X

Barbati arunca cu bani intr-un baiat de 11 ani ce evolueaza imbracat in prostituata intr-un Club Gay din New York

Șocant: copil de 11 ani evoluează ca travestit pe scena unui club gay din New York

Patronii adulți aruncă cu bani în băiatul costumat ca o prostituată.

Un bar de homosexuali din New York a găzduit un eveniment la începutul acestei luni, în care un travestit de 11 ani a cântat pe scenă, în timp ce patronii îi aruncau bani.

Clubul gay ”3 Dollar Bill” a vândut bilete la show-ul din ”Club Whoa !!!”, pe EventBrite  pentru 15 $, promițând că puștiul travestit de 11 ani ”Desmond Napoles, AKA Desmond Is Amazing” (Desmond este grozav), va fi cap de afiș al evenimentului.

Înregistrările video și fotografiile care au urmat evenimentului, și care au fost postate pe Instagram și pe Reddit, îl arată într-adevăr pe Desmond, evoluând îmbrăcat ca Gwen Stefani în No Doubt’s, în timp ce bărbații aruncă bani pe scenă.

Fotografiile postate pe profilul de Instagram al lui Desmond îl arată, de asemenea, evoluând la club în diferite alte ținute.

Reacțiile la spectacol s-au întins de la dezgust până la indignare, iar unii s-au întrebat dacă clubul va fi investigat pentru promovarea pedofiliei, în timp ce alții au cerut Serviciilor de Protecție a Copilului să ia măsuri.

”Copiii în vârstă de 10 ani nu ar trebui să facă spectacol în niciun bar. Gay sau normal. Ar trebui să fie acasă, jucându-se cu lego și mergând pe bicicletă … sau la o clasă de dans pentru copii … fără a fi promovați sexual. Acesta este un abuz împotriva copilului”, se citește în cel mai votat comentariu de la  /r/trashy.

”Aceasta nu este vulgaritate: este abuz împotriva copilului. Dacă ar fi fost o fată de 10 ani la orice alt club, CPS (protecția copilului) ar fi deja acolo”, a comentat un alt ‘Redditor’ drăguț.

”Am plecat după ce am văzut un copil dansând noaptea, pe scenă, pentru bani. Asta a fost sâmbătă seara și de atunci m-am simțit tulburat.”, a scris un comentator pe [site-ul] Yelp.

Unui copil de 10 ani care își zice ”Desmond Is Amazing” (Desmond e grozav) i s-a permis să danseze pe scena unui bar gay din Brooklyn, cu 2 săptămâni în urmă, în timp ce bărbați pe jumătate goi l-au scăldat în bani.

F * cking dezgustător. Aceasta se numește pedofilie.

Părinții săi ar trebui arestați și barul ar trebui închis.

— Educating Liberals (@Education4Libs) 14 Decembrie 2018

WALSH: Un băiat de 11 ani dansează ca travestit într-un bar gay. Dacă ar fi fată, părinții săi ar fi arestați. | @MattWalshBlog https://t.co/6TcQ8V3WVI

— The Daily Wire (@realDailyWire) 18 Decembrie 2018

Scriind la LouderWithCrowder.com, Courtney Kirchoff a făcut legătura dintre promovarea pe care stânga o face ”copiilor travestiți” și infiltrarea normalizării pedofiliei.

Nu-mi pasă dacă ești gay, normal, sau vrei să te căsătorești cu un cartof. Dacă te-ai dus la acest eveniment, dacă te-ai uitat la un copil care face un spectacol sexual, dacă i-ai dat bani pentru asta, dacă crezi că mama lui este altceva decât servitoarea lui satan pentru că încurajează, permite și lasă ca acest eveniment să se întâmple, ești total în neregulă față de specia noastră. Mai mult, dacă ridici din umeri și respingi acestea, dacă spui că este alegerea copilului de a se manifesta astfel, că nu ar trebui să ne dăm cu părerea la ceea ce se întâmplă cu Desmond Napoles și cu orice alt copil exploatat de părinți și de cultura noastră actuală în care merge orice, ești total în neregulă raportat la umanitate.

Într-un alt videoclip distribuit marți pe Twitter, Desmond transmite în direct cu o altă ”regină travestit”, pe nume Lactacia, și pare familiarizat cu drogul disociativ ketamină, folosit în cluburi.

Mi-a fost trimis acest film, unde Desmond apare cu un adult și repetă fraza ”LGBTPQ”. Acel P vine de la pedofilie. Adultul vorbește despre consumul de ketamină și Desmond, de 11 ani, adulmecă o linie imaginară de pe braț. Unde sunt serviciile de protecție a copilului? https://t.co/RUYebOm92K

— Robby Starbuck (@robbystarbuck) 18 Decembrie 2018

Aceasta probabil că nu va fi ultima dată când auzim despre Desmond, deoarece stânga continuă să-și promoveze agenda demoralizatoare pedofilă.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Transgender
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Vizionati va rugam si:

Video: DRAG SUPERSTAR LACTATIA…

 

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.