X

[VIDEO] România neîmblânzită – documentar 2018

UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT

Youtube | Romania untamed

Image result for Romania neimblanzita

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Descriere romanianeimblanzita.ro: Producția unică România neîmblânzită dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețea nealterată, neprelucrată, minunată, dar fragilă, în același timp.

Adânc în inima Europei sălășluiește o neașteptată sălbăticie, casă a unei incredibile varietăți  de ecosisteme. Lanțuri muntoase vaste, păduri străvechi și întinderi mari de apă constituie habitate pentru multe specii simbol ale continentului.

De la versanții împăduriți ai Carpaților (unde urșii, lupii și râșii cutreieră liberi și creaturi curioase sapă tunele pe sub pământ), până la apele învolburate de vânt ale Deltei Dunării (unde pelicanii se înalță la cer și șerpii înoată pe sub ape).

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. eh, sa speram ca va ramane asa. desi raposatul Verestöy si austriecii cu nume imposibil de pronuntat au fost de alta parere..

  2. Frumos titlu, dar drujbele au intrat demult in multe parcuri nationale, Retezatul e unul dintre ele, altul Cheile Nerei, sunt doar doua care imi vin acum in minte. Nu stiu cat de salbatica mai e Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button