X

Vladimir Putin anunta ca Rusia este prima tara din lume care are racheta hipersonica

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Vladimir Putin a anunţat că Rusia a încheiat cu succes testele pentru o nouă rachetă hipersonică despre care surse ruseşti din cadrul forţelor armate afirmă că poate depăşi actualele sisteme de apărare antirachetă, transmite BBC.

Preşedintele Putin a spus că Rusia este prima ţară din lume care posedă acest tip de armă strategică, adăugând că fabricarea sa reprezintă un eveniment major pentru forţele armate, ca şi pentru ţară.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE