alig a inspirat filmul Party Monster (Petrecere Monstru) din 2003, în care juca Mcauley Caulkin.

Alig a fost eliberat din închisoare în 2014. Trei ani mai târziu, el a fost arestat pentru încălcarea proprietății și pentru că a fumat metamfetamină cristalizată în afara Curții Supreme din Bronx, în februarie 2017. Câteva luni mai târziu, Desmond stă lângă el filmând acest video.

Mass-media

2018 a fost un an important pentru Desmond, deoarece a avut mai multe apariții în mass-media

Desmond a participat la Good Morning America (Bună dimineața, America).

                      Desmond la Today Show. (Emisiunea de azi).

Desmond a fost prezentat de asemenea în câteva reviste de modă. Dacă ați citit seria de articole Symbolic Pics of the Month (Fotografiile simbolice ale lunii), vei recunoaște imediat o parte din simbolismul ilustrat acolo.

                  Desmond face ”semnul cu un ochi” în revista Volition.

                      Desmond și ”semnul cu un ochi” în Refinery29.

Refinery29 a prezentat și un video cu Desmond dansând pe o pardoseală cu model de tablă de șah, cu trandafiri roșii. Această combinație precisă de simboluri este extrem de semnificativă în lumea întunecată a Controlului Minții Monarch .

Aceasta este o pictură de Kim Noble – supraviețuitoare a controlului minții bazat pe traumă. O serie de tablouri ilustrează abuzul unui sclav MK, într-un cadru care prezintă modele dualiste intense și trandafiri.

                                 Postura ”un ochi” în Blonde Magazine.

Un ochi ascuns în revista Out. După cum s-a menționat în articolele anterioare, semnul cu un singur ochi este folosit pentru a reprezenta controlul elitei.

Desmond a făcut parte dintr-o campanie de promovare a brandului Gypsy Sport. După cum puteți vedea, a pozat într-o suită de imagini destul de explicite (chiar a trebuit să cenzurez un pic).

Conturile lui Desmond de pe rețelele sociale sunt și ele pline de simbolism.

          ”Cont deținut de mamă.” Asta-i tot ce aveți nevoie să știți.

Păr decolorat, sprâncenele au dispărut, mult machiaj și, desigur, un ochi ascuns.

Desmond poartă o mască asemănătoare uneia sado-maso. Aceste măști sunt folosite pentru a domina, depersonaliza și a materializa sexual purtătorul. Contul afirmă că ținuta a fost inspirată de ”modelul” travestit Leigh Bowery.

Leigh Bowery a fost renumit pentru petrecerile sale neobișnuite, alimentate cu droguri, până când a murit în 1994, din cauza unei boli legate de SIDA.

Desmond pe un panou în Times Squares. Un simbol familiar este desenat pe fața lui.

Dansând pentru bacșiș

Ca și cum programul său nu ar fi suficient de plin, Desmond interpretează și în diverse locuri, pentru bani. În decembrie anul trecut, a apărut online un videoclip cu Desmond dansând la barul gay 3 Dollar Bill din Brooklyn, provocând indignare. Îmbrăcat într-un maieu tăiat și machiat complet pentru a arăta ca Gwen Stefani, Desmond a dansat în timp ce bărbații adulți i-au aruncat bani pe scenă … precum unui stripper.

Desmond adunând bacșiș în timpul spectacolului la un bar gay din NY.

                                         Evoluând cu bani pe podea.

                        Barul a promovat la greu evenimentul.

Înregistrările au provocat o mare controversă, deoarece mulți au crezut că niciun copil nu ar trebui să danseze într-un bar pentru adulți, în care curge alcoolul. Confruntată cu reacția, mama lui Desmond a apelat la social media pentru a justifica spectacolul.


După cum vedeți, mama declară că îngrijorarea pentru bunăstarea unui copil de 11 ani este ”homofobie flagrantă”. Are sens? Și dacă ar fi fost o copilă care dansa în fața unor bărbați hetero? Indignarea ar fi fost probabil de zece ori mai mare. În alte posturi, mama lui Desmond subliniază faptul că Desmond este autistic, pentru a-și justifica actul.

Casa uimitoare

De asemenea, lui Desmond i s-a dus recent vestea, pentru un nou proiect ”inovator”: Casa uimitoare, o rețea socială unde se pot conecta și pot lua parte copiii travestiți. Site-ul web spune că ”deoarece casa travestiților este limitată la membrii de până în 20 de ani și mai mici, membrii pot comunica liber și sincer cu colegii lor, fără intervenția adesea critică a adulților”.

                   Postare Instagram promovând rețeaua socială.

Există vreo șansă ca un astfel de site să atragă pedofili adulți? Adica, înțelegeți. Pentru că există și alți ”puști travestiți”, iar spectacolele lor sunt și mai supărătoare. Iată un exemplu.

Regina Lactatia

Regina Lactatia, un băiat canadian de 10 ani, numit Nemis Quinn Mélançon-Golden, este, de asemenea, puternic promovat în mass-media. Nu-i voi descrie toată viața. Trebuie doar să vedeți câteva postări din social media pentru a înțelege că există ceva teribil de greșit în ceea ce se întâmplă aici.

                     Ce-i asta dacă nu sexualizarea unui minor?

                               Să vorbim despre tricoul acela.

Travestitul Lactatia fotografiat cu căștigătorul concursului Ru Paul’s Drag Race … care este dezbrăcat.

În concluzie

În ciuda a tot ceea ce am menționat mai sus, acoperirea mediatică a lui Desmond Is Amazing este copleșitor de strălucitoare. Nu am gasit nici o sursă din mass-media, care să menționeze chiar și unele dintre lucrurile discutabile pentru el, legate de performanța sa. Dimpotrivă, toate rapoartele și articolele pe care le-am găsit au sărbătorit ”desfrânarea” lui Desmond și i-au descris părinții ca pe sfinți. De ce este acoperirea din jurul lui atât de orwellian-unilaterală?

Desmond nu este doar un ”băiat care îi place să se îmbrace în travestit”. El este folosit pentru a promova mai multe agende, inclusiv sexualizarea copiilor și normalizarea pedofiliei. Pentru a face acest lucru, el este împins într-o lume care ar trebui să fie rezervată exclusiv adulților cu consimțământ. Orice altceva este abuz asupra copilului.

Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.