X

Marea Britanie: Elevii vor fi învățați că și băieții pot avea menstruație

Încă o victorie a promotorilor transgender, în școală copii vor fi învățați că și băieții pot avea menstruație

Elevii vor fi învățați că „toate genurile“ pot avea ciclu, informație predată în orele de educație sexuală, victorie pentru militanții pentru drepturile transsexualilor.

Recomandarea pentru profesori a fost aprobată de Brighton & Hove City Council.

Noua recomandare este urmată de un raport al consiliului care a spus: „Bărbații trans și bărbații și persoanele non-binare pot avea menstruație”, adăugând că „menstruația trebuie să includă toate genurile”.

Containerele folosite pentru produsele menstruale vor fi furnizate în toate toaletele pentru copii, potrivit raportului.

De asemenea, solicită elevilor și elevilor transgender să li se ofere sprijin suplimentar de la o asistentă medicală școlară, dacă este necesar.

Raportul recomandă ca „limba și învățarea despre perioade să includă toate genurile, culturile, credințele și orientările sexuale. De exemplu, „fete și femei și altele care au menstruație”.

Consiliul de la Brighton & Hove a declarat: „Prin încurajarea unei educații eficiente privind menstruația și pubertatea, sperăm să reducem stigmatizarea și să ne asigurăm că nici un copil sau tânăr nu se simte rușinos în a cere produse de ciclu în interiorul sau în afara școlii, dacă au nevoie de ele.

Credem ca este important ca toate genurile sa poata invata si sa vorbeasca despre menstruatie impreuna … Abordarea noastra recunoaste faptul ca unii oameni care au ciclu sunt trans sau non-binare.

Același consiliu, de asemenea, a lansat recent o „Trans Incluziunii în școli Toolkit“ pentru a ajuta profesorii să trateze identitatea de gen în mod senzitiv.

Li se cere profesorilor să fie respectabili în rândul copiilor care își pun la îndoială sexul și să nu se adreseze copiilor decât prin pronumele sau numele lor preferat, altfel poate constitui hărțuire.

Setul de instrumente recomandă, de asemenea, școlilor să adopte o uniformă non-gender, astfel încât toți copiii să se simtă inclusi și să reducă agresiunea.

Tony MP Davies Davies a declarat pentru The Mail duminică că a fost „nebunie” ca profesorii să le spună elevilor că băieții transgender pot avea menstruație.

El a spus: „Învățarea despre menstruație este deja un subiect dificil pentru copiii, pentru a introduce ideea că fetele care cred că sunt băieți au și ciclu îi vor lăsa complet confuze”.

Cu toate acestea, medicii de frunte au recomandat anterior ca elevii din școala primară să fie învățați despre problemele legate de LGBT.

La începutul acestui an, Colegiul Regal al Pediatrilor și Sănătatea Copilului (RCPCH) a cerut ministrului să meargă mai departe în ceea ce privește îndrumările privind sexul și clasele de relații, care vor deveni obligatorii începând cu 2020.

Proiectele de recomandări ale guvernelor spun că școlile sunt libere să determine modul în care abordează problemele lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor și transsexualilor (LGBT), asigurând că predarea este „sensibilă și potrivită vârstei”.

Royal College a spus: „Trebuie să existe o afirmație clară că persoanele și relațiile LGBT fac parte din învățământul despre relațiile sănătoase din școala primară. Acest lucru poate fi demonstrat în legătură cu familiile – dar, de asemenea, este util ca și copiii să învețe sensul termenilor precum lesbiene, gay și bisexuali”.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
ExterneTransgender
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Este de NOAPTEA MINTII. Fara nici o discutie.

    Cu adevarat infricosator este insa faptul ca TURMA VA RESPECTA aceste indicatii pretioase.

  2. Doamne fereste! In ce hal de posesiune diabolica se afla mintile acestor oameni!
    Pe Youtube, la pagina ~Unreported world~, se afla un documentar cu marturiile unor cobai ai acestei operatii de schimbare de sex! E o tragedie ce spun! Roaga pe tineri sa se gandeasca de o suta de ori inainte de-a-si nenoroci viata si povestesc halul in care si-au dus zilele, fiind acum, batrani! Operatia de schimbare a sexului e o mutilare fizica greu de imaginat, dar e nimic pe langa mutilarea psihica!
    Bineinteles, ca de fiecare Craciun, de cativa ani incoace, demonizatii de la History Channel, n-au pierdut ocazia sa dea acelasi documentar tampit in care-l batjocoresc pe Domnul nostru, Iisus Hristos, chiar de ziua Sfintel Sale Nasteri! Ma mir cum de nu le crapa capul de atata cretinitate, dar fac asta cu consecventa pentru a mai spala niste creiere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.