X

[VIDEO] România neîmblânzită – documentar 2018

UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT

Youtube | Romania untamed

Image result for Romania neimblanzita

Descriere romanianeimblanzita.ro: Producția unică România neîmblânzită dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețea nealterată, neprelucrată, minunată, dar fragilă, în același timp.

Adânc în inima Europei sălășluiește o neașteptată sălbăticie, casă a unei incredibile varietăți  de ecosisteme. Lanțuri muntoase vaste, păduri străvechi și întinderi mari de apă constituie habitate pentru multe specii simbol ale continentului.

De la versanții împăduriți ai Carpaților (unde urșii, lupii și râșii cutreieră liberi și creaturi curioase sapă tunele pe sub pământ), până la apele învolburate de vânt ale Deltei Dunării (unde pelicanii se înalță la cer și șerpii înoată pe sub ape).

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Cultură
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. eh, sa speram ca va ramane asa. desi raposatul Verestöy si austriecii cu nume imposibil de pronuntat au fost de alta parere..

  2. Frumos titlu, dar drujbele au intrat demult in multe parcuri nationale, Retezatul e unul dintre ele, altul Cheile Nerei, sunt doar doua care imi vin acum in minte. Nu stiu cat de salbatica mai e Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.