X

VIDEO: Politia din New York are drone

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Astea sunt jucarii. Peste cativa ani o sa aiba formatii de drone inarmate capabile sa-i prinda pe fugari. Lagarul se construieste sub ochii nostri dar ne prefacem ca nu-l vedem. Digitalizarea societatii este mult mai periculoasa decat bombele nucleare. Puterea corupe iar cine va avea la indemana aceste instrumente va dispune de o putere nelimitata.

    Din pacate nu este nimic de facut pentru ca oamenii nu percep corect pericolul pe care-l reprezinta noile tehnologii nu doar pentru libertatea fizica ci si pentru mantuire. Atasarea unor dispozitive electronice corpului uman va fi una dintre conditiile utilizarii aplicatiilor din lumea virtuala unde se va regasi reflectata intreaga lume reala. Iar cine nu va fi acolo se va autoexclude din lume. Pecetluirea devine asadar o necesitate iar tot ceea ce facem acum direct prin dezvoltarea de noi aplicatii informatice sau indirect prin utilizarea lor nu face decat sa ne apropie de acea realitate. Dincolo de orice teorie a conspiratiei aceasta este o realitate pe care o construim cu totii sustinand ipocrit ca nu ne va afecta.

  2. Deja sunt in funcțiune și acele drone de ucis Alexandru gen : Riper , Predator , Global Hawk ; îmi spunea un amic din trupele speciale ca i trosnesc cu ele pe talibani prin Afganistan , Pakistan de le sar capacele ; pana acum dronele au ucis peste 500 000 de ,,teroriști ,, in întreaga lume i spune amicului meu un ofițer american ;

    1. Numarul dat de tine este exagerat cam de 10 ori insa in rest cam ai dreptate. Dronele de care vorbesti tu, cele militare, sunt altceva decat cele care vor fi specializate pe lupta urbana unde manevrabilitatea va fi cea mai importanta caracteristica. De asemenea un pic de inteligenta artificiala va fi necesara pentru a putea lupta in formatie (pe principiul ca daca una se duce pe o parte a cladirii, automat celelalte acopera alte cai de acces pentru o acoperire perimetrala cat mai buna samd). Plus tipul de arme va fi diferit (putere mai mica dar precizie mult mai mare fiind atat arme de eliminare cat si de imobilizare). O sa le vezi ve cele de care spun acum in dotarea fortelor de politie din majoritatea statelor sau, mai bine, sa te afli undeva unde sa nu ai de a face cu ele si sa stai cuminte ca sa nu te caute :)

  3. Poate sa fie un pic exagerat Nr , dar nu f tare oricum au fost omorâți mult mai mulți de 50000 de Luptători cu ele ; dronele astea le cam folosesc americanii de prin anul 2000 deci au acuși aproape 20 de ani de folosință prin Irak Afganistan Siria Yemen Libia Liban Pakistan etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button