X

[VIDEO] IPS Longhin Jar cheamă credincioșii să apere biserica ortodoxă canonică din Ucraina cu prețul vieții

Începând cu minutul 2:30, Ips Longhin cheamă poporul din Boian să-și apere Biserica cu prețul vieții și dă binecuvântare pentru acest lucru. Se anunță mari presiuni datorită mărturisirii IPS Longhin și a Mitr. Onufrie, dimpreună cu ceilalți episcopi din biserica ortodoxă canonică a Ucrainei.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Suntem alături de Sfintia sa si alaturi de frații nostri ortodocși din Ucraina Canonică!!
  Este cu adevărat o mare binecuvântare pentru ei sa poata da o asa mărturisire de credinta, chiar prin mucenicie, și cu binecuvântarea arhiereului lor.
  Dumnezeu sa ii întărească in dreapta credință, și pe noi la fel!

 2. Sa nu uitam ca IPS Longhin face acest apel nu pentru ca ar fi vandut rusilor ci pentru ca iubeste Adevarul.

  Nici vorba sa fie cumva constrans sau „cumparat” de rusi. De fiecare data cand a avut ceva de spus nu s-a sfiit s-o faca cat mai vocal chiar daca erau puncte de vedere opuse Moscovei. As da ca exemplu opozitia sa fata de pseudo-sinodul cretan inca din prima clipa a aparitiei documentelor ce urmau a fi aprobate in Creta si care au fost initial acceptate de sinodul BORu. Nu s-a sfiit asadar sa vorbeasca multa vreme despre aceasta greseala care abia mai tarziu a fost indreptata – in decembrie 2017 Sinodul BORu si-a revizuit punctul de vedere si a adoptat o pozitie corecta fata de intalnirea din Creta).

  IPS Longhin este asadar un luptator pentru Adevar, un adevarat ostas al lui Hristos si ne indeamna pe toti sa-i urmam in marturisirea neconditionata a Adevarului.

 3. ,,VREMURILE GRELE SUNT,,PROBABIL ASA A INGADUIT DUMNEZEU CA PRIN ASTA SA NE PUTEM MARTURISI DREAPTA CREDINȚĂ, DACA VOM FI NEVOITI CHIAR SI PRIN MUCENICIE…DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA NE AJUTE???CAT DESPRE PR.JAR ,MAICA DOMNULUI SA.I AJUTE IN TOATĂ FAPTA BUNĂ ?

 4. Sa nu uitam popor Roman ca si noi am primit tot asa Autocefalia. Si sa ni uitam ca sfanta nasarabie ne-a fost rapita din sânul BOR de patriarhia rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.