X

VIDEO: Politia militara rusa patruland in zona Manbij din Siria

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
SiriaExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. Președintele Trump s-a adresat marți națiunii din Biroul Oval, privind securitatea frontierelor și necesitatea de a construi o barieră fizică la granița sudică a SUA cu Mexicul.
  Trump se pare ca este constient de pericolul la care ii supune pe cetatenii americani acest fenomen, atata din punct de vedere al locurilor de munca, care sunt confiscate de multi dintre acestia, care lucreaza pe bani mult mai putini, cat si din punct de vedere al sigurantei, pentru ca multi dintre cei care vin illegal pentru a supravietuii recurg la multe acte de violenta cat si la traficul de stupefiante venite dinspre cartelele din tarile sud americane.
  In schimb europenii inchid ochii la toate aceste aspecte, ba mai mult musamalizeaza toate actele de violenta si agresiunile sexuale venite din partea musulmanilor, urmand cu orice pret agenda distrugerii popoarelor si a civilizatiei europene si a o inlocui cu una care nu are nici o treaba cu aceste locuri si cu valorile europene.
  https://youtu.be/SLPcqSmjV2M

 2. S-au miscat repede sirienii si rusii in buna intelegere cu turcii care sunt pe post de bau-bau ca sa-i impinga pe kurzi in bratele sirienilor.

  Neoconii au incercat prin Bolton sa schimbe intelegerea telefonica dintre Trump si Erdogan facuta inaintea deciziei de retragere din Siria. Bolton l-a luat de fraier pe Erdogan si s-a apucat sa vorbeasca prostii in Israel spunand ca turcii ar fi garantat securitatea kurzilor. Complet neadevarat si imposibil atat timp cat YPG-ul sirian este fratele PKK-uli terorist din Turcia. Ca atare, Erdogan l-a tratat pe Bolton cu sictir cand s-a dus marti la Ankara anuland intalnirea programata si trimitandu-i un reprezentant de rang mic ca sa se converseze. Americanii au plecat nervosi iar acum numai Trump ii mai poate imbuna pe turci. Oricum este semnificativa pozitia Turciei care spune clar ca va colabora cu Rusia si Iranul in privinta retragerii trupelor americane din Siria: https://www.rt.com/news/448351-turkey-russia-joint-control-syria/ dandu-le inca o data cu flit neoliberalilor a caror gandire globalista ii impiedica sa vada solutiile simple si normale pe care si le doresc popoarele.

  1. Turcii vor sa nu aiba la granita armata kurda inarmata iar cea mai buna solutie este ca sa-i arunce pe kurzi in bratele sirienilor care le vor acorda un anumit grad de autonomie insa nu le vor accepta niciodata propria armata. Simplu. Nu cred ca turcii s-ar complica sa stationeze in Siria ca si trupe de ocupatie ca sa-i tina sub control pe kurzi atat timp cat asta se poate realiza mult mai usor si fara bataie de cap prin intermediul sirienilor. Americanii sunt pe nicaieri in toata ecuatia asta dar pot face mult rau.

 3. ADMIN: schismaticul asta a pus link-ul la toate articolele. Va rog sa-l BLOCATI!

  feodor: Pe acest site cei care marturisesc Adevarul prin nepomenire nu s-au despartit de Biserica cum ai facut tu „Eu am fost in bor pana in 2016…” de la articolul cu calendarul de pe blogul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.