X

Profeția lui Zaharia, ziua de 21 ianuarie 2019, Luna Sângerie, Donald Trump și al Treilea Templu

Luna sângerie. (Credit: Nabarun/Wikimedia Commons)

Profeția lui Zaharia: Trump, Cyrus, lunile sângerii și al Treilea Templu

Soarele se va întuneca şi luna va fi roşie ca sângele.Ioil 3:4 (Biblia israeliană)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În luna ianuarie, o super lună sângerie va trece pe deasupra capitalei S.U.A. chiar de o sărbătoare evreiască, într-un fel despre care un pastor susține că se asociază unei profeții din Zaharia, creând o legătură între Donald Trump și regele persan Cyrus, prin construirea Templului evreiesc.

Pe 21 ianuarie se va petrece o confluență a lumilor, când o eclipsă lunară va trece peste Washington DC, de sărbătoarea evreiască Tu B’Shevat (a 15-a zi a lunii evreiești Șebat): Anul Nou Arboricol. Este de așteptat ca această eclipsă să aibă condițiile potrivite pentru a crea o lună sângerie, în care aceasta are o pronunțată nuanță roșietică. Dacă este așa, această lună sângerie va fi o superlună, care apare atunci când luna se află la perigeul său, punctul în orbita eliptică lunară care o aduce cel mai aproape de Pământ. În acel moment, luna apare cu până la 14% mai mare și cu 30% mai strălucitoare decât la apogeul său, în cel mai îndepărtat punct față de Pământ.

Această lună sângerie va aduce împreună cerul și pământul, întrucât eclipsa coincide cu sărbătoarea evreiască Tu B’Shevat (a 15-a zi a lunii evreiești Șebat), cu Anul Nou arboricol și cu a doua aniversare a inaugurării lui Donald Trump în funcția de președinte. Considerând aceasta ca pe o întâmplare, trebuie remarcat faptul că Trump s-a născut în noaptea de 14 iunie 1946, în timpul celor cincisprezece minute ale unei eclipse totale de lună și cu 700 de zile înainte de înființarea statului Israel. Șeptarii norocoși ai lui Trump nu s-au terminat acolo. Când a depus jurământul ca președinte, pe 20 ianuarie 2017, avea 70 de ani, șapte luni și șapte zile.

Pastorul Mark Biltz, fondatorul departamentelor El Shaddai, este profund legat de calendarul ebraic și a scris o carte bestseller despre acest subiect. El este, de asemenea, legat de noțiunea de lună sângerie și crede că acestea sunt semne în evoluția mesianică descrisă de profetul Ioil.

Înainte să vină zilele mari și grozave ale lui Hashem [Domnul] vă voi arăta semne minunate în cer şi pe pământ: sânge și foc şi stâlpi de fum; Soarele se va întuneca şi luna va fi roşie ca sângele. Dar oricine va chema numele lui Hashem va scăpa; căci în muntele Sionului şi în Ierusalim va fi mântuirea, precum a promis Hashem. Oricine cheamă pe Hashem va fi printre supraviețuitori. Ioil 3:3-5 (Biblia israeliană)

Observând că o lună sângerie a apărut deasupra Ierusalimului de Tu B’Shevat, anul trecut, pastorul Biltz a subliniat că este necesar ca semnul să fie unul complet.

”Legea evreiască cere doi martori pentru ca judecata să fie completă”, a declarat Pastor Biltz pentru Breaking Israel News. ”Așa cum se spune în Facere, soarele și luna sunt semne ale vremii, nu doar faptul că zilele, lunile și anii au trecut, dar vor semnala și când vremurile, era, se schimbă”.

Hashem [Dumnezeu] a zis: ”Să fie luminători pe cuprinsul cerului ca să despartă ziua de noapte;  ei vor sluji ca semne pentru a arăta timpul – zilele și anii; Facerea 1:14 (Biblia israeliană)

”Două luni sângerii, ambele în aceeași zi a calendarului ebraic, mărturisesc că judecata a trecut și că lucrurile minunate sunt pe cale să se întâmple”, a spus pastorul Biltz.

Pastorul Biltz vede că această lună sângerie a fost considerată a fi profetică, în mod deosebit pentru președintele Statelor Unite, în ceea ce privește relația sa cu Israelul, după cum înțelege el primul capitol din Zaharia.

În a douăzeci și patra zi a celei de-a unsprezecea luni a celui de-al doilea an al lui Darius – luna lui Șebat … Într-o noapte, am avut o vedenie. Am văzut un om călare pe un cal roşu; şi stătea între mirţi, în Întuneric … Zaharia 1:7 (Biblia israeliană)

”Aceasta este cea de-a doua domnie a lui Darius, pe care îl cunoaștem ca regele persan Cyrus. care are loc în cel de-al șaptezecelea an al exilului”, a explicat pastorul Biltz. ”Calul roșu sau luna sângerie vor veni în aceeași lună, luna lui Șebat. Acesta va fi al doilea an al președinției lui Trump, așa cum și Zaharia a descris al doilea an al domniei lui Cyrus ca fiind timpul pentru a începe construirea Templului.”

Trump a fost comparat în mod frecvent cu regele persan Cyrus, un conducător ne-evreu care a pus capăt exilului babilonian și i-a ajutat pe evrei să-și construiască al doilea templu, în 516 î.H.

În mod normal, eclipsele lunare sunt considerate un semn de rău augur pentru Israel. În discuția despre eclipse, Talmudul (Sukkot 29a) a descris în mod special acest lucru, deoarece Israel este reprezentat spiritual de lună. Dacă pe parcursul eclipsei lunare luna apare roșie, așa cum va fi la eclipsa viitoare, Talmudul afirmă că acesta este un semn că vor veni mari războaie peste lume.

La sfârșitul acestei secțiuni, care descrie prevestirea conținută în eclipse, Talmudul declară o avertizare: ”Când Israel face voia locului (a lui Dumnezeu), ei nu au de ce să se teamă de toate acestea”, citându-l pe Profetul Ieremia ca sursă.

Aşa zice Hashem [Domnul]: ”Nu deprindeţi căile neamurilor şi nu vă îngroziţi de semnele din cer; Lăsați neamurile să se îngrozească de ele!” Ieremia 10:2 (Biblia israeliană)

Pastorul Biltz continuă cu interpretarea sa a profeției.

Şi a răspuns îngerul Domnului şi a zis: ”O Doamne al Oștilor cerești ! Până când vei întârzia să arăţi milă Ierusalimului şi cetăţilor lui Iuda, pe care Tu le-ai pus sub blestem cu şaptezeci de ani în urmă? Zaharia 1:12 (Biblia israeliană)

”Acum suntem din nou la sfârșitul celor 70 de ani de când Israelul înflorește ca un smochin!”, a spus pastorul Biltz. ”Profetul spune că este timpul să reconstruiască Templul, dar adaugă un avertisment.”

Pentru aceasta, aşa zice Hashem [Domnul]: ”Mă întorc cu milostivire către Ierusalim; Casa Mea va fi zidită în el” – zice Domnul Oștilor cerești – ”şi linia de măsurat se va întinde peste Ierusalim!” Zaharia 1:16 (Biblia israeliană)

”Ierusalimul nu poate fi împărțit”, a avertizat pastorul Biltz. ”Hahem spune că națiunile nu vor determina frontierele Ierusalimului. De făcut acest lucru, este pentru Dumnezeu!”

NOTĂ OrtodoxINFO

Cititi va rugam si:

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

Interpretati si voi dragi cititori, caci noi am tot interpretat.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. S-ar putea ca agenda sa fie mult mai avansata decat credem. Multi dintre noi fiind mai slabi in credinta, ne tot amagim ca vremurile inca nu au venit… ca mai este pana la antihrist. S-ar foarte putea ca antihrist sa fie aici deja, pregatit, bun de scos la lumina.

    Intr-un articol aparut aici pe portal, nu-mi mai amintesc exact care, retin doar ca se referea la Beniamin Netaniahu care a tinut o cuvantare la ONU, despre mutarea ambasadelor parca… in fine… era si o filmare Youtbe in articol. Nu stiu cati au avut curiozitatea sa vizioneze complet acea cuvantare a lui Netaniahu, eu am vizionat-o si la un moment dat, el face urmatoarea afirmatie: “[…]peste 10 ani vom sta aici (noi evreii la ONU) si toate popoarele lumii ne vor multumi.[…]”

    Cand a facut aceasta afirmatie, era foarte sigur pe el, fara ezitare.

    Poate gasesc articolul si postez link-ul. Oricum e foarte interesanta afirmatia.

  2. Dumnezeu stie daca va ingadui asa ceva pe 21 ianuarie insa ar trebui sa fie clar pentru toata lumea ca vremurile din urma sunt f f aproape si sunt sanse extrem de mari sa le fim contemporani. Daca Domnul nu schimba lumea din radacini in doar cativa ani documentele electronice devin o realitate iar multi parinti au spus ca acestea sunt o linie rosie peste care ar fi bine sa nu trecem daca vrem sa avem o sansa la mantuire.

  3. Construirea templului, este unul dintre cele mai clare semne ca va aparea antihristul!….ramane de vazut.
    Daca e acum sau mai tarziu…noi oricum trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere…mai ales duhovniceste.

    “Ca daca putin va slabi credinta sa, lesne va fi inconjurat si va fi robit de semnele balaurului celui rau si viclean. Si neiertat se va afla unul ca acesta in ziua judecatii”. (Sfantul Efrem Sirul)
    La asta trebuie sa lucram cel mai mult..la credinta..este de nepretuit in orice vreme, fie acum, fie la aratarea antihristului.
    Omeneste, ne spun toti sfintii, ca nu va scapa nimeni..decat numai cel care va avea credinta nestramutata.
    Informatiile sunt f bune…te pun in tema, dar daca ne prind vremurile doar informati…sau chiar caldicei..nu e de bine! S-a mai pus problema asta…o mai repet si eu, sa nu uitam.
    Ce ne salveaza cu adevarat?.ne spun sfintii parinti ; relatia noastra cu Dumnezeu…aici trebuie sa lucram cu toata puterea.
    Pt cel care il doreste cu adevarat pe Dumnezeu , poate sa vina si mama lui antihrist…ca nu are ce sa-i faca!
    Sa dea Dumnezeu sa aflam si noi credinta de care ne vb sfintii parinti.

    1. guti flo

      Noi oferim mura in gura informatiile ca multa vreme nu mai e. Si astfel, macar o parte dintre cei ce citesc se vor apuca sa lucreze dupa cum ai spus.
      Ceilalta media de aceea ne si uraste. Ei ascund astfel de informatii si isi mint cititorii ca mai e foarte mult pana la Sfarsitul Vremurilor. Ba uneori chiar spun ca nici nu va exista antihrist si Parusia. Si atunci cititorii lor nici gand sa se pregateasca de ceva.

  4. Fraților, Cred că, pe lângă Trump, ar trebui să ne focalizăm, măcar puțin atenția pe ginerele său, JAred Kushner, cunosc destul de bine profețiilor sfinților, și a lucrării sioniștilor in lume, nu vreau să mă pripesc, să mă grăbesc, dar acest personaj se potrivește destul de bine cu ” acela”. :) Pace și bucurie!

    1. https://www.nytimes.com/2006/12/07/nyregion/07building.html
      De vazut imaginea “Inside the 41-story tower at 666 Fifth Avenue, near 53rd Street, in 1998.”

      “Tishman Speyer Properties, the company that bought Stuyvesant Town and Peter Cooper Village for $5.4 billion last month in the biggest real estate deal in the country, has agreed to sell the 41-story skyscraper at 666 Fifth Avenue and 53rd Street for $1.8 billion to a New Jersey real estate family, the Kushners.”

      ““This is a great acquisition for our company,” said Jared Kushner, 25, a principal at Kushner Companies, who signed the contract to buy the building Monday night. “We are upping our presence in Manhattan. It’s a logical expansion for us.”

      Kushner also owns the Puck Building downtown. Earlier this year, Mr. Kushner paid an estimated $10 million for a majority stake in The New York Observer, a weekly newspaper with a small but influential readership in New York’s real estate, political and media circles.

      Mr. Kushner’s father, Charles B. Kushner, is a company founder and a newsmaker in his own right. A major Democratic fund-raiser, Charles Kushner was convicted last year of 18 counts of tax evasion, witness tampering and illegal campaign donations. He was released from prison earlier this year.”

    2. Sergiu tata, tare mi-e ca cel la care faci referire e “acela”. Si eu am sentimentul asta de ceva timp ! Suntem pe aceeasi unda !

  5. … “septari”, … opinie de pastor…, de rabin, …. numerologie…
    … “Două luni sângerii, ambele în aceeași zi a calendarului ebraic..”
    Nu spune “roscovane”, “aramii” ci de-a dreptul – samgerii, adica “leaga” aparenta vizual cu sangele, viata….. semn al jertfei.
    Mai mult, “pune” ziua la calendarul ebraic. de parca “aceeasi zi” nu poate fi in orice alt calendar! – infantila asociere doar sa manipuleze pe “caldicei”.
    Curat Ortodoxie!
    Poate e buna o sectiune numita “diversiun si fantezii ne- sau anti-crestine”.

      1. @ Gheorghe
        Frate, opiniile ăstora nu-s puse aici ca puncte de referinta. Problema este ca evreii se folosesc de semne, de interpretari in duh cabalistic, pastorul in duh protestant… deci scopul este sa le dam pe fata lucrarea lor. Nu cred ca a spus cineva aici de vreo profetie profana ca sa o luam ca punct de reper. Faptul ca citeaza niste oameni care pun temeliile NOM este pentru a rămâne vigilenti, sau crezi ca am luat o razna de a binelea si numai matale tii calea de mijloc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button